faf

Oktober -Smalltalk :)

1,456 indlæg i dette emne

On 12. oktober 2016 at 11:04 PM, Blupimaven said:

Stort tillykke med lille Bertram. Vildt nok at du kunne sove i ve-pauserne i pressefasen :) 

Og hvor er det øv at der ikke er plads på barselshotellet.. !! Ja der må jeg jo slet ikke komme når jeg har fået KS :( 

Husk du kan stadig få amningen til at fungerer.. det hedder hud-mod-hud så meget af tiden som muligt.. og så ro på. Ingen besøg fra familie og venner nu. Det kræver ro og hvile til mor og barn at få gang i amningen. Men det kan sagtens lykkedes.. :) Stort knus fra mig :kiss :balloons

 

Tak! Ja, var bare så udmattet til sidst! Og havde ikke rigtig fået noget søvn de sidste to døgn op til fødslen.

 

Amningen er stadig en kamp som skrevet længere oppe - desværre nok ikke noget der "bare" kan løses med hud mod hud. Men nu er der en plan og jeg giver det et forsøg mere! Men du har helt ret i det med ro - vi har virkelig heller ikke haft mange besøg. 

 

Håber i har jeres lille baby i armene nu og at alt er gået godt. Og at i har haft det bedre på barselsgangen end os :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
On 23. oktober 2016 at 4:10 PM, faf said:

Lille nohr valgte at komme ud i dagens lys tirsdag d. 18/10 kl 19.13 39+3

 

da jeg var på Roskilde lørdag 39+0 for at få kørt ctg, fik jeg samtidig foretaget en hindeløsning, den gjorde ikk så meget gavn, der gik lidt mere af slimproppen og ellers nada men fik af vide jeg var god moden og to fingre åben, så hvis jeg skulle sættes igang ville de kunne nøjes med at tage vandet. 

Søndag havde jeg tid til en igangsættende akupunktur og rebozo, her virkede det heller ikk til at have nogen effekt. 

Mandag skulle jeg til jdm i Roskilde og hun ville foretage endnu en hindeløsning. Den fik jeg foretaget kl. 9.30 og da kl. Var ca 13.30 fik jeg en bidende plukvee. Da klokken bliver 16.30 begynder der at være noget regelmæssighed over mine plukveer som jeg nu tolker som veer, de kom med 10 minutters interval og varede ca 40-50 sek. 

Da jeg går i seng ved 23.30 tiden har jeg givet Fg et kald for at hører hvornår jeg sksl komme ind i forhold til min gdm og at nohr er for lille. Hun sagde jeg skulle se tiden an. 

Da kl. Bliver ca 2 vågner jeg af mine veer som nu kommer med 6-7 min interval og vare ca 1 min. Vækker kæresten og siger at han nok ikk skal på arbejde. 

Kl. 4, er veerne med 3-5 min interval og jeg skal nu koncentrere mig en del om vejrtrækningen, jeg ringer til Fg og aftaler at komme ind ca kl 6. 

 

Her er jeg vurderet til at være 4-5 cm åben og ved vagtskifte bliver jeg kørt på fødestue og koblet til ctg, som jeg skal beholde på indtil han er ude. Fra den tid her mister jeg total fornemmelse fir tid og sted. Jeg bliver tilbudt lattergas men bliver total klaustrofobisk af masken, så undvære den. 

Ved vagtskiftet er jeg 9,5 cm åben men har forsat en kant og en meget meget spændt hindeblære. 

Ca. Kl 18, vil jdm tage vandet for at sætte lidt skub i det, da mine veer begynder at komme med længere og længere interval samt de bliver lidt kortere. Lige da hun skulle til at prikke hul, går vandet spontant. Og jeg begynder at få presseveer, kl 18. Samtidig med vandafgang bliver nohrs hjertelyd påvirket og der tilkaldes læge. Der bliver taget en masse scalp-pH og hjertelyden stabilisere sig, dog bliver lægen på stuen. Efter ca. 30 min med presseveer og han stadig ikk er kommet og hans pH er faldende, begynder de at snakke om pondus blokade og evt forløsning med tang eller klip. Jeg får presset ham lidt længere ned og nu snakker de om at ville høre klar til anlæggelse af hård kop, da der åbenbart ikk er plads til en blød? 

Jeg får af vide at hvis han ikk er ude efter næste ve så lægger de en kop. Lægen trækker dog tiden da hun kan se at der er fremgang, og får derfor lov til at bruge 3 veer til at få ham ud. Og ud kommer han i en stor skylle af fostervand, og han når også lige at skide på vejen. 

Han kom ud og var helt perfekt, scorede fuld score i apgar og skreg med det samme og tog også bryst med det samme. 

 

Jeg fik en 2. Grads bristning i mellemkødet som blev sutureret indvendigt. Og havde et minimalt blodtab. 

Jeg var dog godt brugt efter halvanden time med presseveer. Han vejede 2640 g og var 48 lang. 

 

Stort tillykke med Nohr :) Sejt at du fik ham ud selv, men det lyder langt fra din drømme hjemmefødsel. Håber du er ok med, hvordan det endte. Dejligt at han klarede det så fint.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

On 14. oktober 2016 at 8:09 PM, Putten said:

Helt tilfældigt kiggede jeg lige ind her og kunne læse du har født jeres lille prins :wub 

kæmpe stort tillykke til jer begge søde :kiss 

håber snart amningen er oppe og kører :kram2 

 

Tusinde tak :) Det er så dejligt at have ham i armene, men hold da op hvor er ens liv bare vendt på hovedet og vi har haft en del start-vanskeligheder. Men nu ser det endelig ud til at gå fremad og vores lille dreng er blevet meget gladere. Håber der snart er gevinst hos jer <3 (Har ikke lige fået holdt mig opdateret - at BK lige skifter fuldstændig layout har været en ret stor udfordring oven i moderskabet :D )

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

5 hours ago, AS2014 said:

 

Stort tillykke med Nohr :) Sejt at du fik ham ud selv, men det lyder langt fra din drømme hjemmefødsel. Håber du er ok med, hvordan det endte. Dejligt at han klarede det så fint.

Det var desværre langt fra min drøm om hjemmefødsel, men er glad for at vi faktisk selv valgte at føde på sygehuset. Tror jeg var endt i en overflytning hvis jeg ikk havde været der i forvejen. 

Men han var slet ikk påvirket af noget som helst. Og jordemoderen sagde også at hvis jeg ikk havde haft fast ctg havde de aldrig opdaget det dyk/ureglmæssighed, og så havde lægen ikk behøvet være der. 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så blev vi til en "har født" gruppe :) <3 Hvirdan går det hos jer andre? Synes ikke der er meget tid tilbage i døgnet til FB, BK osv ;) 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

On 5/11/2016 at 8:21 AM, AS2014 said:

Så blev vi til en "har født" gruppe :) <3 Hvirdan går det hos jer andre? Synes ikke der er meget tid tilbage i døgnet til FB, BK osv ;) 

Hehe ja det er lidt vildt. 

Det går faktisk ganske udemærket, Nohr han er forholdsvis sød hele tiden, dog bøvler han lidt med luft i maven. Så ofte er vi først klar ved en 11-12 tiden hehe. 

Men synes godt nok at det er svært at få sovet i løbet af dagen, her de sidste par dage har han max ville sove en time ad gangen og ellers har han ville ligge og sove ved mit bryst. Men lige så snart far kommer hjem så er han fuldstændig eksemplarisk og bare sover hehe. 

 

Men stresser næstbe over hvordan jeg skal kunne komme afsted til lægen til 5 ugers undersøgelse om et par uger, har fået tid kl 8.10 virkelig tidligt. 

 

Men han var i går 3 uger gammel, kan slet ikk forstå hvor de 3 uger er blevet af, tiden den går så pokkers hurtigt altså. 

 

Hvordan går det med dig?? 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER