Nitzen1987

Går I op i, hvornår et kommende barn vil få fødselsdag?

53 indlæg i dette emne

Vi er også nogle af dem der har prøvet i længere tid, men tror aldrig jeg har tænkt specielt meget over det - det var bare med at komme i gang med PB da det var muligt (økonomisk). Og nu da det endelig er lykkedes er vi bare glade. Har snakket lidt om hvilket stjernetegn babyen får, det ligger lige på grænsen mellem to, og så er der da godt nok en flok i min familie der har fødselsdag i april, men altså det er jo bare sådan det er.

Har indtil videre termin dagen efter min mors fødselsdag, og tænker faktisk det kunne være rigtigt hyggeligt at bedtemor og barnebarn kunne dele fødselsdag - jeg er i hvert fald slet ikke i tvivl om at bedstemor gerne deler ;-)

 

Min ene søster fik desuden en datter dagen efter sin fødselsdag og en søn på sin fødselsdag, så der ligger det også tæt ;-) Men tror også bare hun er lykkelig for de børn hun har fået ;-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg tror faktisk dette er mit første indlæg... :)

Vi blev gift i juli, så jeg kommer direkte fra Bryllupsklar... Vi havde faktisk planlagt at begynde projekt baby her i efteråret, da vi gerne ville ha et sommerbarn... Men der kom li en ryg-operation i vejen...

Så nu har jeg faktisk lidt pres, for jeg gider jo ikke vente et helt år mere, hvis jeg måske er klar til at blive gravid i januar - men jeg ønsker mig ret meget et juni/juli barn... Vi må se hvad der sker!

MEN vi vil prøve at undgå et december barn... Min mand har fødselsdag 18. december, og det har han store traumer over... Hehe

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Har selv fødselsdag samme dag som min bror.

 

Drengene har 5 år og 5 uger mellem deres.

 

Egentlig gør det ikke så meget, bare der kommer en lille splint på et tidspunkt <3

 

Fik af vide for 14 dage siden, at jeg skal opereres i november.

Bliver jeg gravid inden må operationen udsættes :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER