Aeye

Medlemmer
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

About Aeye

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/11/1986

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Nå ja. En lille Update på tingenes gang for dem der er interesserede, selvom det er noget tid siden. Den negative spiral vi var inde i med DP fortsatte helt frem til påske, trods en snak med pædagogen og forskellige tilgange til løsninger. Hun blev f.eks. også virkelig oprørt over at han begyndte at skubbe til de mindre børn og satte straks bandit mærkat på ham. Hun ville straffe ham ved at sætte ham fast i højstolen hver gang, hvilket jeg syntes var hårdt til en kun halvanden årig dreng der måske ikke helt forstår pointen i sådan en straf endnu. Jeg er ihvertfald ikke fan af sådan noget når de er så små. Hun kunne vel starte med at irettesætte ham :/ Hun fik det til at lyde som om han var den værste i hele dagplejegruppen til trods for han kom hjem med store bidemærker fra andre børn adskillige gange. Det var så slemt med både søvn og hans væremåde at hun nærmest fik mig til at tro på der var noget helt galt med mit barn. Her fik jeg bare nok, og vi bestemte os for at prøve at skrifte til en mindre vs. Her har han gået i snart to måneder, og det har bare været forrygende godt for både ham og os. De er så positive og glade for ham, og han for dem. Han kan få brændt sit krudt af på en helt anden måde, og skubber + "skaber" sig ikke som før. Han har nemmere ved at holde sig igang og dermed vågen fordi der hele tiden sker noget. Men det allervigtigste er at han kommer ud og sove når han er træt, om det så er kl. 11 eller 12. Det er en kæmpe sten der er lettet fra mit hjerte, fordi jeg ikke behøver bekymre mig over han nogengange vågner allerede kl. 5. Samt jeg ikke får den der negative spand l... i hovedet hver gang jeg henter ham. Faktisk siger de at han er positiv og glad HVER eneste dag. Nu ved jeg godt han lige er startet, og der kan også opstå en masse herovre. Men føler nok der er lidt større rummelighed omkring tingene + faguddannet personale til at tage hånd om de konflikter der kan opstå. Jeg elsker dp'er, min mor var selv dp i mange år. Men vi havde ikke lige ramt den rigtige for os tydeligvis. :/
 2. Det kunne vi evt. prøve i Weekenden. Så er det prøvet kan være det virker Nej det er samme tanker vi har med VS. Derfor vi heller ikke er kommet længere end til tanken :/
 3. Ja det er der nemlig, og derfor har det strejfet mine tanker om VS er bedre for ham. Han er en meget aktiv og lidt vild dreng, så det ville også give ham til kamp til stregen med alle de børn. Derimod betænker jeg mig ved han ikke altid har samme voksen han kan knytte sig til, han er lidt sensitiv, og jeg tror han har godt af at se tempoet også kan være mere stille og nært som i DP. Min DP er nok lidt ensformig på det punkt, og alle børn skal helst følge hendes opsatte procedurer i dagplejen. De er ofte ude til 10.30-11.00 og derefter skal de have middagsmad før lur. Så kan godt se det er svært at putte ham før tid, og hun virker heller ikke særlig opsat på det når jeg spørger ind til det. Må indrømme jeg ikke er særlig begejstret for hende, men han er glad nok for hende, så har heller ikke lyst til bare sådan at skifte. Men kan være jeg skal forslå kl. 11.30, det må hun kunne nå.
 4. Han fik allerede morgenlur kl. 07-08 så han har også været tidligt ude at putte, men han stod også op kl. 05 dengang Syntes ellers den periode kørte så dejlig nemt. Han sover på eget værelse og har gjort det fra 7 mdr. Vi rykkede ham, fordi han vågnede af sin fars snorken og at jeg desværre vågnede meget af ham. Når vi har sovet i samme værelse efterfølgende, især de sidste 3 mdr. Så er han vågnet om natten, og har stildt sig op i tremmesengen for at kigge på os og snakke. Kan godt se han syntes det det er hyggeligt den bandit. Måske han søger tryghed ja.... Vi har samme "regel" som jer, bare med kl. 06
 5. Han plejede at blive puttet ved 7-8 tiden hos DP førhen og sove en halv time- tre kvarter frem. Umiddelbart har vi valgt at have samme rytme i weekenderne som hos DP har nu med en lur, for at have et genkendeligt mønster. Nogle gange er han dog faldet i søvn i bilen på vej til et eller andet, ofte ved 9-10 tiden. Problemet er så bare, at selvom han ikke sover mere end 20-30 min formiddag i bilen. Så skal jeg efterfølgende bruge en time til halvanden på at putte ham om eftermiddagen ved 14-15 tiden. Plus han ikke vil sove tidligt om aftenen ved 7 tiden. Kan godt følge dig i at han sikkert kunne have brug for det. Han er bare lidt besværlig "stædig" når det kommer til ekstra søvn. Men du har helt ret i det ikke er løsningen for at få sit barn til at sove længere om morgenen. Bryder mig ikke om hun foreslår sådan noget igen og igen når hun kan mærke jeg ikke syntes det er en god løsning.
 6. Min søn på 18 mdr. er kommet hjem efter endnu en dårlig dag i dagplejen. Han kammer helt over derhenne, er træt og pylret hele dagen lang. Han har altid haft problemer med søvn, og at overgive sig til den, han sover generelt ikke særlig længe om morgenen. Førhen var det til 04-05 stykker, men vi har efterhånden fået kæmpet os frem til 05-06 tiden. Så nu sover han i gennemsnit cirka fra 19-19.30 til 05.30-06.00 Hvilket er 10 til 11 timer om natten, hvilket må siges at være okay. Også 1,5- 2 timer om dagen. Det er ikke i den høje ende af skalaen, men han får det anbefalede. Ligemeget hvad vi gør så sover han bare ikke mere, selvom han virker træt. Vi har prøvet næsten alt. Problemet opstår egentlig mest om formiddagen, hvor han er så træt at han har svært ved at hænge sammen. Det er både herhjemme i weekenderne og henne i dagplejen i hverdagene. Han har svært ved at overskue ret meget, og pylrer en del. Han har rigtig meget temperament, og det bliver tidoblet når han samtidig er træt. De har været i hallen idag og lege med de andre dagplejere i gruppen, og her havde han igen skabt sig og været så træt at selv de andre dagplejere havde kommenteret på det. Han er den sidste måned faldet i søvn, under deres middagsmad fordi han ikke kan holde den kørende til middagslur kl. 12.00. Hun har været dagplejer i 23 år, og kan ikke huske, hun før har oplevet en der er så træt. Det skal siges, at han har sovet morgenlur, frem til 16 mdr. Fordi det hjalp, men nu er han så stor at han ikke kan falde i søvn til middag, hvis han får formiddagsluren, så det duer ikke mere. Dagplejen mener vi bare skal prøve 14 dage, hvor han bliver i sin seng om morgenen, også må han larme (herunder skrig og gråd) alt det han vil. Men før det første går jeg ikke ind for den slags, og for det andet, har vi jo også arbejde at stå op til. Så at kæmpe sådan for en halv time ekstra er omsonst. Vi har dog besluttet at prøve putning kl. 06.30 fra idag, for at se om det kan gøre en forskel. Han sover generelt uroligt om natten og har gjort det, det sidste år, så tænker om der kan være noget der? Han har fået tjekket ører 2 gange, senest her i januar og der var ikke noget. Jeg må indrømme vi er trætte af at kæmpe og kæmpe, både med barn og dagplejens brok. (Jeg forstår hende godt, han kan være mega hård at være sammen med, men vi aner ikke vores levende råd, og hun har ingen indput udover "brok" og at vi skal lade ham stå om morgenen) Han er egentlig glad nok for dagplejen og skynder sig ind om morgenen, men tror det her sætter en mindre kile imellem dem. Så er der nogen kloge mødre derude, der kan sparke ind med gode råd? Hvad kan vi gøre? gør vi noget forkert.? Vil det være klogere at få ham flyttet over til vuggestue, hvor der er større frihed med hvornår de puttes? Hilsen de trætte forældre.
 7. Må gerne være i Jylland
 8. Vi har mulighed for at lave et langt langbord, hvor alle kan sidde omkring. Så jeg kunne evt. placere de børn over 3 i en bordende, med forælderne tæt på eller ved siden af. Også dem under, imellem deres forældre.? Kan de sagtens placeres på alm stole når de er over 3?
 9. Vi har mulighed for at lave et langt langbord, hvor alle kan sidde omkring. Så jeg kunne evt. placere de børn over 3 i en bordende, med forælderne tæt på eller ved siden af. Også dem under, imellem deres forældre.? Kan de sagtens placeres på alm stole når de er over 3?
 10. Det er blevet vores tur til at holde den årlige familie tamtam for hele min fars familie. Det bliver rigtig hyggeligt, og vi bliver omkring 17 voksne og 10 børn.
 11. Dejligt ☺️
 12. Vi har jo lagt ham i tremmesengen for at falde i søvn selv fra ret tidligt. Den står bare ved siden af os. Han får en ren ble, en flaske og skiftet nattøj i vores seng. Så putter/hygger vi lidt, og når han virker træt bliver han lagt over med sin kanin bamse, sin sut også har vi sådan en natlampe der spiller en melodi han også får derned. Så går det ligesom af sig selv for det meste. ❤️
 13. Min søn er lige knap 7 mdr. Han står op mellem kl. 5.00 - 5.30 også sover han formiddags lur mellem kl. 7.30 - 8.30 her sover han som regel 1-2 timer. Så sover han middagslur omkring kl. 11.00 - 12.00 hvor han sover 1-1,5 timer. Til sidst får han lige en eftermiddagslur omkring kl. 16.00 - 17.00 på tre kvarter til halvanden time. Han sover ca. Kl 20.00 til natten. Men altså det er også sådan cirka. Der skal ikke meget til at slå ham ud af kurs også er hele soverutinen ødelagt eller rykket.
 14. Jamen kan sagtens se hyggen i det Hygger jo om nogle dejlige veninder.