Guest

Grød

3 indlæg i dette emne

Vi skal til at starte på grød så har lige lidt spørgsmål. Vi har købt majsmel til at starte med og nan pulver. Blander i pulveret i vand inden i kommer det i den færdige grød eller hvordan? Kan man gemme grøden til næste dag hvis man ikke har blandet det med mælk?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du laver grøden i den konsistens som du ønsker, kan du bare røre mme-pulver direkte i grøden (hvad der svarer til den mængde væske du har brugt til grøden. Ca. )

Og ja, så kan du godt gemme grøden på køl til dagen efter. (Altså uden mme)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER