Amber

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    362
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Amber

  1. Sut

    Hvordan går det med sutten hos jer? Vil jeres små tage den, kan den berolige, og hvor meget bruger I den?
  2. Jeg tænkte, det måske kunne være en idé med en tråd, hvor vi kan skrive lidt om de gener, der evt måtte komme efter fødslen? Det kan være rart at høre, om andre har oplevet noget tilsvarende og evt kan komme med gode råd :-)
  3. Sut

    Her går det heller ikke godt med sutten
  4. Her har der været grøn afføring længe, men indimellem er der et par gule bleer. Det startede, da jeg kom på penicillin, og har ikke rigtig sluppet. Penicillinen kan godt gå i maven på de små igennem mælken. SP siger, at den grønne afføring netop kommer pga dårlig mave, og at der er luft i. Og jeg tror, det passer meget godt. Lillepigen prutter nemlig rigtig meget. Som regel er der dog gul afføring om morgenen, hvor hun ikke har spist så meget, så det er måske også lidt med overspisning, da hun gerne vil ammes ofte. Vi giver Lactocare dråber for at stabilisere maven. Og det er da også blevet lidt bedre, end det var for 14 dage siden :)
  5. Sut

    Det er også som om, der er sket noget her bare siden igår. Jeg spændte sutten fast med en suttekæde, så den hele tiden var lige ved hånden, og så fik hun den også, når hun bare var en smule utilfreds, og løbet ikke ligesom allerede var kørt. Så jeg er spændt på, om hun fortsat gerne vil tage den indimellem i dag. Men vi fortsætter i hvert fald med at prøve, så jeg ikke skal agere sut hele tiden ;) :baby2
  6. Øv, hvor træls for jer, Emilie... Håber, du får en bedre dag i dag, men hvor er det godt, der er opmærksomhed på en evt reaktion, så der kan tages hånd om det og dig :-)
  7. Vi overvejer også at starte til svømning, men synes måske, det er lidt for tidligt endnu. Her siger de enten otte uger eller over 5 kg :-)
  8. Hvis det ikke fortager sig rimelig hurtigt, kan det være fordi, det er bakterielt. Det var mit desværre :( Men så kan penicillin jo heldigvis tage det :)
  9. Jeg havde selv et meget ømt og rødt område. Og brystbetændelse behøver jo ikke at give feber. Så det er bare med at amme og malke ud. Og så skulle det gerne foretage sig i løbet af et døgn eller to. Det gør bare så ondt. Rigtig god bedring :)
  10. Jeg synes, det lyder som brystbetændelse.
  11. Jeg kan sagtens forstå, du gerne vil besøge dem :) Og hvis I kan tage jer god tid til bilturen, kan det sikkert sagtens gå. Der er jo også bare nogen børn, der er fantastiske til at køre i bil ;)
  12. Held og lykke hos lægen. Håber, der kommer noget ud af det, eller at du hurtigt finder en god kiropraktor, så lillefyren kan få det bedre :)
  13. SÅ sød :loveshower
  14. Vi skal to uger i sommerhus. Det er vores eget sommerhus, og det er bare så skønt, når man har små børn. De har ikke behov for de vilde oplevelser, men elsker genkendelsen. Alle ting er allerede i huset, og så kan vi tage på forskellige dagsudflugter. Hvis ikke vi havde haft vores eget sommerhus, ville vi nok have valgt et leje et her i landet. Udlandsrejserne må vente lidt, til vi alle kan nyde det ;)
  15. Jeg endte med at tage omkring 16 kilo på, og nu mangler jeg ca 2 kilo, og så er jeg på min normalvægt igen. Jeg er nok lidt under normalvægtig, og jeg rendte ind i det samme problem som Kami, da jeg ammede min søn, at jeg tabte mig alt for meget, selvom jeg forsøgte at spise og spise. Så det begyndte at gå ud over kræfterne, og jeg kunne se det på mit hår, da jeg fældede helt vildt.... Så jeg har ikke planlagt noget for decideret at tabe mig denne gang, men blot komme i bedre form igen. For hold op, hvor er jeg i skidt form efter en gravidtiet med konstant kvalme med opkast, hvis jeg blev for fysisk aktiv :( Her i starten er det ture med barnevognen, da vi bor uden for byen, men her er meget kuperet, så det kan sagtens blive hårdt alligevel og give sved på panden ;) Kami, hvordan tænker du at ændre spisevaner nu, altså hvordan vil du forme din kost? Kunne godt bruge lidt inspiration ;)
  16. Sut

    Vi har også prøvet forskelige sutter og valgte den, hun virkede "gladest" for. Men efter at have læst jeres indlæg prøvede vi lige én af de gamle igen, og nu virkede det til, at den var meget bedre. Det er den lille flade fra MAM, Den fylder nok mindst trods alt, for indimellem kan det virkelig se ud til, at hun er ved at kvæles i sutten, og så kan jeg godt forstå, det ikke er super fedt at skulle sutte på den ;) Jeg er nok heller ikke så god til at give hende den, når vi går rundt hjemme, og hun generelt er tilfreds, men det skal da også prøves, så det ikke er noget, der kun kommer, når alt i forvejen er lidt surt. Godt at høre, at der er håb endnu.... :)
  17. Sut

    Ja, så bliver hun bare helt ulykkelig, og det er så den eneste måde at trøste på! Og det er altså lidt hårdt i længden, men det lyder til, at vi er i samme båd på det punkt. Vi må simpelthen have suttetrænet de små ;)
  18. Sut

    Hvor lyder det bare godt! Jeg føler mig netop ofte som en omvandrende sut lige i øjeblikket :( Har du gode tips til, hvordan man får dem til at være glade for sutten?
  19. Sut

    Jeg ammer rigtig meget, synes jeg. I en vågenperiode på et par timer kan jeg nemt amme en fem til seks gange. Og jeg er ret sikker på, hun ikke er sulten hver gang, men det gør hende tilfreds. Og så var det, jeg virkelig gerne ville kunne give hende en sut indimellem istedet.. :-/
  20. Dejligt at høre :)
  21. Sut

    Det lyder meget, som det også foregår her hos os. Det er SÅ frustrerende, for hvor ville det bare være skønt at kunne give en sut, hvis man kan se, der er optræk til noget. Vi prøver fortsat, og jeg håber virkelig, det lykkes, så der er andet end brystet, der kan trøste, og tiden imellem amningerne måske kan trækkes lidt ... :/
  22. Hvor det dog lyder hårdt, Marmik :( Vi har som regel en times tid omkring 20, hvor vores pige er meget urolig, og det synes jeg er hårdt nok, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor hårdt det må være for jer. Vores sundhedsplejerske havde mulighed for at henvise til en børnekiropraktor, så det kan være, din SP kan det samme. Jeg håber, I får en rolig aften :)
  23. Så skønne drenge, Emilie og ByChoise :)
  24. Stort tillykke med Marco :) Hvor dejligt at høre, at alle martsbørn nu er vel ude ;)