Sonne

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sonne

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/06/1990

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  1. Jeg vil gerne på den 5. marts :)
  2. Ja det en rigtig øv oplevelse.. er aldrig gået mere end en dag over tid, så troede virkelig på det denne gang.. Men vi må bare prøve vider :)
  3. fik mens i går, 6 dage over tid :gal
  4. Stadig ingen tegn på mens :) En negativ test igår eftermiddags, tog en her til morgen som var negativ, men i løbet af en lille halv time kom der en meget utydlig streg frem... (det samme skette sidst jeg var gravid i juni, hvor jeg mistede) men ved ikke helt om jeg tør tror på det rigtigt, men håber og tester igen lørdag eller søndag morgen :)
  5. Ingen tegn på mens, ingen mens smerter.... :) Tro jeg tester i morgen i stedet for fredag, da jeg ikke kan vente :) har forventet mens i dag..
  6. Det ved jeg godt, synes bare vente tiden er lang :)
  7. Har virkelig lyst til at gøre det, men på den anden side tænker jeg det bedst at vente. for bliver så skuffet hvis den er negativ.. Men sidst testede jeg positivt 3+3, så overvejer at tage den i morgen tidlig.. Plan var at vente til den 24, his mens ikke var dukket op. Men synes virkelig det svært denne gang, fordi ønsket er så stort, efter vi har prøvet et år her til oktober 2013 og havde en SA i juli.
  8. Hvor tidligt har i testet positivt? Jeg synes det virkeligt svært at vente denne gang, med at teste.... Men synes også bare det dumt og teste hvis det ikke er muligt endnu.. har en rfsu gt læggende og kan slet ikke finde ud af om jeg bare skal tage den, eller om jeg skal vente et par dage endnu?? er ca. 3+2
  9. Jeg har en for 3 dage siden haft æl, og har nu voldsomme mens lignende smerter og meget kvalme, det slet ikke til at holde ud... Forventer først mens den 21... Andre der har prøvet dette?
  10. Jeg tester den 24 oktober , hvis mens ikke dukke op inden :)
  11. Har test dag den 24/9 :) Vil gerne med på listen :)
  12. Jeg har test dag den 26/8. Første cyklus, efter SA. Håber håber håber :) Har ligesom sidst ca. 4 dage efter ÆL, haft små tegn på der er noget, nu må vi bare vente og se :)
  13. Tak :) vi selv lidt triste lige nu, men vi prøver bare videre :)