MamatilJ&M

Pastasalat

9 indlæg i dette emne

Del gerne jeres bedste opskrift på en lækker pastasalat :) Mangler inspiration :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Pasta (jeg fornemmer, du er overrasket! ;)), kyllingebryst i tern ristet på panden med salt og peber og til sidst en klat honning, blomkålsbuketter, feta, tomat, forårsløg, andre grøntsager, du kan lide, rucola. Dressing af olie, eddike, hvidløg, salt, peber, soya, sennep, evt. lidt honning, hvis den er blevet for sur...

Pastaen kan i øvrigt skiftes ud med feks. speltkerner eller (beluga)linser. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum.

Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag )

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver bare em alm. salat tilfører den grov pasta og kylling og måske laver vi en karry dressing til (glemte det i dag )

Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og hvad hulen er en "alm. salat"? ;)

Iceberg, agurk, tomat, gulerod osv :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mozzarella fyldt ravioli, rucola, sprødstegt bacon eller lignende, store croutoner med hvidløg, lidt rødløg, rødvinseddike, olivenolie, friskhøvlet parmesan, salt, peber og masser af frisk basilikum.

Ravioli og croutoner vil jeg lave selv :)

MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Følgende skåret i meget små stykker (maks 5*5 mm):

Agurk

Gulerod

Tomat

Majs(skal selvsagt ikke skæres i stykker :lolhit)

Feta

Evt rød peber

Derudover suppehorn eller andet pasta der ikke er særlig stort.

Dressing:

God vindruekerneolie

Vinaigrette (rødvins eller hvidvins)

Oregano

Basilikum

Evt Hvidløg

Salt

Det hele blandes sammen og dressingen tilsættes tilsidst. Det smager herregodt, hemmeligheden ligger i de små stykker, så man får alle smage på samme tid ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

MMMmmmmmmm....... :mam :mam :mam :mam (Hvordan laver du ravioli selv?)

Tynde plader pasta, en lille klat fyld på, pensel pastaen med lidt vand, pastaplade ovenpå, klem sammen så der ingen luft er i. Kog! Kort fortalt ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER