AnonymWannaBeMor

Baby(10-11 mdr) med på lang rejse?

8 indlæg i dette emne

Vi overvejer en ferie til USA i efteråret, når bettemanden er omkring 11 mdr, men vi er ikke helt sikre på, om det er en god ide. Har I nogle erfaringer?

Vi tænker især på flyveturen. Han er for stor til flyselskabets lift, og han er ikke fan af at falde i søvn ovenpå os. Og hvis han nu er godt i gang med at kravle, vil sådan en ti-timers rejsedag så være for meget?

Og valget står mellem at køre rundt i motorhome i 14 dage eller bruge 14 dage spredt på tre byer/hoteller, hvad mon der er bedst?

Og hvad med tidsforskellen? Har I erfaringer med det?

Vi har intet begreb om, hvad der rører sig i en baby på den alder (vores egen er faktisk den første baby, vi har i omgangskreds og familie), men vi vil på ferie på hans præmisser, og hvis det er helt åndssvagt, bliver vi hellere hjemme ( men vi har allerede Fernweh, så vi vil rigtig gerne afsted:))

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nu har jeg prøvet at rejse hjem med babyer på henholdsvis 11 og 13 mdr. Vel og mærke babyer som jeg på daværende tidspunkter kun havde kendt i under 3 uger.

Flyturene hjem tog 11 timer, og det gik begge gange rigtig godt.

Vi valgte at flyve om natten netop for at de kunne sove.

Det er forskelligt fra flyselskab til flyselskab hvad de har af regler for lifte. Lufthansa vi rejste med første gang havde vist nok en regel om at barnet max måtte veje 10 kg, hvilket ikke var et problem for os, så vores datter sov lige så fint deri.

Anden gang rejste vi med KLM som har en aldersgrænse der hedder max 1 år. Så selvom vores 13 mdr gamle søn vejede stort set det samme som vores datter (8kg) så skulle han sidde hos os. Det gik dog over alt forventning. Han sov i 8 timer, og de sidste 3 timer gik ok.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mange tak for dit svar.

Det er faktisk KLM vi overvejer at rejse med, så det lyder godt. Bettemanden er dog allerede 75 cm og 9 kg - er der fin nok plads i de lifte? Og skal man så have en separat babybillet?

Og havde i problemer med ørerne (altså babyernes:)) og hvad med efterfølgende jetlag?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Har været i USA da vores datter var 7 mdr og lavede en slags roadtrip fra DC til Maine-

Jetlag- 1. Nat var slem, dvs ville op Kl 3 men allerede 2. Nat var ok hvor hun sov til 530 ;) man skaæ bare følge den nye tid med det samme så godt det går.

I flyet blev hun ammet eller fik sut ved start/landing og havde ingen problemer ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi rejste også til USA med Laura her i maj, da hun var 7-8 måneder. Turen derover pylrede hun lidt, men sov ellers ok sine lure, og ingen problemer med ørerne, og hun omstillede sig super hurtigt til den nye tid.

Hjemturen sov hun hele vejen, da vi fløj kl 23.

Vi havde lidt bøvl med jetlag da vi kom hjem, hvor hun holdt fest om natten, de første par nætter. Det er hårdt når man selv er bombet pga jetlag!

Men omvendt så fik hun vendt noget rytme, så hun nu sover igennem om natten ;)

 

Derovre var der ingen problemer med at have hende med rundt. amerikanerne er bare så søde når det kommer til små :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er bare så skønt at læse lidt om andres erfaringer. Mange tak:)

Hvad gjorde i mht underholdning på flyet? Vi kommer desværre ikke til at kunne rejse om natten:/

Og boede I ét fast sted, eller i camper eller på forskellige hoteller/moteller?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi boede 2 forskellige steder i hus, det var super lækkert! altså en smule legetøj, og ellers bare lidt pjatteri, og så lure ind i mellem. På udturen var det også om dagen, men pga tid i lufthavn osv. så var hendes lur long overdue så hun sov en del :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi var vi DC, NYC, Boston og så i Maine. Så forskellige steder- tog bus hver gang indtil Boston og derfra lejede vi en stor 4-hjuls trækker :)

På flyet havde vi iPad etc men hun kunne endnu ikke spise andet end en smule grød og blev ammet jo. Da vi var i Thailand hvor hun var 22 mdr havde vi en del snacks etc med.

Fløj heller ikke om natten da vi fløj til USA, og det gik virkelig uden problemer. Ville ikke være så bekymret- det plejer at gå godt, og hvis de græder, jamen så er det jo bare det, altså den flytur skal nok stoppe og de græder ikke for evigt jo :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER