Sign in to follow this  
Followers 0
Melas

vejrtrækningsproblemer

3 posts in this topic

Jeg synes jeg er begyndt at få problemer med at trække vejret helt igennem. Ofte er det når jeg har spist, men nogen gange hvis jeg vågner om natten, så har jeg svært ved at falde i søvn igen fordi vejrtrækningen driller. Kan det virkelig passe at han allerede fylder så meget at han presser på mine lunger? Så stor er jeg altså heller ikke endnu, hvordan bliver det mon så når jeg bliver endnu større?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uden jeg har ret meget forstand på det - eller er så langt henne som du, vil jeg skyde på, at han snarere presser på dit mellemgulv frem for dine lunger. Prøv evt. når du får svært ved at trække vejret ordentligt igennem at stil dig med let spredte ben, tip bækkenet "ind under kroppen" og læg hænderne på brystkassen. Prøv så så vidt muligt at sige, at brystkassen ikke må hæve sig, men maven må gerne blive tyk - træk vejret langsom ind gennem næsen. Så får du i hvert fald en rigtig dyb indåndning, og jeg vil skyde på, at der vil være "plads nok" med baby og det hele :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hán trykker nok ikke på lungerne, men du har altså noget på størrelse med en fodbold i maven som ikke var der før - der er nok lidt mindre plads til at lungerne kan udvide sig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0