mommytil3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af mommytil3

  1. Hvad med Emily ??
  2. Hvordan blev resultatet???
  3. Min kæreste er første gangs far, alle hans kammerater som havde et enkelt barn eller ingen sagde.. Lad vær med at kigge ned det ødelægger alt i jeres sexliv.. Jeg har født to gange før så var egentlig ikke så bekymret.. Men han kiggede ned, tror egentlig ikke at han kunne lade vær. Det var meget skræmmende for ham da Charlie kom ud med en elektrode i hovedet som lignede pga fosterfedt at den havde boret sig 2 cm ned i hovedet. Vores sexliv kørte på skinner efter 14 dage. Så lad være med at tænke for mange tanker om det.. Det skal nok gå alt sammen :-) held og lykke med det hele
  4. BK bruger: mommytil3 Dato: 1/11-2013 Babys navn: Charlie Gestigations alder: 38+1 Sted: Herlev Vægt: 2852 Længde: 50
  5. Sikke en fantastisk mor. Godt kæmpet!! Min ældste dreng er godt på vej mod de tolv år.. Han er i en fase hvor alting skal være lyserødt. Ingen tvivl om at han er en dreng og spiller fodbold. PlayStation osv. Alt indikerer at han er dreng med stort D.. Men alligevel er det lyserød og pink der er hittet. Glimmer er også velkommen. Jeg har haft mange diskussioner med familie og venner omkring at han gerne må få alt hvad der er i de ønskede farver men ingen har imødekommet hans ønsker, fordi han er jo en dreng. Til min store glæde havde min søde svigermor købt et pink glimmerslips til ham i nytårsgave, vi havde købt en pink glimmerhat.. Og aldrig har jeg set en gladere dreng.. Så glem alt om fordomme og drengefarver og pigefarver.. Lyt til jeres børn og elsk dem for hvad de er.. <3 bare en lille historie fra vores verden selvom at det slet ikke er så ekstremt som dette tilfælde.. :-)
  6. Stort tillykke med jeres lille prinsesse :-) og velkommen til.. Glæder mig til at følges med jer :-)
  7. Hey alle novembermødre.. Jeg synes også at der er stille.. Men det synes jeg også at det var inden vi alle have født.. Charlie er nu 5 1/2 uge.. Han har spist sig op på en kampvægt af 4300 og 56 cm.. Fødselsvægt 2852 og 50 cm.. Charlie vender sig fra mave til ryg og smiler bevist.. Hvor er det dejligt at jeres skønne babyer og i har det dejligt..
  8. Hvor er du sej!! Og hvor er han lækker!
  9. Hej tøser. Jeg er på fra mobilen.. Så i må tænke jer til smiley'er :-).. Tillykke med jeres dejlige november baby'er.. Charlie har det modsatte problem.. Han havde en fødselsvægt på 2852kg og 50 cm. Første jordemoderbesøg havde han kun tabt 80 gram.. Så lige nu vejer han 4kg og er 55 cm.. Dette gør så at hans mave ikke kunne følge helt med. Så vi skulle kæmpe med sutten og bruge den ofte.. Da hans vægtøgning er lige i overkanten til hvad maven kan følge med til.. Han er idag 1 mdr og 1 dag :-)
  10. Eeeeej hvor er han bare skøn :-)
  11. Kæmpe stort tillykke med jeres drenge :-)
  12. Jeg har personligt valgt det fra alle tre gange. Jeg synes personligt ikke at der er nogen grund til det. Hvorfor har jeg ikke noget godt argument for, men jeg har klaret første gang uden noget og de to sidste gange med en smule lattergas. Det er i bund og grund nok et spørgsmål om hvad der føles bedst for en selv. Og jeg kan godt lide at være med fra start til slut.. :-)
  13. Vores lille Charlie.. <3 og kæmpe tillykke med alle novemberbabyerne :-)
  14. Så er vores lille Charlie kommet til verden.. I nat kl 3.20 efter 7 døgns igangsættelse som absolut ikke gik som forventet. Men den historie kommer når vi er kommet på plads :-) han vejer 2852 g og er 50 cm lang. Og helt perfekt. De to store forguder deres nye lillebror.. Pøj pøj til alle jer andre og en masse vestøv.. :-)
  15. Kæmpe stort tillykke Louise :-) glæder mig til at se billeder af lille wilma
  16. Vi var i dag til kontrolskanning da der er blevet skannet over de sidste to dage og generelt er der ikke nok fosterbevægelser.. Så i stedet for at komme hjem efter skanningen blev jeg sat i gang. Nu er der bare tilbage at vente.. Men det murrer godt i kroppen, så forhåbentlig har vi vores lille guldklump i løbet af weekenden :-)
  17. Kæmpe stort tillykke med den lille "november" baby :-) jeg tilslutter mig koret og glæder mig til at se billeder..
  18. Har desværre ikke alle billederne her på telefonen. Men vi var afsted i lørdags og jeg kan helt klart anbefale lillekbher.. De er så søde og vi fik rigtig meget for pengene :-) Det eneste minus er dog at han har valgt at ligge sig med navlesnoren ned foran ansigtet og havde bestemt ikke tænkt sig at slippe den igen :-) men vi fik en del gode alligevel..
  19. Nøj hvor er den bare fin :-) smuk mave og smuk mor :-)
  20. Jeg var afsted i juni.. Akut tid fordi at de pludselig blev opmærksomme på at jeg havde den arvelige faktor.. Men jeg hørte aldrig noget, og lægen hørte heller ikke mere.. Så alt er åbenbart okay :-) Nu forstår jeg hvad du mente med dit indlæg :-)
  21. Dejligt at det gik nogenlunde trods omstændighederne.. :-) jeg fik at vide at jeg kun ville høre noget hvis svaret var positivt.. Jeg ville nok også bare ringe og spørge uanset hvad.. Sender en masse kram
  22. Jeg er mere sensitiv end normalt. Ting der ikke kunne få mig til at reagere før er kæmpe store ting nu. Jeg har aldrig haft let til tårer, men nu er jeg en rigtig tudeprinsesse.. Men min kæreste er heldigvis meget forstående og kærlig. :-)
  23. Jeg piner min stakkels familie med varme trøjer og tæpper.. De seneste par dage er det dog blevet bedre da temperaturen er dalet.. :-) Men da vi bor på 4 Sal helt oppe under kvisten har det bare været så varmt..
  24. Vi skal afsted i uge 31.. Det fik vi anbefalet ved den første 3D/4D skanning.. :-)
  25. Hvordan står det til med navne hos jer? Har i en liste eller måske har i allerede fundet NAVNET! :-) kunne det ikke være hyggeligt med sådan en runde?? Vi har jo fået at vide at vi venter en lille dreng og han skal hedde Charlie :-).. Det er vi alle 4 helt vilde med :-)