Sign in to follow this  
Followers 0
Diamanten

Erfaringer med behandling på Riget?

5 posts in this topic

Hej alle sammen. Lidt lang tid siden, at jeg har været herinde. Det er simpelthen fordi, at vi er blevet henvist videre siden behandling på Trianglen i privat regi (IUI). Vi har fået en tid til september (!!) til reagensglas, og i den sammenhæng er jeg lidt nysgerrig efter at høre om andres erfaringer derude i forhold til den behandling- og oplevelser generelt derude.

 

Vi er blevet SKAMforkælet på Trianglen, og er egentlig lidt kede af, at vi ikke kan fortsætte behandlingen derude, men vi har simpelthen ikke råd til det...

 

Er der nogen af Jer, der har gode/dårlige/andet oplevelser I kan dele derude fra?

Vi er generelt blevet så glade for Trianglen pga. bl.a. top professionalitet, hurtig behandling, sød og varm service og ingen ventetid- bare ind og ud. Hvilket har været rigtig rart. Både fordi, at vi, især mig, er ret ubekvemme ved behandling i sig selv ("ja tak, lys mig i s**** med et spotlight!") og behandlingen har været ubemærkelig i fht. arbejde- ingen ventetider og fleksibilitet. Jeg er lidt bange for, at hverken fleksibilitet, god service eller ikke-eksisterende ventetid bliver helt omvendt på Riget.

 

Er jeg fjollet- eller er der noget om snakken?...

På forhånd tak for deling af oplevelser/erfaring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg var i behandling på Riget 2012 og var først igennem tre IUI og derefter tre ICSI. Tredje gang var lykkens gang, og vi har en søn, der fylder to til sommer.

Jeg var MEGET glad for Riget, måske jeg er en af få, men jeg oplevede ikke noget ventetid af betydning. Når jeg meldte mig til behandling kom jeg til hver gang.

Hvis der er noget specifikt du vil vide, så spørg endelig.

I øvrigt havde jeg det som dig. Når vi skulle igang med barn nummer to, var tanken om at skulle i behandling et andet sted forfærdelig :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi var også gennem IUI på Trianglen (sommer 2014) og senere ICSI på RH (dec 2014). Sammenlignet med Trianglen var min oplevelse, at professionalisme, punktlighed (har max(!!!) oplevet 10 min forsinkelse ift. min tid), og venlighed været helt i top - og om muligt bedre end på Trianglen. Jeg er virkeligt overvældet af, hvor fantastisk vi blevet behandlet. Alle læger og sygeplejersker, som vi kom i kontakt med, virkede som om de var oprigtigt og personligt interesserede i netop OS! Jeg følte altid, at de tog sig den tid, der var nødvendig, og de viste en utrolig omsorg og forståelse for vores situation. Jeg har derfor udelukkende varme og rosende ord til overs for Fertilitetsklinikken på RH :) :)

 

Eneste forskel er, at jeg så forskellige læger og sygeplejerske hver gang på RH, mens jeg så den samme læge (næsten) hver gang på Trianglen. Derudover er de pressede på kapacitet, så man kan risikere, at blev udskudt, når man melder sig klar ved cyklusstart. Jeg oplevede dog kun at komme til med det samme, og så fik vi gevinst i første forsøg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Puha- rart med nogle gode meldinger! Er nemlig ret nervøs ved at skulle over i offentligt regi/behandling. Men måske er jeg bare fjollet :)

Tak for feedback :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Det kan lige tilføjes, at scanninger på RH (man skal gennem en del) altid ligger mellem kl 12 og 14 (tror jeg, der er). Dvs fleksibiliteten ift arbejde er lidt mindre end på Trianglen, hvor jeg fx tit fik scanninger omk kl 15-16, så det passede med efter arbejde :)

Men ellers ville jeg ikke mene, at du har noget at være bekymret for :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥