Sign in to follow this  
Followers 0
Denstuderende

Fokusgruppe om at blive mor for første gang

1 post in this topic

Kære nybagte mødre

Vi er 2 studerende, der skriver på vores speciale. Vi har ikke selv børn og skal i forbindelse med specialet forstå hvordan det er at blive mor for første gang. Der er en masse ting vi ikke ved – hvordan forbereder man sig? Hvilke tanker går der gennem hovedet? Ja og så et par andre ting som vi ikke kan komme ind på før vi sidder overfor hinanden.

Vi skal bruge nybagte førstegangsmødre, der vil deltage i en fokusgruppe. Vi skal gerne være 4-5 mødre (formentlig med børn, de skal jo være tæt på i den alder :-) ) og os to studerende. Vi skal have en snak om de spørgsmål vi har - der er ingen rigtige eller forkerte svar, vi vil bare gerne have en masse meninger og holdninger.

Vi skal afholde et par fokusgrupper. Vi vil gerne afholde dem på Frederiksberg den 10. og 11. juni, det tager ca. 1-1.5 time, og vi medbringer kage og drikkevarer. Vi er fleksible i forhold til hvor det skal foregå, dog kun i hovedstadsområdet. Vi må ikke ’farve’ jer ved at fortælle for meget på forhånd, så derfor er det lidt sparsomt med informationer om præcist hvad vi skal tale om, men det handler overordnet om at blive mor for første gang.

Når fokusgruppen er slut, får I selvfølgelig af vide, hvad det er til, og hvad det omhandler. Alle deltagere er anonyme i specialet!

Med venlig hilsen

Britta og Yvonne

Kontakt os via denne tråd eller på Yvonnes e-mail: xina211@hotmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥