girly1988

MME og ondt i maven

41 indlæg i dette emne

Så kom der endelig en bonusble, en lille smule bedre end den igår aftes...men med en meget grædende baby som brugte utrolig meget energi på at presse....æv...

Håber på bedring i morgen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Noah fik lactulose i mange måneder, fordi han havde problemer med hård mave, selvom vi prøvede mange forskellige MME.

Så hvis det fortsætter ville jeg høre SP om hun synes det var en mulighed.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi gav lactulose en gang igår aftes og idag har der igen været gang i systemet...3 gode bonusbleer.

Og han har kun fået grøn allomin...

Men nu et nyt problem...det har det med at klumpe og skumme meget og så kan det ikke komme ordentlig ud af suttehovederne...så det har resulteret i han idag slet ikk har spist den mængde han ellers har ligget på i denne uge...fordi han sutter en masse hvor han intet får ud..og når han så er halvvejs med en flaske så bliver han træt..os selvom han var meget sulten da vi startede...vi har forsøgt både med suttehoved nr. 2 og 3....

Nogle gode råd? Evt. Suttehoved til vælling ? Eller hvad?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Laver i det ved den rigtige temperatur? Det ser rigtig øv ud, men vi havde aldrig problemer med at få det ud.. Husk at ryst den engang i mellem i mens..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Laver i det ved den rigtige temperatur? Det ser rigtig øv ud, men vi havde aldrig problemer med at få det ud.. Husk at ryst den engang i mellem i mens..

Går ud fra det er den rigtige temperatur når nu han ikke afviser flasken og når den får samme tid i mikro som de andre flasker vi har givet...vi ryster meget for at undgå klumperne men det er næsten umuligt..og så skummer det helt vildt..når han har taget halvdelen så begynder det at sidde fast i suttehovedet...

Har lige givet en flaske nan med 60 ml og en flaske allomin med samme mængde og begge gled fint ned..

Men der nåede det heller ikke at sidde fast i suttehovedet ved allominen...

Er nok bare ved at være pænt træt af det allomin fordi han nu ikk får nok at spise som tidligere på ugen...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Allomin og nan skulle i hvert fald blandes ved forskellige temperatur med Camille.. Allomin skulle vist være omkring 70grader, også køle ned bagefter.. Så kom der færrest klumper. Men kan selvfølgelig være det er lavet om..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I skal ikke ryste det. Så kommer der nemlig super meget skum. I skal blande det rimelig nænsomt - det hjalp her :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den grønne NAN skummer ikke som grøn Allimin. Bare et tip ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Allomin og nan skulle i hvert fald blandes ved forskellige temperatur med Camille.. Allomin skulle vist være omkring 70grader, også køle ned bagefter.. Så kom der færrest klumper. Men kan selvfølgelig være det er lavet om..

På både blå og grøn allomin står der 40 grader.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Går ud fra det er den rigtige temperatur når nu han ikke afviser flasken og når den får samme tid i mikro som de andre flasker vi har givet...vi ryster meget for at undgå klumperne men det er næsten umuligt..og så skummer det helt vildt..når han har taget halvdelen så begynder det at sidde fast i suttehovedet...

Har lige givet en flaske nan med 60 ml og en flaske allomin med samme mængde og begge gled fint ned..

Men der nåede det heller ikke at sidde fast i suttehovedet ved allominen...

Er nok bare ved at være pænt træt af det allomin fordi han nu ikk får nok at spise som tidligere på ugen...

Hvor end det lyder mærkeligt varmer vores mikro nogen gange ujævn så flasken skal have lidt mere eller mindre. Det kommer også an på hvor længe vandet har nået at køle. Jeg mærker altid på flasken inden jeg giver Asger den.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor end det lyder mærkeligt varmer vores mikro nogen gange ujævn så flasken skal have lidt mere eller mindre. Det kommer også an på hvor længe vandet har nået at køle. Jeg mærker altid på flasken inden jeg giver Asger den.

Vores microoven varmer også meget forskelligt!

Der er vidst også forskel på hvor i microen den står - så her mærkes der også på flasker inden de gives.

Ved godt at man ikke anbefaler det længere, og alligevel kom vores sygeplejerske hos lægen til at anbefale at five lidt kamille the mod mavekneb. - det har været en redning et par gange, SP anbefalede ren kogt vand, men det fik hun faktisk bare mere ondt i maven af!

Sukkervand skal man være påpasselig med, det kan give huller i tænderne, og ja det kan det selv om de ikke har fået tænder endnu, så har det de indtager nu kæmpe stor indflydelse på deres tænder senere hen. Bare lige til info!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hm, kan læse i min tråd, at for 2,5 år siden skulle grøn allomin blandes ved 70 grader, for at minimere klumper :) altså, som max..

Men det er jo åbenbart ændret..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Altså på nettet står også at grøn allomin 1, skal/kan blandes ved 70grader.. 2eren kan kun tåle max 40..

Men det bare lige hvad jeg fandt på en slagside.. Hvis der står 70grader på pakken, ville jeg prøve at blande det ved det - men hvis der står en anden temperatur er det selvfølgelig den du skal gå efter..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hov, og det er jo ikke den temperatur han skal spise det ved - jeg taler om den temperatur vandet har når det blandes.. Det skal stadigvæk køles ned bagefter selvfølgelig.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hov, og det er jo ikke den temperatur han skal spise det ved - jeg taler om den temperatur vandet har når det blandes.. Det skal stadigvæk køles ned bagefter selvfølgelig.

De mærker jeg har læst på står der 40 grader, højere temp skulle ødelægge det næringsgivende i mælken! Men det kan godt ske der er mærker der er anderledes :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De mærker jeg har læst på står der 40 grader, højere temp skulle ødelægge det næringsgivende i mælken! Men det kan godt ske der er mærker der er anderledes :)

Grøn og blå allomin er 40 grader ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER