Posted August 20, 2012 ja, herhjemme er vi så småt allerede gået igang med at planlægge barnedåb så vi ikke skal stresse med det når jeg er højgravid.. vi har bestemt os for buffet og at vi laver det selv med hjælp fra min svigermor hvis hun gider.. (hvilket hun plejer at sige ja til) vi mangler nogle ideer til hvad vi skal servere.. indtil videre har vi: 2 slags kartoffelsalat ovnstegte kartofler med timian flødekartofler salatbar m. 3 slags dressing og flutes kyllingelår pølsehorn frikadeller vi regner med at lave kaffe/the, sætter slik og chips frem og så har jeg tænkt mig at enten jeg eller min svoger laver en dåbskage men vi synes bare stadig der mangler en eller anden form for billig steg... glaseret hamburgerryg blev afprøvet til Kiras barnedåb og det var bestemt ikke et hit.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 noget svinemørbrad måske? den kan man jo bare pakke ind i bacon eller lignende, marinere eller fylde med noget lækker flødeost og en massek krydderurter.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 det skal helst ikke være for dyrt da vi har et stramt budget Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 Tænker om det måske er lige i overkanten med fire forskellige slags kartofler?? Måske i stedet skifte den ene kartoffelsalat ud med pastasalat? Skinkeculotte plejer ikke at koste alverden. :-) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2012 Tænker om det måske er lige i overkanten med fire forskellige slags kartofler?? Måske i stedet skifte den ene kartoffelsalat ud med pastasalat? Skinkeculotte plejer ikke at koste alverden. :-) manden har bestemt at der SKAL være flødekartofler og jeg synes ovnstegte kartofler med timian smager rigtig lækkert.. og 2 slags kartoffelsalat er fordi vores familier ikke spiser det samme og det gør mig og kæresten heller ikke.. jeg kan lide den min familie kan lide og han kan lide det hans familie kan lide.. så kan man jo bare lave lidt mindre portioner Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2012 Jeg ville lave cuvettesteg - de plejer være til at betale. Og smager super godt :loveshower Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2012 Bliver en cuvettesteg ikke tør når man laver den dagen før og varmer op igen på dagen? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2012 Bliver en cuvettesteg ikke tør når man laver den dagen før og varmer op igen på dagen? Jo, det tror jeg den gør! Den er bedst "frisk"... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2012 Jo, det tror jeg den gør! Den er bedst "frisk"... Vil bare helst lave alt senest dagen før (undtagen alt det der salat-halløj).. For så er det jo nemt bare at varme det op på selve dagen så man ikke skal stresse eller gæsterne bliver utålmodige (det prøvede vi sidste gang af andre årsager) Share this post Link to post Share on other sites