Florastine

Medlemmer
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Florastine

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/17/1981

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Nå okay,- troede bare, at det var hele ideen med blodprøve,- at man kunne få den taget tidligere end urinprøve..
 2. Supe
 3. Tak for svar! Kan godt høre det kan svinge meget! Jeg har mulighed for at få taget en graviditets test på tirsdag (3+2) tror jeg kaster nu ud i det også har i baghovedet, at det ikke nødvendigvis er et entydigt svar! Tak for det
 4. Tak!
 5. Hej med jer. 2 spg: Hvor tidligt har i kunne teste positivt? Enten på stixs eller blodprøve. Og hvordan har jeres bryster følt, når/hvis de har været ømme ved tidlig graviditet? Mine er lidt ømme ved brystvorterne også ellers mest "på siderne" mod armhulen,- det føles næsten sådan lidt knudret der hvor de er ømme.. Er det noget i kan genkende? (Forventet mens d. 4.1,- og håber på at den bliver væk)
 6. Tak skal i have! Jeg prøver at få taget en blodprøve på tirsdag (forventet mens d. 4.1) Så er det bare at krydse fingere!
 7. Ja, det er der såkaldte babyklister
 8. Godaften. Er der nogen af jer, der ved hvad HCG niveauet skal være, før man kan konstatere en graviditet? Og hvor tidligt efter befrugtningen kan man tage en blodprøve? Tak
 9. Godaften. Er der nogen af jer, der ved hvad HCG niveauet skal være, før man kan konstatere en graviditet? Og hvor tidligt efter befrugtningen kan man tage en blodprøve? Tak
 10. Godmorgen alle sammen. Jeg er opstartede på Fructus femina i lørdags, samme dag som jeg testede positiv for ægløsning. Jeg har siden da haft brystspændinger og on/off mens fornemmelse.. Jeg håber selvfølgelig, at det er fordi jeg er blevet gravid!
 11. Godmorgen alle sammen. Jeg er opstartede på Fructus femina i lørdags, samme dag som jeg testede positiv for ægløsning. Jeg har siden da haft brystspændinger og on/off mens fornemmelse.. Jeg håber selvfølgelig, at det er fordi jeg er blevet gravid!
 12. Hej med jer. Vores søn Theo har div. Diagnoser og nu har man fundet en gen mutation hos ham, som hans far også har. Derfor indebærer min (forhåbentlige) graviditet beslutningen om at få foretaget en moderkagebiopsi og mulige konsekvenser deraf. Synes det er så svært. Er der nogle af jer der har fået foretaget sådan en? Hvordan var det? Havde i problemer med graviditeten efterfølgende? Alle erfaringer modtages med kyshånd! Mange hilsner Flora.
 13. Hej med jer. Vores søn Theo har div. Diagnoser og nu har man fundet en gen mutation hos ham, som hans far også har. Derfor indebærer min (forhåbentlige) graviditet beslutningen om at få foretaget en moderkagebiopsi og mulige konsekvenser deraf. Synes det er så svært. Er der nogle af jer der har fået foretaget sådan en? Hvordan var det? Havde i problemer med graviditeten efterfølgende? Alle erfaringer modtages med kyshånd! Mange hilsner Flora.