Havbaek

Min fantastiske vandfødsel af lillebror <3

4 posts in this topic

Jeg er ikke længere så aktiv herinde, men synes ikke I skulle snydes for endnu en beretning.
Det er nemlig det sidste barn her i husstanden, udover storebror fra 2012 har jeg nu 2 dejlige sunde og smukke drenge. Så taknemlig  :kuller 


Forord.
 
Efter den vestorm og smerteforløb jeg var igennem med storebror og en krop der nægtede at gå i gang selv og kun kunne lokkes med igangsættelse, ja så var jeg bange for at blive gravid igen. Jeg var angst for at opleve det samme paniske og uden kontrol oplevelse igen.
På et tidspunkt var det så tæt på at sætte sig til en deprimerende tilstand af jeg var tæt på at søge læge. Heldigvis vente det.
Sommeren 2014 få dage før min 30 års fødselsdag stod jeg dog og var gravid, men mistede desværre. Der gik noget tid før jeg havde lagt det bag mig. Jeg var i sorg over tabet af dette lille liv der i nogen øjne ikke helt er liv, men for mig var det mit lille hjertebarn der ikke længere var og det gjorde ondt dybt inde. Og det tog lidt tid før jeg så mig selv som mor til et englebarn. Jeg elsker dig min lille skat og vil aldrig nogensiden glemme dig. 9 uger fik du under mit hjerte men i mit hjerte du altid vil være.  :biglove 

Men så skete det. 2014 November står jeg med en testen og de 2 streger igen. 
Allerede i uge 9 melder bækkenløsningen sig, og med aktiv storebror i trodsalderen og stadig så afhængig af både mor og far, ja så var der nok at se til også selvom det gik ud over kroppen. Dog kunne jeg med det samme mærke at denne graviditet var ekstra hård på kroppen, så skal lige ind og sættes lidt sammen igen i ryggen. Den har det ikke for godt  <_< 
 
3 August 
 
Storebror er i det sidste stykke tid blevet afleveret og hentet af sin far/manden omme hos dp-mor dette var ingen undtagelse denne dag heller. Jeg lå træt oppe i sengen og vågner fra en tiltrængt lur lige omkring kl. 12.00 
Ligger lidt og forsøger at dreje mig, hvilket gør ondt pga bækkenløsningen. Mærker godt noget går i lænden men tænker ikke videre over det, men det bliver ved og ved med mellemrum. Efter 20 minutter sådan, tager jeg dog alligevel tid på ve appen på min smarthphone og kan godt se der er noget uregelmæssige interval i det men de er der. Jeg ringer dog til jm  fra kendt jm ordning, og vi aftaler at jeg skal snuppe et bad og se om det blot er snyde veer eller bare kroppen der spiller mit et pus. Aftalen er af efter badet skal jeg ringe ind igen hvis de stadig melder sig under badet.
Det gør de, og Jm tror det måske er veer og beder mig fra nu af at tage tid og afvente endnu en time.
Klokken er nu omkring 15.20 og jeg ringer derfor igen til JM, hun synes vi skal komme ind kl. 19.00 men at vi selvfølelig skal komme før vis der bliver det mindste eller veerne ændre sig.
Manden henter storebror hos DP mor, og jeg afventer hjemme. 
Da manden kommer hjem tager jeg endnu et brusebad i varmt vand og er nu ikke længere i tvivl om at det er veer.
Jeg er enormt lettet over at kroppen selv gik i gang denne her gang, og at jeg slap uden om en igangsættelse.

Efter badet ringer jeg bud efter min mor som kommer fra Fyn (vi bor i Jylland).
De havde lige været hos os på besøg om fredagen og vi når altså kun lige på den anden side af weekenden til mandag før turen gik over til os igen.
Men min mor og lillebror på 17 køre turen igen da de skal passe storebror på 2,8 år.
Manden finder nattøj frem og andet, til storebror og gør klar med de sidste ting.

Mellem veerne sidder jeg på kanten af en stol og tegner tegninger og edderkopper sammen med storebror. 
Har stadig fin kontrol over min krop selvom de gør lidt ondt.

Min mor og lillebror ankommer 1 time og 48 minutter senere og vi køre mod sygehuset (tid ind til sygehuset tager 30 minutter)


Til tjek på fødegangen
 
Min jm fra kendt jm ordning er mødt ind og tager imod os. Klokken er godt 20.00 da vi blev lidt forsinket på vej ind ( hvilket hun er blevet informeret om)
Jeg bliver tjekket med det er kun min livmoderhals der er blød ellers intet.
Vi ligger der på stuen i en time for at afvente men stadig intet sker. Vi bliver så sendt ud på tur og få beskeden at er der intet sket på den time så vil vi blive sendt hjem til videre afventning. 

Turen ud varede kun 30 minutter og en is rigere i maven, så må jeg bede manden køre tilbage for nu niver de veer altså, så der er ved at komme lyd på fra mig.

Status
 
Der knap nok modstand mere og jm kan nu mærke der er sket fremgang dernede, for er nu 3 cm åben.
Hun vælger at indlægge mig, så vi bliver flyttet over på Grøn stue med fødekar.
 
Vandhunden
 
Knap er vi kommet ind på grøn stue og venter i det tilstødende rum, før jeg er parat til at smide tøjet og finde den varme bruser. Lige inden får jeg dog en skud klynx.
Da det er overstået, beder jeg manden tage det sidste billede af mig med maven.
 
Århh ja det famøse net trusser yeairhhhh  :sm dem slap jeg heller ikke for denne gang.

Og så gik der ellers vandhund i det. Ud under bruser og skue op for det varme vand. 
Klokken er nu midnat og imens jeg står der i badet og mmmmmmmhhr med på mine veer og siger bandeord imellem dem, tjekker jm hjertelyd og finder stadig alt ganske fint.
Jeg knus elsker simpelthen den bruser, så jeg vil nødig skilles fra den så jeg får lov til at stå og arbejde med på veerne og får stor ros for det.

PLASSSK som en hval i vandet.
 
Åhh ja fødekaret. Kunne jeg tog jeg det sku med hjem  :whistling 
Inden jeg blev sluppet løs i vandet, tjekkede jm mig lige en gang på briksen, og så fik jeg lov til at hoppe i efter at have brølet en ve stående ind i øret på manden  :whistling 
Men nøjjjjjjhhhh i guder det var lækkert at komme i vand, og der blev jeg liggende.
Ja det gjorde stadig ondt og veerne nev godt, men stadig havde jeg endnu kontrol over dem. Jeg endte heldigvis ikke i ve storm og kunne derfor arbejde helt anderledes med dem også da de begyndte at gøre mere ondt.
Undervejs der i vandet har jeg mine hænder med på en føling dernede, jm roste mig for det, fordi det kunne give den fødende en fornemmelse af hvad der skete dernede. 

5 minutter
 
Pludselig mærker jeg en tyngende fornemmelse, og det er så lillebror der har lagt sig helt nede. JM mærker og siger han står en cm fra den sidste kant, og at han snart er her. Knap nok havde hun sagt det så går fostervandet og hun ryger op af stolen (hun sidder lige foran karet), og beder mig gispe og holde igen i pausen i veen. Jeg føder simpelthen nærmest hovedet da fostervandet går. Manden bliver bedt om at hive i snoren og ind kommer hurtigt en sygeplejerske, hun når knap nok at lukke døren efter sig så er min søn født i 2 hurtige presseveer. Han har navlestrengen rundt om halsen men den får de hurtigt viklet fri og op kommer han til mig.
 
VRÆÆLLLLLLL
                                                             
Knap nåede han at komme ud og op til mig, så vrællede jeg.
Endelig var det overstået, lettelse over at jeg havde fået min smukke smukke søn op til mig  :wub  og enorm taknemlig over at jeg fik så fin og nem fødsel denne her sidste gang, og så oven i købet min drømme vand fødsel  :glad 
 

 

Lillebror Victor.
3900 gram.
54 cm lang.
Født D. 4 August 
Klokken 01.21

 

 
 


 

 

 
 

post-3501-0-62063300-1439808632_thumb.jp

post-3501-0-72023300-1439808661_thumb.jp

post-3501-0-49583100-1439808683_thumb.jp

post-3501-0-81851600-1439808844_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh hvor dejlig en fødsel det lyder til du har haft :loveshower

Stort tillykke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Havbaek

Er vildmed din strikkede dåbskjole, kan du ikke oplyse mig hvordan jeg får fat i opskriften.

du får lige min mailadresse, da jeg ikke er så god til sådanne forums

jeanette.bc@outlook.com

håber du kan hjælpe en kommendemormor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now