Kristina1989

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Kristina1989

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

2,120 profile views
 1. Hej hvad er Jeres erfaring med graviditetstest fra Rema? jeg har nogle dage testet nu. Første dag med en fra apoteket og de næste dage med test fra Rema. Apotekets har en svag blå streg (synes jeg) de andre har ikke rigtigt. jeg har en del “symptomer”, men som bekendt kan de jo også skyldes snarlig menstruation.
 2. Jeg har testet i går aftes og hertil morgen. De gav skyggestreg indenfor tiden, men de er blevet tydeligere efter tiden er gået. Hvad er Jeres erfaring?
 3. Hej, jeg var ikke gravid.
 4. tak, det vil jeg gøre
 5. det må jeg prøve, tak for input
 6. Hej jeg har ikke oplevet det før, men er der mon nogen herinde der har erfaring med om der forekommer skyggestreger på gtest fra apoteket? jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal tolke udfra resultatet...
 7. Er denne mon så positiv? Jeg har pco og forsøger at finde hoved og hale i min cyklus (jeg har idag taget både g-test og ægløsningstest)
 8. Hej jeg har haft en del små-kramper i underlivet i dag (som opstart til menstruation), men jeg er kun på dag 15 (normal cyklus for mig er 29 dage). Derfor tænkte jeg at tage en ægløsningstest (måske det kunne give en forklaring), men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at læse den. jeg håber I vil hjælpe
 9. Hej, er det korrekt aflæst at denne ægløsningstest er negativ?
 10. Hej Jeg har de seneste 2 dage gået og gransket. Derfor håber jeg nu at nogle af Jer kan bidrage med erfaringer eller andet. Igår morges havde jeg en mindre pletblødning med efterfølgende meget meget lyserødt udflåd (aftenen før havde jeg geleagtig udflåd) resten af dagen igår og særligt i aftes havde jeg kraftige menstruationskramper - dog var blødningen stoppet helt i løbet af formiddagen. Jeg oplever stadig lette kramper i underlivet idag, men ikke mere blødning. Jeg var igår på cyklusdag 19 (min menstruation burde ikke komme før om ca. en uge) jeg fik i min forrige cyklus taget æg ud til ivf - de blev alle nedfrosset pga risiko for overstimulation (jeg har haft normal menstruation siden). jeg undrer mig nu over min pletblødning og kramper.. er der nogen der har oplevet noget lignende?
 11. Så har jeg testet igen hertil aften...
 12. Mange tak, det var en god ide
 13. Hej jeg har hertil morgen taget to tests. Den øverste er fra apoteket og den nederste er fra Valmed. Vi har forsøgt i flere år, så jeg tør næsten ikke tro mine egne øjne... hvad mener I om resultatet?
 14. Så håber jeg det er et godt tegn for mig.
 15. Plejer du at kunne mærke noget i underlivet når du har fået Gonal-f? jeg har idag haft det som om min menstruation er på vej (en murren i underlivet). Jeg tænker at det må være Gonal -f’s skyld. Hvad er din erfaring?