Jackie

Petit Nord begyndersko

3 posts in this topic

Er der nogen der har erfaringer med sådan nogen???

 

Jeg er lige ved at købe nye sko til Dicte og overvejer et par Petit Nord begyndersko på tilbud... Men jeg har aldrig set dem i virkeligheden eller mærket dem.. Nogle gode råd?

 

Derudover tænker jeg at købe et par sandaler med ved samme lejlighed og har kig på et par Angulus... Tænker lidt på, om det er dumt at købe allerede nu ifm. at jeg jo ikke ved hvor meget hendes fødder vokser inden sommer... Hendes fod måler 13,7 cm... Så hvis jeg køber str. 23 er der 1,5 cm vokseplads... En str. 24 er med 1,9 cm vokseplads. Nogle gode råd her???

 

 post-4996-0-51063400-1427358675_thumb.pn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tænker, at I skal ud og prøve en masse sko. Det er så forskelligt, hvad der passer til det enkelte barn. Karla kan fx slet ikke gå i Angulus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har erfaring med Petit Nord sko til min dreng Aleks. Jeg har været super glade for dem, og synes bare de passer perfekt. Aleks bruger str 25 og hver gang jeg har bestilt så har de bare passet perfekt. Synes faktisk slet ikke at deres billeder snyder på siden eller noget som helst. Jeg har købt to par til Aleks i går - Low Sneaker concrete og Low sneaker Limone. Jeg synes de er såååå cute :) Sneakers til Aleks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥