christine2807

Web-tv om risikovurdering og fosterdiagnostik

2 posts in this topic

Forældrepar søges til at fortælle om dengang de gennemgik risikovurdering og fosterdiagnostik for at høre, hvad processen bragte med sig af følelser og tanker.

Hvordan var at få at vide, at man var i en forhøjet risiko for Downs syndrom? Hvad man gør sig af tanker om fosterdiagnostik? Hvordan reagerer man når moderkagebiopsien viser Downs syndrom? Og hvordan er det at skulle tage stilling til abort eller ej?

De spørgsmål og mange flere vil vi, Tv-tilrettelæggerne Christine Roloff og Mille Ravn Sørensen, i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, besvare på en ny hjemmeside "Downsliv.dk".

Sitet har til formål at informere kommende forældrepar om det at gennemgå risikovurdering og fosterdiagnostiske processer, samt hvad det vil sige at have et barn med Downs syndrom.

På den måde får de kommende forældre muligheden for at møde andre i samme situation som dem selv, høre andre italesætte de svære tanker de selv går rundt med, og får forudsætningerne for at træffe en beslutning på et velinformeret grundlag.

Det er nemlig vores og Sundhedsstyrelsens opfattelse, at der i dag er sparsom og mangelfuld information om det at gennemgå risikovurdering og fosterdiagnostiske processer, og omkring det at være forældre til et barn med Downs syndrom. Det vil vi forsøge at lave om på.

Via små videohistorier vil vi imødekomme det behov, kommende forældre har for at møde andre i samme situation som dem selv.

At det kan være et sårbart emne, har vi selvfølgelig stor forståelse for. Vi vil derfor starte med en helt uforpligtende snak, hvorefter du og din eventuelle partner kan beslutte, om det er noget for jer.

Vi håber, at høre fra dig!

De bedste hilsner

Christine Roloff og Mille Ravn Sørensen

downsliv@gmail.com

26668166

Share this post


Link to post
Share on other sites

Analysis of the usability of WebTV, including user interface guidelines for designing cross-platform Website pages that are considerate of WebTV users.It achieves a very high level of usability given its design constraints. Unfortunately, the constraints are so severe that even this great design ultimately fails to provide an optimal Web user experience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now