Marmik

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,274
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Marmik

  1. Jeg har termin d. 26/12
  2. Hej. længe siden jeg har været herinde. som overskriften siger, er der nogen herinde der også har termin dec 2021? er der overhovedet liv herinde endnu? :-D
  3. Hej alle sammen. Jeg skrev forleden om temperaturmåling og ÆL og det går super. :) Vi sexer jævnligt, men bruger sjældent glidecreme, dog gjorde vi igår. Jeg kom til at huske at have læst og hørt at noget glidecreme dræber sædkvaliteten o.lign. Så vil bare høre om nogle af jer ved noget om Protex glidecreme som er vandbaseret, skal jeg være bange for at bruge det? Jeg kan ikke rigtig finde noget om det på nettet og der står ikke noget på tuben. Er det så godt nok? Vi vil jo gerne have snart der sker noget :-) men nytter jo ikke hvis vi "gør noget skidt"..
  4. Herhjemme spiser vi kl 18 - 18-15 . Det fungere fint. . ☺
  5. Mooov Moov ? :D Sagt i en lys tone
  6. Nårh det lille pus :) .. hvor er hun sød. Noah er begyndt at være bedre til det igen nu. Tror bare lige det var en periode. Han sætter sig stadig op indimellem men bliver ikke længere sur når man lægger ham ned. Vi kører også fast rutine herhjemme, præcis som i dp. Men det hjalp ikke på det tidspunkt ;) Men nu sover han godt igen
  7. Hvordan er jeres middagslure efterhånden. ? Det sidste stykke tid synes jeg bare det har været en kamp uden lige. Han bliver ved at sætte sig op og hiver og flår i alt fra fluenet til overstykke. Får fat i Baby alarm hvis den er på. Uanset hvor den sidder. Putter hovedet ud gennem siden af fluenet . Sidder og vugger. Nærmest hopper. Prøver jeg at gå ham i søvn er det også galt for så vil han jo se hvor vi kører hen. Alt imens han bare gnider sig i øjnene og gaber af træthed. Og kæmper for at holde sine øjne åbne. Indimellem bruger jeg op til 45 min på at få ham til at sove. Og dp siger at hun bare siger han skal lægge sig ned et par gange så gør han det og så sover han. Det samme med min mor. Nogle gange har jeg ladet ham sidde op og sove fordi jeg simpelthen tænker det er bedre end ingenting. Med det resultat det er 30 min. Åååhh. ..
  8. Vi e også begge mega skrukke herhjemme. Men vi venter pænt lige til manden er færdig med sin anden uddannelse. Og vores første er blevet lidt ældre... og jeg lige har været på arbejde lidt mere.. og vi skal også købe hus.... og jeg mangler også et par kilo at smide endnu ligesom dig. Jaja.. time Will Come. :D Vi starter sep næste år. . Men gud hvor er der længe til. Og jeg har konstant i baghovedet at det sidst tog os 1,5 år at blive gravid. . :/
  9. Andre end os der har en lille humør bombe? Det er kun far der duer til alt. Bare jeg nævner ordet tør ble starter han allerede med at skrige.. :(
  10. Ja det var det så også. Kraftig Mellemørebetændelse. . Som jeg flere gange havde været ved læge med . Hvor de sagde det ikke var mellemørebetændelse. Hvorefter de måtte overgive sig da han stadig tog sig til ørene og havde mellem 39,5 - 40,4 i feber 3 dage i træk. Så overgav de sig og behandlede. Han opstarTede om aftenen inden sengetid. Morgenen efter var alt feberen væk. Vupti..
  11. Kan de små godt have 3 dages feber uden at få udslæt af det ?
  12. Vi vil gå i gang til næste sommer
  13. Her går Noah også
  14. Okay sådan er det nemlig også her. :)
  15. Undskyld jeg spørger, men hvordan er jeres små's afføringskonsistens efterhånden? Og hvordan bør den være i den her alder?
  16. Ih altså. Synes hele tiden jeg rammer ind i folk som i en samtale spørger hvor gammel min søn så er, hvorefter de kvittere med sætningen "nåh hvor fint. . Så skal i vel også snart igang igen" .. Egentlig vil vi begge vildt gerne nu, men det duer bare ikke pt.. så er så træt af at høre den sætning..
  17. Vi var i skoringen i lørdags de havde tilbud på 2 for 1 pris. Så vi fik købt et par sko og et par sandaler til sommer. :)
  18. Nå så er jeg ikke den eneste med et puslemonster :) .. vi bruger altid vådservietter. Men hvor er det svært at undgå der ikke er afføring overalt ! :/
  19. Bruger i andre stadig puslebordet? Jeg synes virkelig det er svært her. Han vil på ingen måde ligge stille, vender og drejer sig, sætter sig op, drejer om på maven osv. Hvis det kun er en tisse ble kan jeg skynde mig så går det. Men er der afføring så ender det ofte med at være overalt, på hænder, puslebordet, håret, tøjet, fødder etc. Han får gerne noget at kigge på imens men nu er han begyndt at smide tingene på gulvet og ligger han med noget er det ikke interesserant længe nok. Nu har far også ferie så når der er afføring leger han pauseklovn imens jeg skifter. Skal jeres også underholdes så meget ved skift? Jeg er desuden bange for han falder ned en skønne dag, men bordet er godt særligt når der er afføring. Jeg er ikke meget for at skulle skifte på gulvet, men det kan jo blive en nødvendighed..
  20. Okay super. Det hvide i øjet er ikke rødt.kun huden omkring øjet. Jeg rensede venstre øje igår med saltvand et par gange og det er faktisk væk i dag. Nu er der lidt i højre øje og har renset med saltvand i det også og ser også bedre ud. Så det er helt sikkert forkølelse øjne :) Vildt at de kan blive så snasket pga forkølelse. Hehe. Men han har det også væsentlig bedre i dag end igår. Så jeg håber bare det er en hurtig omgang.
  21. Okay super så gør jeg det så må vi se mandag :) mange tak.
  22. Der er virkelig tykt gul snask og virkelig meget. Han kan næsten ikke se ud af øjet tror jeg. Kan det godt være kun pga snotnæse? :)
  23. Noah har fået snotnæse og øjenbetændelse :( ringer man til vagtlægen for det eller kan jeg selv tage det værste med saltvand? For har saltvand så hvis det bare er det man får er der ikke nogen grund til at sætte det store igang. Men nøj hvor det klistrer :( øv..