Sign in to follow this  
Followers 0
dhg

pakistans kyllingeret

11 posts in this topic

Er der nogle der har opskriften på pakistans kyllingeret..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

sådan noget laver jeg altid ud af hovedet. klipper kyllingen ud i små stykker (med knogler). salter kyllingen og vender den i mel

Steger løg i en gryde, sammen med karry og spidskommen og koriander, lidt salt. KOmmer kyllingen i og steger den med.

Kommer bouillon i, så det dækker kyllingen. Og så lader jeg det stå i nogle timer og kommer maizenablanding i hvis det mangler lidt tykkelse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak..

Jeg vil prøve mig frem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den ret kender jeg slet ikke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den ret kender jeg slet ikke

den er bare rigtig go, især hvis den er meget stærk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er også en, som kommer fra en pakistansk familie, den er super lækker, severes med gode Bastamiris og en super lækker mythe dressing :sandie

Ca 500 g kylling i tern ( det er det vi bruger ).

1 fed hvidløg

1 dåske flåede tomater

1-2 spsk tomatpure

1 tsk frisk revet ingefær

lidt friske eller frosne koriander

1½ tsk Butter Chicken karry masala ( fås i udenlanske grønthandler )

½ tsk gurkemeje

1/4 fløde

Løg, flåede tomater, hvidløg blendes.

Kylling svitses, Ingefær kommes ved.

Det blendede tilsættes, og til sidst kommes krydderier, fløde og koriander ved.

Man kan komme lidt mere fløde ved, eller evt. vand hvis man vil have mere sovs i retten.

Dressing

1½ bundt friske mynthe

1-2 friske chili

1 løg

1 tsk salt

1 hel cremefraiche 18%

Mynthen skal være helt tør efter afvasning, alt kommes i blenderen, gem halvdelen af cremfraichen, som blandes med den blendede masse ( ellers kan den blive for tynd ).

Der kan evt. også severes krydderet Nan brød til.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er også en, som kommer fra en pakistansk familie, den er super lækker, severes med gode Bastamiris og en super lækker mythe dressing :sandie

Ca 500 g kylling i tern ( det er det vi bruger ).

1 fed hvidløg

1 dåske flåede tomater

1-2 spsk tomatpure

1 tsk frisk revet ingefær

lidt friske eller frosne koriander

1½ tsk Butter Chicken karry masala ( fås i udenlanske grønthandler )

½ tsk gurkemeje

1/4 fløde

Løg, flåede tomater, hvidløg blendes.

Kylling svitses, Ingefær kommes ved.

Det blendede tilsættes, og til sidst kommes krydderier, fløde og koriander ved.

Man kan komme lidt mere fløde ved, eller evt. vand hvis man vil have mere sovs i retten.

Dressing

1½ bundt friske mynthe

1-2 friske chili

1 løg

1 tsk salt

1 hel cremefraiche 18%

Mynthen skal være helt tør efter afvasning, alt kommes i blenderen, gem halvdelen af cremfraichen, som blandes med den blendede masse ( ellers kan den blive for tynd ).

Der kan evt. også severes krydderet Nan brød til.

Jeg har aldrig prøvet den dressing til, men det vil jeg prøve.

Vi har altid kun fået cremefraiche til.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det lyder lækkert ... tak for inspiration.. det skal klart prøves en dag.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det lyder lækkert ... tak for inspiration.. det skal klart prøves en dag.. :)

Det er rigtig lækker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi fik det i gå, mums det blev rigtig godt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ej det lyder godt, det må vi også prøve herhjemme :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0