Kristina1989

Medlemmer
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

About Kristina1989

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Hej Jeg har de seneste 2 dage gået og gransket. Derfor håber jeg nu at nogle af Jer kan bidrage med erfaringer eller andet. Igår morges havde jeg en mindre pletblødning med efterfølgende meget meget lyserødt udflåd (aftenen før havde jeg geleagtig udflåd) resten af dagen igår og særligt i aftes havde jeg kraftige menstruationskramper - dog var blødningen stoppet helt i løbet af formiddagen. Jeg oplever stadig lette kramper i underlivet idag, men ikke mere blødning. Jeg var igår på cyklusdag 19 (min menstruation burde ikke komme før om ca. en uge) jeg fik i min forrige cyklus taget æg ud til ivf - de blev alle nedfrosset pga risiko for overstimulation (jeg har haft normal menstruation siden). jeg undrer mig nu over min pletblødning og kramper.. er der nogen der har oplevet noget lignende?
 2. Så har jeg testet igen hertil aften...
 3. Mange tak, det var en god ide
 4. Hej jeg har hertil morgen taget to tests. Den øverste er fra apoteket og den nederste er fra Valmed. Vi har forsøgt i flere år, så jeg tør næsten ikke tro mine egne øjne... hvad mener I om resultatet?
 5. Så håber jeg det er et godt tegn for mig.
 6. Plejer du at kunne mærke noget i underlivet når du har fået Gonal-f? jeg har idag haft det som om min menstruation er på vej (en murren i underlivet). Jeg tænker at det må være Gonal -f’s skyld. Hvad er din erfaring?
 7. Der var stadig ikke sket nogen udvikling i størrelsen, så jeg er nu sat på 3 dage med Gonal-f
 8. Ja, jeg har taget en ny dosis af Bemfola, så jeg i denne cyklus har taget dobbelt så meget som første gang. jeg var til scanning i fredags hvor jeg tog den ekstra mængde hormon da jeg kom hjem. Idag skal jeg så til ny scanning, men er virkelig nervøs for at der stadig ikke er sket noget. Jeg er idag på cyklusdag 13
 9. Hej jeg er i øjeblikket igang med forsøg nr 2 med IUI-h. Første omgang udviklede jeg 2 æg(jeg kan ikke huske hvad de kaldes i dette stadie) da jeg var til første scanning i fredags kunne hun se en masse, men ingen der havde udviklet sig mere end resten (jeg har PCO). Jeg gik derfra lettere nedtrykt, men med en ny omgang Bemfola. Er der nogen af Jer der har erfaringer med om det stadig er muligt at få noget ud af dette forsøg?
 10. Hej nogen herinde der har erfaring med graviditetstests fra Normal? jeg tog denne idag og undrer mig over om testen er defekt eller hvad den ekstra streg er (forestillede mig ikke at den skal være der). Jeg håber nogen kan hjælpe.
 11. Hej jeg har pco og fik det konstateret for ca. 2 år siden. Derfor har jeg også varierende cykluslængde - dog har den været ret konsekvent på det seneste på ca 33 dage. Nu til mit spørgsmål/undren: jeg fik søndag lidt pletblødning, hvilket er normalt dagen før min mens starter. Min menstruation kom bare aldrig rigtigt. Det er nærmest bare lyserødt udflåd (svarende til mængden til 1bind de seneste tre dage). Normalt kommer der klumper af blod med ud ved min menstruation, men det har der ikke været og ej heller ingen smerter kun enkelte stik op i underlivet og nu lader det til at være ovre. Kan denne milde milde menstruation mon skyldes min pco? Nogen med erfaringer?
 12. Hej er der mon nogen herinde, som har erfaring med gele Royal? Og dermed eftervirkningerne af det? jeg har for første gang prøvet gele Royal. Min cyklus er pt forlænget med 12 dage og den sidste uges tid har jeg haft ømme bryster (har jeg oplevet før) derudover er jeg de seneste dage begyndt at få heftige jag i underlivet. Det meste af dagen idag har jeg været øm lige ved siden af hoften og i retning ind i underlivet... jeg håber nogen har nogle erfaringer de vil dele
 13. Det har du selvfølgelig ret i. Min undren går nok også på, at jeg intet har mærket til det onsdag og torsdag. var der gevinst ved dig?
 14. Jeg blev insemineret for første gang i tirsdags og havde en muren i underlivet resten af dagen. idag er der så kommet en menstruationslignende murren i underlivet.. er det mon normalt? jeg håber der er nogen der vil dele erfaringer om dagene efter iui?
 15. Enig. Jeg undrer mig bare over at det allerede startede første uge efter menstruation...