Sign in to follow this  
Followers 0
Krisserbb

Menstruation i mange dage....

5 posts in this topic

Jeg fik den 13/5 menstruation (har ikke haft det siden januar), nu hedder det den 23/5 og jeg har fortsat en smule. Det har været meget lidt i hele perioden - både frisk og ældre blod. Er der nogen af jer der har oplevet det? Ved ikke helt om jeg skal ringe til lægen med det eller bare se tiden an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har oplevet det et par gange i mit liv - og på et eller andet tidspunkt er det holdt op igen. Første gang gik jeg til gynækolog, som ikke var særlig bekymret over det - og det var der jo så heller ikke grund til. Men altså. Hvis man er bekymret over sit helbred, skal man gå til lægen. Hellere en gang for meget eller en gang for lidt. Jeg tror, jeg ville give det en uge mere. Er det ikke holdt op eller i klar bedring, ville jeg ringe til lægen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Når du nu skriver du ikke har haft menses siden januar... så gør kroppen jo stadig det den plejer.. altså laver slimhinde og gemmer det.. den får det bare ikke skyllet ud... NÅR din menses så starter.. så starter den med den ene slimhinde.. og fortsætter så med de andre...

Det var hvad jeg fik fortalt da jeg for 3 gang måtte stoppe med at bløde... (nu bløder jeg også meget kraftigt)

Pt. har jeg blødt siden 1 maj... men det er ikke som de andre gange... det er helt sart lyserødt.. og da jeg afventer operation gider jeg ikke gøre mere i det.

Men hvis du er nervøs... så tag fat i læge eller gynækolog og få Provera :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har oplevet det, to gange.. Første gang blødte jeg i 6 uger, hvor det var ret meget, hele tiden.. Lægen stoppede det med nogle piller, som han sagde skulle "skulle systemet" igennem.. det er efterhånden 8 år siden, så kan ikke huske hvad de hed - men resultatet var i hvert fald jeg blødte VOLDSOMT i 7 dages tid også stoppede det..

Efter 1-2 år, oplevede jeg igen at bløde i en længere periode, men opsøgte så lægen hurtigere, som gentog det..

I øvrigt, så er begge gange ve dmig, kommet i forbindelse med at jeg har været psykisk stresset - så ved ikke om det er tilfældigt, eller hvordan. begge gange har jeg også forsøgt at blive gravid, ved heller ikke om det kan have en betydning.

Men hvis jeg var dig, og var lidt nervøs ville jeg gå til lægen for en sikkerhedsskyld :) De kan jo allerhøjest bede dig være tålmodig..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak for de fine svar :lovebk

Miss_matilde - det lyder jo logisk det du skriver, så tror jeg hopper på den. Hvis kroppen fortsat danner slimhinder selvom menses ikke dukker op, så skal det jo ud på en eller anden måde :whistling

Tror jeg venter med at gå til lægen. Er ikke rigtig nervøs for det, for der er ikke så meget blod så jeg dør jo nok ikke af blodtab :bask Men synes bare det var/er meget mærkeligt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0