Sign in to follow this  
Followers 0
Lotte

Feber i lang tid... hvorfor, what to do?

3 posts in this topic

Haii Piger

Min Josefine pige har feber, og har haft det siden torsdag i sidste uge.. den svinger mellem 38,5 og 39,2, men hun er ikke dårlig overhovedet, hun trisser bare rundt og er glad, lidt træt og pyldret indimellem, men ellers glad.

Hun er ved at få flere tænder, men de kloge siger jo at man ikke får feber af tænder... hvorfor har hun så feber? og hvad filan gør jeg??

Har været ved lægen med hende, og han konstaterer blot at hun har feber og siger at det har ikke noget med tænder at gøre.. FLOT!!!!!

jeg er lidt ude af mig selv over det, da vi står og skal på skiferie på fredag, og det er da synd for hende hvis hun skal være et fremmed sted og være sløj...

help :lovebk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hejsa,

vi er i samme båd - har stået på siden juleferien startede on/off med feber og lægen siger bare, at det er virus...intet at gøre, hvis de ellers er velfungerende på nær feber :(

God bedring :)

Smiley30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Isabella har haft feber nu i snart 2 måneder- og det er HVER dag siden vi fik at vide på sygehuset, at hun skulle føre feberdagbog. Hun er under udredning for en immundefekt, så det er nok en anden årsag. Men hun kan altså også sagtens tralle rundt og være i fint fint humør, selvom hun har 39 i feber ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0