mvg1985

Kan nogle hjælpe??

4 indlæg i dette emne

Hej, jeg er gravid i uge 28+3

I nat havde jeg rigtigt ondt i mit ben, fra knæet og ned, græd så ondt det gjorde og kunne ikke sove det halve af natten pga af det. Måtte lægge is på og forhøje det på en pude. Det gjorde ondt i den ene side af lænden og lidt i den øverste del af ballen.

Det er gået væk her til morgen, men jeg er bekymret mht blodprop som i værstefald kan sætte sig i lungen.

Det skal siges at disse smerter har jeg haft ofte, før jeg blev gravid og som teenager, det er en slags vokseværk smerter, føles som om nogle prøver at rive mit ben af , det dunker og jeg plejer at lægge det op på noget højt så går det væk, men i nat skulle der længere til før det gik væk. Min ben var hverken hævet, koldt, blegt eller rødt, intet.

Det eneste fysiske jeg lavede i går var at få rundt i et storcenter med kæresten i max 1-2 timer, men jeg plejer at gå ture osv og være længere ude i byen, kan mit ben bare have fået en overbelastning?

Mit spørgsmål er, er det meget sandsynlig at det er en forbigående blodprop som i værstefald er på vej op i lungen? Gravide har jo 5 gange større risiko for blodpropper.Jeg spiser ellers sundt for det meste er normalvægtig. Men selv sunde mennesker kan få det:(?

Mine lægge er også blevet meget ømme, som om jeg har trænet dem.

Jeg har set virkelig ikke godt med det. Det er længe siden jeg har prøvet at have så ondt i benet.

Jeg er så bange og bekymret, dødsangst.

Er der nogen der kan berolige mig som til tider har smerter i det ene eller begge ben, som går væk dagen efter?

Mvh mvg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har også den slags smerter efter jeg som 12 årig brækkede det ene ben og når jeg er gravid kommer de ofte det der hjælper mig bedst er at komme op og gå lidt rundt

Normalt hvis det er en blodprop vil benet blive hævet varmt og rødt

Men jeg ville lige snakke med læge eller jordemor om det når du skal forbi næste gang ( medmindre smerterne bliver ved så ville jeg ikke vente )

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ved ikke nok om blodpropper til at kunne udtale mig om dem, men jeg havde også et par gange sidst i graviditeten smerter lige som dem, du beskriver. Lige som vokseværk, bare værre. :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej :)

jeg blander mig lige helt ovre fra november-gruppen. Jeg kender nemlig godt til den smerte som du beskriver. jeg har lige siden starten af graviditeten døjet utroligt meget med min iskiasnerve som går fra allernederst i lænden og ned gennem begge balder. Det kan give ustyrligt store smerter hele vejen ned igennem benet og ud i foden. Det har været lidt forskelligt hvor smerten har sidet for mit vedkommende, men hovedsageligt har det været værst i ballen, men har i perioder også gjort meget ondt i lægmusklen og i lænden! Tænkte at det var værd at have med i dine overvejelser. Jeg tænker at det er meget mere sandsynligt at det er det der er problemet frem for en blodprop, for rigtigt mange gravide døjer med netop denne iskias-smerte. Men synes da at du skal smutte forbi lægen hvis det bekymrer dig meget!

jeg har i øvrigt haft stor glæde af fysioterapi!

Fortsat god graviditet :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER