ki schou

Sommerkonkurrence

157 indlæg i dette emne

Er lige blevet mor til en dejlig dreng for en lille uge siden, så vores sommeferie kommer til at gå med at lære den lille at kende. Vi har en dejlig gård, hvor storebror på 15 måneder elsker at lege, så vi håber på godt vejr, så vi kan tilbringe så meget tid som muligt udendørs. Og når den lille så er blevet lidt ældre - måske allerede til vinter - overvejer vi at drage sydpå og holde en forsiket sommerferie :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi holder 3 uger i august.

Første uge starter i Astrid Lindgrens verden i to dage. Herefter til Gøteborg og en tur i Liseberg inden vi sejler til Frederikshavn.

Svigerfar er sendt udenlands en uge, hvor vi så overtager hans sommerhus i Blokhus, og skal besøge Fårup sommerland hver dag (vi har årskort og det skal udnyttes :> ).

Herefter går turen rundt i det nordjyske til al mulig familie, inden vi tager en uge hjemme i haven :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uh vi skal ikke så meget. I uge 28 er manden på cykelferie og min søster kommer her og bor så længe han er væk - så tager vi i Jesperhus blomsterpark og AQUA i silkeborg og så finder vi ellers på fra dag til dag hvad min "lille" mave kan holde til.

I uge 29 tror jeg manden og jeg tager det fra dag til dag hvordan jeg har det og hvad vi kan finde på - måske en tur i en Zoo og ellers bare roadtrippe - måske til vesterhavet, måske tage et par dage i kolonihaven hvis vejret er godt.

Mandag I uge 30 skal jeg mødes med min MUM gruppe herindefra (Og glæder mig helt tosset) ellers er der et jordmoder besøg og et håb om at den lille vil melde sin ankomst FØR tid.

Uge 31 skal vi MÅSKE i sommerhus et par dage - svigerforældrene har lovet at holde den fri til os den uge - men med termin i uge 32 så er det usikkert om vi kan udnytte det eller om det bare er rarest at være hjemme...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja hvad skal vi dog lave..

Jeg er sygemeldt og går på barsel midt i juli, så det bliver ikke til det helt vilde. En dag regner vi dog med at samle en ordentlig flok og så tager vi i Aalborg Zoo. Det er SÅ lang tid siden jeg har været der, og ved min mands børn aldrig har været der.

Derudover skal vi op i vores campingvogn. Manden har dog udtalt, at hvis jeg begynder at få veer, mens vi er deroppe, så vil han løbe rundt på campingpladsen og råbe "KOG NOGET VAND... DER FØDES". Ind imellem er han altså ikke helt rask... :D :7himmel

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sejt med en konkurrence! :)

Jeg skal på den vildeste roadtrip på USA's vestkyst mens min stakkels mand bare skal sidde på sin pind og arbejde! :D Vi bor pt. i USA, men nogle uger efter at jeg kommer hjem fra roadtrip flytter vi hjem til Danmark, hvilket jeg glæder mig SÅÅÅ meget til :loveshower Den første august begynder jeg at arbejde igen, og så skal min mand bare holde fri i nogle måneder... Så ikke så meget sommerferie til os - eller jo, bare ikke sammen ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal arbejde. Efter manden er blevet arbejdsløs må jeg give den gas så vi kan få tingene til at hænge sammen. Mine forældre tager manden og vores søn med i sommerhus i en uge (jeg slutter til fredag eftermiddag- så vi får lidt ferie sammen)

Jeg har en veninde der bor lige ved siden af valbyparken, så vi tager ind til hende og laver en skovtur ud af det (der skulle ligge en kæmpe legeplads derinde så mon ikke det bliver et hit.) Er glad for at Julius ikke har den alder hvor han ønsker at komme i Tivoli eller på Bakken, for det er der bare ikke penge til ;-( nøj hvor gad jeg godt se hans ansigt oppe i ballongyngen :-)

God sommer til jer alle :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal "nok bare" i svigerforældrenes sommerhus på Rømø (ikke at det er dårligt). Jeg har pt 53 dage til termin, så jeg orker nok ikke så meget andet :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ih jeg vil også gerne vinde et eller andet :7himmel

Vi skal altså lidt forskelligt her i huset:

Min søn på 17 kommer hjem fra efterskole om 1½ uge, glæder mig så meget til at være mere sammen med ham for vi har sørme ikke set meget til ham i dette år. Ved han gerne vil prøve at finde et sommerferie job, så det vil jeg prøve at hjælpe ham med.

Min datter på 15 tror jeg ikke har lagt nogle planer endnu.

Min datter på 7 skal starte juli med 2 ugers ferie med sin far, de skal til Lalandia :D 3000 skrigende børn, godt det ikke er mig!

Min søde kæreste skal søge job, så håber han kan finde noget han blir glad for.

Jeg skal bare gå og være gravid, har jo termin 5. august så regner med at baby kommer inden ferien er forbi.

Så er det også meningen vi alle 5 skal på 1 uges ferie på landet i uge 29, hos min moster i Thy, forhåbentlig med dejligt vejr, strandture, bålmad, snobrød og familiesamvær :wee Der er bare det MEN at jeg til den tid er i uge 37+ og jo ikke ved hvor meget jeg magter, især tanken om de 3 timers tog tur virker lidt overvældende, så plan B er at min mor tar børnene med til moster i stedet. Men ih hvor ville jeg gerne...

Rigtig god sommerferie til jer alle!

:balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dejligt med en konkurrence... :balloon

Vi skal ikke noget synderligt sjovt :( vores fælles 14 dage står på sammenlægning af to rum samt isættelse af 2 nye vinduer, -så vores hus bliver babyklar!

Men jeg studerer og skal grundet graviditet ikke arbejde i sommerferien, såååå min ferie er fantastisk lang :D Det er tiltrængt for jeg har ikke holdt ferie om sommeren i noget der ligner 5 år!!!!!!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

lige i denne uge har farmand ferie, så den går med lidt havearbejde, hus arbejde, og hygge med hund og dreng på 4 mdr.

vi er ved og planlægge barnedåb som skal holdes i starten af aug, så tiden går med dåb og en masse fødselsdage i vores familier, og forhåbelig en masse sol og sommer og en masse gril aftner:-)

så det er ik den store ferieoplevelser vi har os i år hihi:-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min mand starter i nyt arbejde denne sommer, og jeg selv blir færdig som sygeplejerske den 20. juni, og søger arbejde som en gal :)

Vi har derfor kun 2 ugers ferie sammen i år som går til Østrig og Italien med min familie. Det er en familietradition der har stået på siden 1969.

Det er det skønneste at slappe af i varmen og lade op til et langt efterår. Hvis vi er heldige kan vi lave en lille ny dernede, så vi har en ekstra passager med hjem...vi arbejder i hvert fald på det :seng

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu har vi lige været en uge i Disneyland, så ingen sommerferie til mig :(

Ungerne skal være hjemme sammen med deres far mens jeg arbejder :( Jeg går ledig, men er afløser på et ældrecenter, og må jo så tage de timer jeg kan få ( hvilket er rigelig om sommeren :) ) Men satser på vi tager på nogle små ture de få dage jeg har fri, måske i zoo, djurs sommerland eller ud til vandet, men nu må vi se :biglove

Det er bare så øv at skulle arbejde mens ungerne har fri, men vi må jo få det bedste ud af det, glæder mig bare til jeg engang får et fast job så jeg ikke skal arbejde hver weekend eller ferie mere :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal hjem på ferie i Danmark i mine forældres sommerhus ved Limfjorden. Glæder mig :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

her er sommerferien ikke planlagt endnu, end mine drenge skal over til deres far to uger af sommerferien.

vi skal flytte i nyt og større hus her starten af july. så vi har nok at gøre med at gøre huset klar, så de tre børn der er kan få deres drømme værelser.

og så få resten af hjemmet til at ligne et hjem inden den lille kommer i oktober, da vi nok skal forvente han kommer før termin.

så det bliver vidst bare en hjemme sommerferie.

vi tog så sommerferien på forskud efterår og pinse.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dejligt med en sommerkonkurrence ;O)

Med en baby på 3-4 mdr. og en storesøster på 3 år, har vi måtte tilpasse vores sommerferie efter dem. Vi har derfor lejet et sommerhus med svigerforældrene, og derudover skal vi i Djurs Sommerland og Givskud.

Sommerhuset ligger tæt på en soppestrand, og hvis vejret er dårligt, er der adgang til badeland, så vi skal nok hygge os uanset ;O)

:kram Sally

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min barsel begynder her om et par uger. Så skal vi få malet værelset , da jeg pt har en knald rød farve på væggen .. Min lille søn skal have et drengeværelse med lidt mere neutrale farver..

Og så skal jeg i hvert fald i gang med at købe baby tøj, barnevogn og alt det grej .. Vores prins kommer til verden den 30. September (lad os nu se ;) )

Måske tager vi en lille uges ferie, hvis der bliver tid til dette ..

:)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:yay konkurrence :yay

Vi skal nyde vores datter i fulde drag :biglove :kuller

og så skal vi holde ferie/passe mine forældres hus i en god uges tid, mens de er ude at rejse :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi starter ud med en uge i det Nordjyske, hvor vi skal på cykelferie med svigerfamilien.

Muligvis skal vi bagefter i sommerhus med min mor et par dage - hun havde egentlig inviteret på ferie i udlandet, men det er afblæst fordi hun ikke må rejse da hun er i noget sygdomsbehandling.

Den sidste uge af vores ferie overtager vi vores nye hus - og så kunne vi vist godt ha brugt tre ugers ferie mere til at få det gjort klar til indflytning ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lækkert med en konkurrence :D

Min mand og jeg snupper en tur med Oslo-færgen den 1.-3. juli, kun få dage efter min eksamen så det bliver virkelig tiltrængt! :)

Senere i juli napper vi en tur til sønderjylland, hvor min mor og lillesøster bor. Dér skal vi fejre min mors fødselsdag med en tur til Danfos.

Dagen efter kører vi op igennem hele jylland for til sidst at ende på Læsø. Vi skal fejre min fødselsdag, ride på islandske heste, fiske (dét er kun manden, der skal fiske, jeg håber at kunne få læst en god bog imens), og vi skal hvorfra det berømte Læsø salt kommer fra ;) Min veninde er deroppe sammen med hendes forældre, i deres sommerhus, så vi har vores helt egen private tour guide :D

Dét er vores planer :)

God sommer til alle herinde! :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal en uge til tyrkiet :)

Resten af tiden kommer til at foregå begravet i bøger, for mit vedkommende i hvertfald, da jeg skal forberede mit bachelor projekt..

Men indimellem bliver der da nok tid til strandture og hygge med familie og venner :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

her tager vi snart 14 dage til tyrkiet med vores 4 drenge fra snart 2 år til 7 år. uge 29 har jeg dem alene, hvor jeg ikke har fået planlagt i nu.. men er helt sikker på det nok skal blive en rigtig god sommerferie :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal ingen steder i år da økonomien ikke rækker til det. :( måske en tur i zoo kan klemmes ind..

Og samtidig er jeg på kontanthjælp, så der er ikke noget der hedder ferie for mit vedkommende..

Men Kira skal holde 2 ugers sommerferie og det bliver nok med farmand som går sygemeldt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal med min dejlige familie på jespers hus i uge 29 :glad vores 7 børn glæder sig rigtig meget :loveshower men ellers skal vi hygge hjemme mig og børnene de holder jo 7 ugers sommerferie der har jeg valgt at de skal være hjemme imens farmand tjener pengene :whistling men det efter eget ønske :balloons

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Wow der er mange der har nået at skrive herinde allerede og fedt at læse om alle de spændende rejsemål og hyggelige ferier i skal på :balloons

Grundet min ledighed, har vi ikke det helt store feriebudget, så det ender med en forlænget weekend i det vestjyske hjemme hos forældrene i uge 27.

Uge 28 er vi hjemme hos os selv, men tager nok nogle ture både i Aalborg Zoo og til Fårup Sommerland, som vi aldrig har besøgt til trods for at vi har boet heroppe nogle år. En tur i svømmehallen eller havnebadet (hvis vejret bliver bedre!) bliver det nok også til og måske et besøg til Pandekagehuset i Hals... Stille og roligt og som vi kan lide det, men næste år planlægger vi den helt store rejseferie...

Til september har vi lige lidt ferie igen, hvor vi skal i sommerhus med svigerfamilien ude ved vestkysten - det skal nok blive super hyggeligt...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi tager 14 dage i campingvogn på Skovlund Camping!

Det bliver helt frem til termin - så vi må se om vi får en campingbaby, fordi jeg føder i forteltet :badgirl

Der skal bare slappes af og vi skal nyde de sidste dage med Victoria, inden hun bliver storesøster. :loveshower

Heldigvis skal svigermor med, det meste af tiden, så der er et par ekstra hænder, når mor her bliver for træt...

Hun er skøn!

Ellers skal sommeren bruges i vores dejlige have, hvor vi skal lære at være en familie på 4.

Jeg glæder mig ustyrligt til denne sommer! :biglove

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER