Guest Diden

Diden's liv og hverdag

166 indlæg i dette emne

Hvad filan bilder han sig ind?!?!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvad filan bilder han sig ind?!?!

Ja det ved jeg heller ikke <_<

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Han skulle fandme ha et spark bagi! :gal

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

fik du snakket med ham?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

fik du snakket med ham?

Har ikke kommenteret det siden. Han fik at vide under hans flip at det altså ikke hjalp noget at ringe op og råbe af mig, hvor han kommenterede at det ikke var mig jan var sur på, men møgungen (som om det gør det bedre)..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Diden er min gamle bruger. 

 

Det gør ondt helt ind i hjertet at forholdet fik lov til at vare 5 år mere :( Praktisk talt på datoen fra det sidste indlæg. 

 

D. 5. Juli 2019 fik han besked om at jeg ville skilles. 

Jeg kan slet slet slet ikke forstå at jeg fandt mig i alt det i så lang tid... 

De sidste 3 år af vores forhold har mere været fyldt af ligegyldighed fra hans side, end det grimme stikpiller jeg kan se (og også huske nu) han var slem til at komme med tidligere. 

 

Jeg tænker at jeg samler op på denne tråd igen, og bruger den til formålet - at tale om mig og mit som ikke handler om pigerne :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Som jeg har skrevet om i min mor tråd, har jeg siden Oktober været i et nyt forhold med den her fantatiske mand <3 

Vi har kendt hinanden i 3 år, han er en gammel kollega. 

 

Det er et helt andet forhold, faktisk diametral modsætning til hvad jeg har været vant til. Vi deler alt ligeligt, hjælper hinanden med pigerne (som han har taget fuldt og helt til sig), de huslige pligter, madlavningen, altså alting <3 <3 Det hjælper på at jeg kan arbejde med mit stres. 

 

Det er også ret tydeligt at se at jeg gennem årerne har været igennem en del perioder med stres og depressioner. 

Hvor kunne jeg godt have dyrket at rejse tilbage og banke noget fornuft ind i hovedet på mig selv. at jeg spildte 10 år med ham :( æv altså. Heldigvis fik jeg da 3 dejlige piger ud af det <3 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi går i disse dage og venter på at de sidste ting går i orden så vi kan få nøglen til vores drømmebolig <3 Noget surrealistisk at det er gået så hurtigt, men ærlig talt har jeg det mega fint med det. Det føles *så* rigtigt! 

 

Vi ledte i første omgang efter lejebolig, men eftersom vi skal have en del plads og værelser var det til dels svært at finde + det ville være mega dyrt når det skulle være i Silkeborg. Så vi i stedet ret hurtigt igang med at lede efter bolig. 

 

Vi var i første omgang ud og se på én i November, hvor vi i 2 måneder arbejdede med diverse banker omkring at få et tilbud i stand vi kunne arbejde med. Da vi ENDELIG kom i mål og havde skrevet under på købsaftalen valgte sælger en anden køber <_< Det var kraftedme surt! 

 

Men vi børstede det af os og ledte videre. Godt en lille måned efter var der en ny bolig slået op, som vi faldte for med det samme. Ifm. at være til åben hus på en anden bolig kørte vi forbi denne og så den udefra, og fik den vist frem dagen efter. Vi bød med det samme, skrev under 2 dage efter, og 2 dage efter det blev den taget af hjemmesiden igen (var nok aktiv på hjemmesiden i under en uge :whistling

 

Vi flytter i weekenden op til 1. April, så har en lille måned til at få tømt vores lejligheder for det som kan undværes til hverdag samt hans have, og så er vi klar til det sidste ryk i den weekend <3 

 

M bor i den lejlighed han er vokset op i. Hans mor døde for 3 år siden (på datoen i dag) hvorefter hans far rykkede i en mindre lejlighed og M blev i hans barndomshjem. Der er naturligvis mange minder fra hans mor, så for ham glæder han sig til at komme videre. Jeg var nervøs for at det var for meget at bede ham om, at rykke ud af det hjem han havde kendt altid, men han var helt klar på en ny start (ligesom os). Han har oceaner af arvestykker, og ting fra hans mor og far som ham og hans bror skal have sorteret i. Vi kommer ikke til at se ret meget til hinanden den næste måned indtil sorterings og paknings arbejdet i hans lejlighed er færdig. 

 

Jeg selv har fået pakket pigernes far (J) sager sammen, og vil se om jeg kan få det smidt af ved hans søster i weekenden så jeg har lidt plads til at kunne pakke og opbevare mine egne ting i flyttekasser. 

 

Har en fin seddel på køleskabet med nedtælling til hvornår vi skal flytte, for Lærkes skyld (har hun også nede i skolen). Visualisering og tydeliggørelse af hvor lang tid der er til at vi flytter. Det har hjulpet på at i stedet for at hun spørger hver dag om hvor lang tid der er tilbage til at vi flytter, spørger hun i stedet om jeg har husket at krydse skemaet af :)

 

 

Men lige nu skal vi bare have den nøgle så vi kan vise tøserne huset. Smider lige lidt billeder her :D 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Alle billederne fylder for meget <_< Laver lige noget dropbox værk i stedet xD men her er plantegningen :kuller

plantegning.png

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her  :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og ja i mellemtiden kom Coronaen! Så for sytten. 

Vi endte med at flytte ud 1 uge før end planlagt da jeg blev smidt hjem på ferie, og M arbejder hjemmefra hele tiden. 

Vi har nu boet her i snart 2 måneder :) Vi har langt fra fået tømt alle flyttekasser endnu, men det haster nu heller ikke så meget. Der er mange andre ting der er vigtigere først. 

 

Om en lille uge skal jeg til sønderjylland og hente vores lækre lille pelsklump <3 Mød Princess Leiah of the smoldering isle xD Af racen japansk spids

97989237_3073713615984339_3299772903356104704_o.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg havde et tilbagefald i Onsdags. 

Jeg kan ikke engang huske hvad der lå bagved, blot at selvom jeg havde spurgt i god tid for at få fri til Lærkes sidste skoledag (så jeg kunne hente hende og hendes ting, og få sagt tusind tak for nu til den skole hun forlader) og skulle have ændret så i stedet for at få fri til en lægeaftale med Lærke (som jeg har fået rykket til min ferie i stedet) skulle have fri til en overleverings samtale med den nye skole kunne jeg ikke få fri til nogle af delene. 

 

Sad og græd stille for mig selv på arbejde.. Kunne bare ikke mere. 

Torsdag var mere af det samme. 

Fredag var jeg bare så brugt fysisk, træt, ingen overskud. Bare færdig. 

Min nye leder har været super god i alt det her, Fredag lagde vi os fast på en fastholdelses plan som tager højde for at jeg stadig har perioder hvor det hele bare vender igen. 

Så det næste lange stykke tid arbejder jeg hjemmefra på mine sene vagter, og har mulighed for det på weekend vagterne også. 

 

Det betød så at jeg her i weekenden sad hjemmefra og arbejdede. Det hjalp ENORMT! Mit overskud kom stille og roligt tilbage igen, så meget at jeg i løbet af i går græd flere gange af glæde fordi jeg er så pisse heldig at have alt det jeg har <3 En dejlig mand, et fantastisk hjem, dejlige børn og en lille laban af en hvalp <3 

 

Jeg gør virkelig hvad jeg kan for at suge energien ud af de gode dage <3 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

83095306_10157446670958284_645782731346673664_o.jpg

Mads og Line <3 

 

98210374_10157404833323284_3231330228672397312_o.jpg

Hobit lege/opholds huset for de små som bliver arbejdet på i haven! 

Der er bare ikke noget den mand kan finde ud af <3 

 

100802113_10157450792448284_297734627676651520_o.jpg

"Huset er hermed godkendt! Bare mindre mælkebøtter, så er vi der"

 

101166229_10157434521228284_4862630993208541184_o.jpg

Masser af kys og kærlighed <3 

 

101382883_10157455343363284_6428346769616142336_o.jpg

Halloooooo

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

En lille uge tilbage før vi skal begynde at pakke sammen til ferie <3 

Tøserne kommer på bondegårdsferie mens Mads og jeg tager en længe ventet (og tiltrængt!) ferie sammen i Frederikshavn. 

 

Det har været tradition for Mads de sidste nær 20 år at holde ferie på Scandic i Frederikshavn hvert år omkring sommer for at besøge familie deroppe. Nu kommer jeg så med på denne tradition, så vi skal møde noget af hans familie deroppe <3 Første gang for mig. 

 

Der går nærmest helt 50 shades of grey i hele den ferie. Vi skal køre derop i hans cabriolet (der har bare at være godt vejr den dag!! xD) han har booket junior suiten (for mindre kan åbenbart ikke gøre det, den tosse) og nægter at tage imod penge fra mig for at give tilskud til selve værelset.. Jeg er ved at forberede mig på at jeg generelt ikke har ret meget at skulle have sagt den uge iht. forkælelse :prik 

 

Vi køre Søndag næste weekend, får pigerne sat godt af ved mine forældre og køre derefter videre nordpå. Så er vi deroppe indtil Lørdag :glad:kuller

 

(Så er det jo så det om min mens falder i den uge, eller om vi finder ud af at jeg er gravid.. Nu ser vi)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sommeren er forbi! Så er det vist også på tide at få opdateret lidt xD

 

Ferien i Frederikshavn var fantastisk :) Vejret var godt nok ret trist, omkring 18-20 grader hele ugen, relativt blæsende. Men det gik. Det blev ikke til megen køren uden tag i bilen grundet dette, men så var der så mange andre gode ting :)

Vi sov som regel til en 7-8 stykker så vi kunne komme ned i morgen buffetten før alle børne familierne vågnede. Tog en dukkert i badelandet, og så startede ud med en gåtur i gågaden, for at shoppe lidt. 

 

I løbet af ugen var vi ude og se bangsbo, både krigs museet og gik i dyrehaven (og kom ret tæt på noget vildt!) 

Efter 6 dage var jeg dog glad for at kunne køre til Mors for at hente vores tøser hjem igen <3 

 

Vi var 2 uger tilbage på arbejde og i skole, og så havde vi 14. dage hjemme med pigerne. 

Her var vejret desværre også ret ustadigt, så det blev ikke til ret meget fest og ballade. Vi havde alligevel 117 ting i haven som stod på programmet, og fik da også revet det skur ned vi havde planlagt. 

Og vi nåede da i Djurs sommerland inden ferien var helt over :) 

 

 

Stress mæssigt er det svært for mig at greje hvor jeg er henne lige nu. Er startet op på et stress håndterings kursus hvor jeg har været afsted 2 gange indtil videre. Det giver OK synes jeg, og har som oftest blod på tanden efter et møde, for at få det bedre :) 

 

Det skal nok gå :) 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min lille pelsbaby blev 6 måneder i går <3 

leiah.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER