Roskildepigen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    51
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Roskildepigen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 11/29/1979

Contact Methods

  • MSN
    Tine.joergensen@live.dk

Profile Information

  • Lokation
    Roskilde
  1. Synes også at der altid er rodet og snavset, men jeg rydder op hver dag og gør rent i køkkenet. Og så bliver der tørt støv af med et par dages mellemrum og afhængig af sæsonen støvsuget mellem 1-3 dage. Synes jeg kan rydde op og gøre rent konstant. Ret trættende når man også har fuldtidsarbejde.
  2. Har du tjekket den blå avis? Måske nogen sælger tilbehøret? Og ellers så ville jeg søge på google og se hvad der kom op af internet shops. God fornøjelse.
  3. Hej tøser, Jeg er ved at blive sindsyg af denne mellemgang mellem at vi har besluttet at blive skilt og så til at næste skridt sker.... jeg tænker jo meget over hvad der skal ske når vi en gang skal flytte fra hinanden, men det kan jo både være imorgen og om et år..... Min mand skal finde ud af om han kan blive i huset alene. Og kan han det, så kan jeg aktivt kigge efter nyt sted at bo, men skal vi sælge huset, så kan der jo gå lang tid. Og jeg tænker jo virkelig over hvilke muligheder jeg har når jeg skal videre - hvor skal vi bo, hvor mange penge har vi m.m og det er bare så frusterende at jeg ikke ved hvad tidshorisonten er!! Nogen som kan sætte sig ind i mine tanker eller er det bare helt ved siden af hvad jeg burde gøre i denne sag. Jeg føler bare ikke jeg kan slappe af. Gode råd søges :) :)
  4. Jeg har købt en del derfra og er faktisk super glad for det. Undtagen til den lille, som er lidt bred i det. Hun kan ikke passe figursyet tøj derfra. Men den store pige som er tynd passer perfekt. Og jeg synes det holder rigtig godt i vask og tørretumbling. Ingen problemer. Og vil til hver en tid anbefale det.
  5. Begge piger herhjemme har været / er totalt solgt i dem. Den store gider stadig se dem sammen med lillesøster. Og ja, de er så billige at du kan finde dem i butikkerne til 29 / 49 kr - evt på nettet :-)
  6. 10000 tak for alle jeres svar!! Betyder så meget for mig !
  7. Ja vi havde en snak her til aften, da jeg ikke kan forsvare at skulle være væk fra mine børn + den lille er for lille. Og heldigvis kunne manden godt se det (eller har dårlig samvittighed over at han sagde han ville skilles), så jeg får lov til at beholde pigerne indtil der er kommet ro på. Det har virkelig hjulpet, så jeg ikke længere sidder og hulker hver gang jeg ser dem. Det har givet mig en enorm indre ro. Nu skal jeg bare have det til at passe sammen med et fuldtidsjob....ups..... men det er vist det mindste problem iforhold til at jeg ikke havde mine børn hos mig hver anden uge.
  8. vi er helt afklaret med at vi to ikke skal være sammen - jeg føler ikke noget for ham - han er bare som en rigtig god ven og det er jo også fint for så bliver det rigtig godt når vi skal være forældre sammen. Og vi fik en god snak her til aften om at jeg ikke kan overskue at skulle være så meget væk fra børnene, så jeg får dem i starten og så kommer de "på besøg" hos ham når det hele er faldet på plads. Og han kommer bare hjem til os. Men nu skal huset jo først sælges så må tage det derfra. Men gud hvor gør det ondt i mit hjerte at jeg skal knuse børnenes hverdag.
  9. Da dette ikke er officelt nogen steder så venligst ikke skriv på facebook eller sig noget i real life - hvis i kender mig der :) Det er så svært at skrive, da vi endnu ikke er ude officelt til venner og familie, men min mand og jeg er blevet enige om at blive skilt. Vi har været sammen i 11 år - gift i knap 5 år - og nu er det slut. vi har skændes for meget og bare ikke været lykkelige. Jeg har længe tænkt på at livet ville være nemmere alene med pigerne, men ved at vi skulle dele dem lige, så det betyder en uge hvert sted. Det kan mit hjerte slet ikke bære! Jeg kan ikke undvære dem i hverdagen og vil ikke give slip på dem. Jeg kan slet ikke overskue konsekvensen for pigerne - hele deres hverdag bliver ødelagt og lagt i ruiner. Alle de drømme og visioner jeg har for mine børn bliver bare knust og jeg kan slet ikke holde tanken ud om at vi gør dette imod dem. Jeg har ikke fået børn for at skulle sætte dem igennem dette og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Min mand er meget afklaret og han har tænkt tankerne i 6 måneder. På en måde så virker det som om at han ikke kan vente med at komme videre - men jeg er så ked af det når jeg kigger på pigerne. Jeg tuder hver gang jeg er sammen med dem og det er jo bare noget skidt. De ved ikke noget endnu (pigerne er knap 5 år og 1½ år). Jeg har det så svært med de ting jeg skal udsætte især Isabella for (den store pige), men også at Julie aldrig vil kunne huke mor og far sammen. Mine følelser for min mand er helt afklaret - jeg er ikke ked af at skulle flytte fra ham, men når jeg tænker på pigerne så bryder jeg sammen i gråd. Hvad pokker skal jeg gøre - og er der andre som har prøvet en skilsmisse med et barn i 5 års alderen? Vi er desværre nødt til at sælge huset, da ingen af os har råd til at bo her alene. Men indtil vi har solgt huset så bor vi sammen - og ingen ved jo hvor hurtigt det kommer til at gå. Er ked af de rodet indlæg, men jeg har så mange tanker jeg slet ikke i har styr på.
  10. Kontakter postdanmark for at høre hvor den er leveret henne. Kan det ikke være en nabo el lign?
  11. Personligt ville jeg nok synes det var lidt "pinligt" at komme knap 2 år efter og sige at nu vil i gerne indløse det. Men det afhænger nok af hvor godt I kender det andet par. Har I aldrig snakket om at I ikke har fået indløst det endnu? Virker mærkeligt hvis de ikke har spurgt om hvorfor i ikke har brugt det eller om I ikke snart skal afsted. Hvis i kender dem godt så ville jeg sige at nu benyttede i jer af gaven - hvis de stadig havde lyst til at give den. Så måtte de selv bestemme om det stadig var gældende :)
  12. Synes faktisk også det er dybt mærkeligt, men må indrømme at Julie sover bedst udenfor. Jeg har det dog dårligt med det, da jeg ikke selv ville bryde mig om at lægge mig udenfor for at sove ;) men det gør man jo med små børn. Jeg havde dog meget svært ved det med den store pige, så hun sov indenfor. Det er dog svært med en baby og en storesøster på 3 år at få ro til at sove indenfor, så af nød måtte jeg stille barnevognen ud.... Men meget mærkelig tradition.
  13. tænker også at jeg forærer noget væk, men der er jo nogen pænt store ting i blandt og mange ting som er faktisk nye, så jeg vil forsøge at sælge det. Er der nogen som kender en hjemmeside hvor man kan annoncere loppemarkeder, så man kan få booket en stand på et af de kommende?
  14. Det med svorgerslev er vist kun om sommeren, og jeg vil så gerne af med det nu. og så det nede i byen - er jo desværre også om sommeren, men regner med at deltager der :) (sammen med datteren altså).
  15. Jeg synes heller ikke det hører til ved helt små børn, men ved 5-6 års alderen er det okay for mig. Isabelle plager om det og om det bliver næste år til jul (5½) eller til hendes 6 års fødselsdag er jeg lidt i tvivl om :)