Nitzen1987

HPV-vaccine

76 indlæg i dette emne

Ej, nu er jeg altså nødt til at sige noget her, selvom jeg virkelig har forsøgt at lade være længe!

Jeg begriber ikke, at man helt bevidst lader være med at lade sig vaccinere - især ikke hvis man kan få den gratis. Eneste argument for at lade være skulle være, at man er oppe i årene og i et fast længerevarende forhold og altså ikke har planer om at have sex med andre resten af sit liv (og satser virkelig kraftigt på, at manden heller ikke har!).

Vaccinen ville jo ikke være blevet godkendt og tilbudt gratis, hvis den var pisse farlig!

Hvert år dør 400 danske kvinder af livmoderhalskræft. Mange af disse tilfælde af livmoderhalskræft kan forebygges ved at vaccinere mod HPV. Vaccinen forebygger infektion med HPV type 16 og 18, som forårsager 70 % af alle tilfælde af livmoderhalskræft. Man håber således at kunne forebygge 280 tilfælde af livmoderhalskræft om året.

Derudover forebygger vaccinen infektion med HPV type 6 og 11, der forårsager 90 % af alle tilfælde af kønsvorter.

Der er registreret 126 'alvorlige' tilfælde af birvirkninger ud af over 350.000 vaccinerede piger! Og de 2 (TO!) tilfælde de skriver om, kan jo på ingen måde bevises at have noget med vaccinen at gøre - det er ANTAGET, at der er en sammenhæng! Der er netop offentliggjort det studie, der er lavet i samarbejde mellem SSI og det svenske Karolinska Institut, der har undersøgt forekomsten af 53 sygdomme, heriblandt autoimmune sygdomme, neurologiske sygdomme (der er de to skrækscenarier medierne skriver om) og blodpropper for grupper af hhv. vaccinerede piger og ikke vaccinerede piger og der er ingen sammenhæng. Så hvis man tager 300.000 danske piger vil der med samme sandsynlighed være nogen der får den slags sygdom, UANSET om de er vaccinerede med Gardasil eller ej! Det er ren statistik, for pokker! Artikel HER

De hyppigst indberettede alvorlige bivirkninger i Danmark er besvimelse, svimmelhed og anafylaktisk chok. Jeg er temmelig overbevist om, at svimmelhed og besvimelse har mindst ligeså meget (hvis ikke udelukkende) at gøre med det psykiske i at blive stukket med en nål. Min lillesøster besvimede ved den første vaccine og jeg vil vædde med, at det foregik i hendes hoved. Ligesom jeg besvimede i tandlægestolen, da jeg var blevet bedøvet for at skulle have trukket en visdomstand ud - det foregik i mit hoved og forårsagede virkelig høj puls og jeg besvimede, men det havde jo INTET med hverken bedøvelse eller tandlægen at gøre!

Der er netop nu et mæslingeudbrud i gang i en kirke i Texas, hvor præsten har advaret menigheden mod at blive vaccineret, da den kan udløse autisme :blink. Undskyld, men det er satan eddeme bare for dumt! :prik (LINK)

Enhver må tænke sit, men ALTID at tillægge folk egoistiske økonomiske perspektiver, når de siger noget er i min verden vældig ukonstruktivt og snæversynet. Det er jo faktisk også muligt, at de ved hvad de snakker om og 'bare' tror på vaccinens effekt.

Jeg må også sige mig enig i dette, tak fordi du skrev det, jeg ikke kunne finde ud af at formulere rigtigt ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER