ki schou

Sommerkonkurrence

157 indlæg i dette emne

Vi skal ikke så meget, vi har lige købt hus så der er jo så mange ting man gerne vil have. Men det er også helt ok for nu har vi en have vi kan være i :yay , og vi har endelig fået en grill, så please lad der komme nogle varme sommeraftner hvor vi kan have gode venner på besøg og vi kan hygge med god mad og nyde vejret. :)

Derudover skal vi i tivoli en dag med min bror, hans kone og deres skønne børn, så det bliver forhåbentligt rigtigt hyggeligt. Og så kan vi måske låne et sommerhus når vi har ferie til august, det kunne ihvertfald være rigtigt dejligt, men kan vi ikke så klarer vi os også nok - utroligt hvor meget pris man kan sætte på pludselig at have en have så man kan være der, når man kommer fra en lejlighed. :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

KUN 2 DAGE TILBAGE ...

:goodluck :goodluck

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Faktisk havde vi ingen planer, da der var rimelig stort hul i kassen efter Astrid osv.( 120.000 kr fori vi valgte at være forældre, mandens fyrring osv) nu er der lagt lån om og vupti vupti vi er på banen igen elsker simpelhen mursten :whistling )

Vi ved ikke hvornår vi skal have derie men muligvis engang i August og i er ved at planlægge og holde antennerne ude efter diverse områder. Tror vi ender i Kroation 2 uger Normalt plejer vi at være hjemme i DK da vi begge har rejst med arbejde meeennn i år trænger vi sgu til at komme afsted bare os 3 :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min ferie er lavet lidt om fordi jeg er blevet sygemeldt, så nu får jeg besøg af mine søster og begge mine nevøer hele næste uge, søs er ny opereret, så der skal rigtig hygges om dem alle samme :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal lavet i min lange ferie, udover at arbejde. <_<

Mine planer om at skulle til England røg sig en tur, grundet en uforudset regning.

Men et par ture til stranden og måske en lille tur til Tyskland? :whistling

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er på barsel, så jeg skal bare gå hjemme og hygge mig med min lille pige.

En af dagene får jeg dog besøg af tre gamle veninder, så det ser jeg frem til.

I uge 28 og 29 har kæresten ferie, og der skal vi også bare hygge os herhjemme og håbe det bliver godt vejr. Samtidig skal vi ud og snakke med et fest sted om menu til vores bryllup næste år, og så kommer min søster med hendes dejlige pige :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi holder 3 ugers ferie - uge 27, 28 og 29 - det er så samtidig afslutningen på min sidste barsel nogensinde, og starten på min mands (han tager de sidste knapt 3 mdr.), så det er lidt vemodigt :)

Nå, men den første uge har vi bare sådan lidt hyggeplaner med vennebesøg, holde fødselsdag for min mand osv. Resten af ferien er sådan set heller ikke rigtig planlagt - vi skal i campingvogn nogle dage (mine svigerforældre har en campingplads), vi skal til Fårup og formentlig også Legoland og måske Givskud Løvepark. Dog ved vi endnu ikke hvornår de forskellige ting kommer til at foregå - det tager vi bare som det kommer.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER