Sandie

syg baby, meget gråd..

3 indlæg i dette emne

Hey.. hjælp mig lidt.. vi har lige/er syge herhjemme og turen er nu kommet til nicks tur, han er 7mdr. Han græder og græder bare, vil ingenting spise, et par kiks, lidt frugt mos osv. Får lidt vand til.. tager heller ikke så meget bryst.. om dagen får han sovet 2 lure i bv af små 3 timer, men han græder det meste når han er vågen.. men om aften skriger han simpelthen vi kan simpelthen ikke få ham til at sove.. har prøvede indenfor i bv.. vugge, nusse, gå med.. bryst.. alt en gang i mellem falder han hen men sover max 30 min og vågner og skriger igen.. og så 1 time om at falde i søvn igen..

Han er meget snottet og hoster slemt.. har mild feber, men panodil hjælper ingenting..

Han er tjekket i hals og øre og intet at finde..

Er det normalt de græder så meget.. han kan skrige her om aften i flere timer...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sif har lige lagt med den der bræk syge... Hun græd ikke, men så igen det gjorde hun heller ikke da hun var blevet opereret... Men der er en del pyller og hun har nemt ved at komme op i det røde feldt... Det har varet i en uge nu (dog kun bræk de første tre dage).

Det med ikke at ville sove om natten kan lige så godt være hans alder der spiller ind. Det fik vi at vide sidst sundhedsplejersken var hos os.... Vi tager ofte 3 timer med vrede og skrigeri når hun skal i seng om aften... Hun vil IKKE i seng! Men hvis du er usikker så prøv at kontakte lægen... Der er vist rigtig meget forkølelse som går i babyernes øre lige for tiden... Kan være derfor han er så ked af det!

Sif spiser stadig ikke normalt efter sygdommen, men heller ikke her var sundhedsplejersken nervøs... Hun sagde at vi skulle bare blive ved med ofte at tilbyde mad, så skulle det nok komme tilbage igen!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores græd rigtig meget fredag og lørdag. Søndag tog vi til vagtlægen grundet hoste, det viste sig at hun havde mellemørebetændelse. Og hun er normalt ikke en der græder når hun skal sove men det har været helt tosset. Læste at selv om øret er tjekket så kan det stadig godt komme

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER