ki schou

Påske konkurrence - juhuuuuuuuuuuuu

56 indlæg i dette emne

Imorgen er "hjemmedag". Dvs. vi skal koge skinke til pålæg, lave mos til Valdemar som skal pakkes i beholdere til fryseren, gøre lidt rent, måske ordne altankassen og ellers bare hygge :)

Langfredag får vi besøg af min storebror, hans forlovede og min skønne niece og nevø. Så bager Brian boller og brownies (sygt gode brownies - farvel slankekur :D) og så skal der hygges

Lørdag skal vi muligvis ud i babysam og lure, ellers ingen planer

Søndag holder vi en lille mikropåskefrokost bare os tre :loveshower

Mandag skal jeg måske ud og hygge med en veninde.

Og så er vi så heldige, at vi også har tirsdagen med - vi ved dog ikke, hvad den skal bruges på endnu, udover at svigermor kommer og spiser med om aftenen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi starter påsken idag med at mine forældre kommer hjem fra Indien efter næsten 3 uger og tager deres 2 hunde med sig (der har været liv i huset med 3 forholdsvis store hunde på 100km). I aften tager vi sammen med dem til Samsø, hvor vi altid plejer at holde påske hjemme hos dem. Lørdag er vi en flok "gamle" venner der mødes til påskefrokost og om aftenen tager vi til det årlige bal, hvor man stort set møder alle, det er super hyggeligt :)

Søndag har vi en tradition der hedder at "trille påske-æg". Man koger nogle æg og så maler man på dem. Så pakker man en "eftermiddagskurv" og tager ud i nogle høje høje bakker. Her triller du så æggene ned af bakken indtil de går i stykker - det er en rigtig gammel tradition og her mødes vi med onkler, tanter, bedsteforældre, kusiner, fætrer osv... Så sidder vi derude og hygger os hele eftermiddagen.

Mandag tager vi til Hadsund og hjælper nogle venner med at rykke haven op (nu må vi se hvordan vejret er).

- Så jeg er sikker på at det bliver en dejlig påske! God påske til Jer også :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I dag besøger vi mine svigerforældre, hvor vi overnatter til i morgen og så skal vi forbi min søster. Derudover bliver det bare hygge derhjemme :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har haft pigerne indtil nu, så den har stået på rigtig hygge med film, popcorn og guf :)

I dag har vi været til påskefrokost ved svigermor/bonus farmor, hvor der var æggejagt for børn og barnlige sjæle ;)

I morgen skal vi til Herning til mine forældre og hygge inden pigerne skal hjem til deres far.

Resten af påsken står på hygge og afslapning :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har L's datter i påsken, så her slappes af og hygges. I morgen, lørdag, skal vi til påskefrokost hos et hold venner. Søndag skal vi ud til svigermor og spise, hvorefter N bliver kørt hjem, og mandag skal vi pakke køkken sammen, da vi får nyt om halvanden uge :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ville helst sige at vi bare skal slappe af heeeeele påsken.. Men vi startede med at flytte, lige lidt før selve helligedagene i påsken, så dagene her nu her går med at få ting på plads. Derudover har jeg været ude og kører et par gange (i forbindelse med at tage kærekort) I dag skal vi have besøg af svigerforældrene (og det magter jeg ikke..........) Lørdag skal bruges på førstehjælpskursus, fra 9-17.... (første gang jeg skal være væk fra min trold i så mange timer!!) Søndag står den på påskefrokost hos mine forældre, sammen med mine søskende, svoger og nevøer :D Mandag ja der står der igen på teori undervisning.... Heldigvis slappede vi af torsdag - foruden at pakke ud og sætte på plads m.m ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER