Posted February 20, 2011 Er der nogle der har opskriften på pakistans kyllingeret..?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2011 sådan noget laver jeg altid ud af hovedet. klipper kyllingen ud i små stykker (med knogler). salter kyllingen og vender den i mel Steger løg i en gryde, sammen med karry og spidskommen og koriander, lidt salt. KOmmer kyllingen i og steger den med. Kommer bouillon i, så det dækker kyllingen. Og så lader jeg det stå i nogle timer og kommer maizenablanding i hvis det mangler lidt tykkelse. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2011 Tak.. Jeg vil prøve mig frem. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2011 Den ret kender jeg slet ikke Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 Den ret kender jeg slet ikke den er bare rigtig go, især hvis den er meget stærk. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 Her er også en, som kommer fra en pakistansk familie, den er super lækker, severes med gode Bastamiris og en super lækker mythe dressing :sandie Ca 500 g kylling i tern ( det er det vi bruger ). 1 fed hvidløg 1 dåske flåede tomater 1-2 spsk tomatpure 1 tsk frisk revet ingefær lidt friske eller frosne koriander 1½ tsk Butter Chicken karry masala ( fås i udenlanske grønthandler ) ½ tsk gurkemeje 1/4 fløde Løg, flåede tomater, hvidløg blendes. Kylling svitses, Ingefær kommes ved. Det blendede tilsættes, og til sidst kommes krydderier, fløde og koriander ved. Man kan komme lidt mere fløde ved, eller evt. vand hvis man vil have mere sovs i retten. Dressing 1½ bundt friske mynthe 1-2 friske chili 1 løg 1 tsk salt 1 hel cremefraiche 18% Mynthen skal være helt tør efter afvasning, alt kommes i blenderen, gem halvdelen af cremfraichen, som blandes med den blendede masse ( ellers kan den blive for tynd ). Der kan evt. også severes krydderet Nan brød til. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 Her er også en, som kommer fra en pakistansk familie, den er super lækker, severes med gode Bastamiris og en super lækker mythe dressing :sandie Ca 500 g kylling i tern ( det er det vi bruger ). 1 fed hvidløg 1 dåske flåede tomater 1-2 spsk tomatpure 1 tsk frisk revet ingefær lidt friske eller frosne koriander 1½ tsk Butter Chicken karry masala ( fås i udenlanske grønthandler ) ½ tsk gurkemeje 1/4 fløde Løg, flåede tomater, hvidløg blendes. Kylling svitses, Ingefær kommes ved. Det blendede tilsættes, og til sidst kommes krydderier, fløde og koriander ved. Man kan komme lidt mere fløde ved, eller evt. vand hvis man vil have mere sovs i retten. Dressing 1½ bundt friske mynthe 1-2 friske chili 1 løg 1 tsk salt 1 hel cremefraiche 18% Mynthen skal være helt tør efter afvasning, alt kommes i blenderen, gem halvdelen af cremfraichen, som blandes med den blendede masse ( ellers kan den blive for tynd ). Der kan evt. også severes krydderet Nan brød til. Jeg har aldrig prøvet den dressing til, men det vil jeg prøve. Vi har altid kun fået cremefraiche til. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 Det lyder lækkert ... tak for inspiration.. det skal klart prøves en dag.. :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 Det lyder lækkert ... tak for inspiration.. det skal klart prøves en dag.. :) Det er rigtig lækker. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 Vi fik det i gå, mums det blev rigtig godt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2011 Ej det lyder godt, det må vi også prøve herhjemme :) Share this post Link to post Share on other sites