lii

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    85
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About lii

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/12/1973

Profile Information

  • Lokation
    Esbjerg
  1. :kram2 Tak :) Det ser faktisk ud til at være på retur... Sådan for det meste... :blink Men vi beholder liiiiiige snørebåndet lidt endnu :)
  2. Og nej, selen kan desværre ikke strammes mere. Jeg håbede ellers på, at det ville gå over, når jeg fik den rettet til..... men nej :(
  3. Det, vi selv har gjort indtil videre er at binde et snørebånd mellem de to seler, for at han ikke kan skille dem ad. Det hjælper. MEN! Hvis vi kører galt og ikke selv kan binde det op... hvem kan så vide, at der lige er en sløjfe, der skal bindes op også.... Babysam-manden sagde, at det bestemt ikke er unormalt, men at de ikke havde noget, de kunne sælge til os, for det skulle være nemt for folk at få barnet ud... Han sagde, det ville være en periode, og dermed gå over igen, og indtil da.... ja, så måtte vi klare os så godt, vi nu kan... og netop sige nej, som Tildes mor skriver... Så vi bruger snørebånd og NEJ! :) Og krydser fingre for, at der ikke sker noget!!!! Held og lykke med at "Prinsessen" også snart kommer videre ;)
  4. Jeg har kun lige et fif, der virkede super godt for os, da vi skulle køre til Sverige - ca. 6 timers køretur. Kør sent på dagen :) Jeg var ved at stresse totalt, for vi har altså en knægt med krudt i rumpen... MEN! Vi kørte ved 17-tiden, hvor han normalt har krudtet en del af og derfor kan sidde nogen lunde stille med en bog. Vi havde et par bøger med, men også hans bil, hans tog og en art bog med diverse lyde i. Han kendte tingene i forvejen og fik her muligheden for at fordybe sig i dem endnu engang :) Det virkede virkelig perfekt, for han kunne fint være rolig, og ved 20-tiden faldt han i søvn i bilen. Da vi kom frem, var han godt nok lige vågen i en times tid, men så sov han videre efterfølgende. Da vi skulle hjem, gentog vi successen, og fremover bliver det sådan, når vi skal køre langt :) Iøvrigt kan jeg også anbefale at beregne ekstra køretid og så tage en del pit-stops undervejs - hvis man kører på motorvej, er der nemlig mange af rastepladserne, der har gode legepladser. Held og lykke med turen! :)
  5. Hmmm..... Min kære lille MF er blevet en ren udbryderkonge - fra sin Rømer autostol! :o Det er altså ikke særlig fedt, når man kører på store veje, hvor man ikke lige kan holde ind til siden og spænde ham fast igen... Han gør to ting - dog ikke altid på samme tid :) 1. Han klikker remmene ud af låsen ved at trykke på udløserknappen... eller 2. Han trækker armene ind igennem remmene. 2'eren har jeg løst ved at binde et par snørebånd sammen over brystet på ham, så remmene ikke kan trækkes fra hinanden - MEN hvis vi kører galt og skal have ham hurtigt ud, er det jo ikke særligt hensigtsmæssigt... Er der nogen, der har prøvet det før eller måske kan komme på nogle gode råd? Jeg har ikke snakket med Babysam endnu, men gør det så snart, jeg får tid..
  6. Hold da op, det var meget! Men ja, briller kan virkelig afhjælpe det! Vi er blevet rigtig glade for det nu, selvom vi lige skulle vænne os til det :) Nu skal vi bare holde øje med, at han ikke begynder at skele MED brillerne på - for så skal han reguleres i styrke... <_<
  7. Ha, det var ikke mange ;) Nå, men det lille pus må jo være ganske unik :)
  8. Ja... er der andre, der kender til det? MF har meget ofte kolde ører - og jeg mærker det jo ofte, når jeg lige nusser ham i "forbifarten" :) Oftest er det min næse, der strejfer hans øre, og jeg reagerer altid med at røre ved ørerne med fingrene efterfølgende, for "kunne det da virkelig passe, at øret var så koldt?" Men det kan godt passe. Alt andet kan være varmt på ham - ikke svedende varmt, bare almindelig temperatur - mens ørerne er kolde. Hvorfor? :)
  9. Ja... vi har også prøvet det. MF's normaltemperatur ligger på 36,2... Mærkeligt, synes jeg.
  10. Træls situation! Vi kender den godt, bare i noget mindre omfang :) Og man er bare SÅ bekymret for at de skal slå sig osv. Jeg har ikke helt forstået, det du er i.... Går du hjemme med ham? Eller er han i vuggestue/dagpleje? Hvis han er, er han garanteret ikke sådan dérovre - sådan er det jo ;) Umiddelbart tænker jeg, han ønsker opmærksomhed. Jeg kendte engang en mor, der sagde: "Der er altid noget, en baby må." Og det skulle forstås på den måde, at hvis ungen begyndte på noget, h*n ikke måtte, ja, så var der altid noget andet, h*n GODT måtte, og det var så bare om at vise ungen dét i stedet for. Nogen ville nok kalde det afledningsmanøvre :) Men det kunne jo være noget med at tage ham med ud eller hen, hvor han under opsyn kan ØVE sig i at klatre eller at kaste med en bold. For han synes åbenbart, det er sjovt at klatre og at kaste... :) Herhjemme bliver det meget tydeligt, hvis vi er optaget af at lave praktiske ting. SÅ skal der laves ballade! Og det gider man altså bare ikke, vel?! Nogle gange er det så op i kravlegården, selvom han hyler i vilden sky, hvis man lige SKAL være færdig med noget, og andre gange føjer vi ham og leger med ham i stedet. Det tager som regel ca. 5 minutter med intensiv opmærksomhed, og så kan vi fortsætte. Tv'et hitter også her om eftermiddagen, men det er mig EKSTREMT meget imod :) Jeg mener, børn selv skal aktivere sig.. :) og jeg skal gerne hjælpe dem med at finde ud af hvordan :) Hvad siger din sundhedsplejerske?
  11. ÆÆÆÆÆÆlsker bare mine briller og min cykelhjelm!
  12. Så har vores lille fessor haft brillerne i nogle uger - kan faktisk ikke længere huske, hvor længe.... :o og det er jo cool :) Optikerens profeti er simpelthen gået i opfyldelse, for han vil gerne have brillerne på OG beholde dem på. Selv når vi er ude at cykle eller bøvler rundt eller andet. Så jeg tror da seriØST, at de hjælper!!! :super Hans skelen er også aftaget - men det er jo klart, når han har brillerne på hele tiden :) Hey, Pia forresten, tusind tak for forklaringen! Mht. motorik så er der faktisk ikke den store forskel at spore. Han går lidt tættere på tingene, fx bordkanter, for nu kan han se, hvor de er helt præcist ;) Han stormer stadig rundt, hvor jeg egentlig havde forventet, at han ville sætte sig mere ned og fordybe sig, men det gør ha ikke. Han er åbenbart bare aktiv ;) Men han HAR da tegnet lidt. Og så er det skægt at se ham række ud efter noget.... Det er som om, hans sam-syn - eller hvad sådan noget nu hedder - fungerer forskelligt alt efter om det er med eller uden briller - han lægger fx målrettet hånden LIGE ved siden af den ting, han ville snuppet. Og så prøver han lige igen og så er den der. Jeg har kun set det et par gange, men det har set sjovt ud, for han er selvfølgelig blevet overrasket over, at han ikke fik fat i tingen, når han nu mente, den lå lige der! Når JEG kigger igennem brillerne, er det HELT vildt utydeligt! Virkelig HELT vildt!
  13. Så har vi fået en Fessor.... De passer ham fint - de ser lidt større ud her, end de er i virkeligheden. Og de er VILDT stærke!!! ALT bliver bare sløret, når jeg kigger i dem... Vi kan dog ikke mærke en synderlig forskel... Men nu har han jo også kun haft dem siden torsdag. Og han er ved at være god til at have dem på. Så de gør formentlig en forskel for ham ;)
  14. Ja :) selvfølgelig :) Ved I hvad? Vil simpelthen sige tusind tak for jeres input! Det er rigtig, rigtig rart at høre, at der altså er folk, der "overlever" med briller... ja, det kan lyde fuldstændig åndssvagt, når jeg siger det. Jeg har bare altid været så priviligeret, at jeg ikke har haft behov for at bruge dem, så det er jo en helt ny verden for mig :) Ha, jeg kan endda gøre et stort nummer ud af, hvordan man tackler, at de dugger, når man kommer indenfor... Men min dp var så rar at give mig det staldtip, at man bare BAKKER ind... Hihi, så var dét jo ligesom løst :) Og optikeren siger, at børn har en helt anden logik end os voksne - hvis vi får briller, er det ikke sikkert, vi gider at bruge dem, men når børnene får det, og de finder ud af, at de ser bedre, ja, så beholder de dem på i en grad, så vi bliver overraskede. Håber sådan, at vi får dem idag! Glæder mig så meget til at se, hvor stor forskel de gør!!! :) Tak :)
  15. Nååå, ok, jamen så er det jo ikke så slemt :) Jeg tænkte, at det nok ikke kunne lade sig gøre, fordi jeg tænker på de briller, man havde i gamle dage, der bare var mega tykke... og sådan nogle tilsvarende linser er nok ikke liiiiige så rare at have på ;)