solsort1

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About solsort1

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. For at gøre min efterlysning lidt mere præcis! Purløg og persille, har sådan en t-shirt på deres hjemmeside (Vilja, skin-to-skin). Jeg kan bare godt lide at have lidt at vælge imellem, så min efterlysning går på, om der sidder en derude og kender til en anden hjemmeside eller lign.
  2. Jeg overvejer at købe en "kænguru" bluse/tshirt (eller hvad de hedder) til min mand i julegave. Altså sådan en bluse manden (eller kvinden) kan have på og babyen også kan være indeni, så det er hud mod hud, da jeg ellers synes at det bliver lidt koldt med hud mod hud til et januar barn! Er der nogen som har erfaring med disse? og nogen som ved hvor jeg evt. kan købe sådan en? (eller en alternativ løsning, da jeg kan forestille mig, at de kan være pænt dyre!?). På forhånd tak
  3. Vi har købt bogen og vi har begge kun læst lidt i den, da den har skuffet os. Min mand synes at den er for smart på kvindens bekostning! Efterfølgende har jeg set to andre bøger til kommende fædre, som kunne have været en mulighed (kan ikke huske hvad de hedder), vi vidste bare ikke tidligere, at der var noget at vælge imellem. Min mand er dog bare mest glad for politikens graviditetsbog, der skal han kun læse en side om ugen og det synes han er hyggeligt og den er god som opslagsbog. Ellers har jeg en "du skal være far" bog billigt til salg, som kun er meget lidt brugt!
  4. Under min graviditet er jeg gået over til krill olie, da man vist nok undgår tungmetaller helt den vej, (jeg synes at de er pænt dyre, men ok det er jo kun så længe jeg er gravid). Ligesom med alm. fiskeolie, skal man bare huske at stoppe med at tage dem ca. fire uger før forventet fødsel, i tilfælde af kejsersnit, da det fortyder blodet.
  5. Mange tak for jeres svar, nu er jeg lidt mere rolig. Tager nok en ny test på søndag og så kan det være at jeg tør tro lidt mere på det. Lige nu er jeg lidt tilbageholdende, jeg havde eller set for mig, at jeg ville flippe helt ud, når der endelig var to streger.
  6. Hej Jeg har de sidste par dage følt ondt/ømt når jeg trykker ved mit skamben og mave i venstre side. Jeg har også haft ondt hvis jeg ligger på maven og der kan komme lidt jag når jeg går rundt. I morges tog jeg en test og der var to streger, dog ikke lige tydelige men der var helt sikkert to. (Det har der ikke været tidligere når jeg har testet). Jeg er højst gået et par dage over tid. Testen tyder jo på at jeg er gravid, hvilket ville være fantastisk da vi har prøvet det sidste år, men jeg tør ikke sætte mine forventninger op til det endnu, da det føles forkert med disse smerter. Jeg vil bare høre jer, om i har oplevet noget i stil med dette, er det symptomer på graviditet (hvorfor så kun smerter i min venstre side) eller kan det være en graviditet udenfor livmoderen eller noget helt 3.? Jeg håber at I kan give lidt bud og ellers må jeg jo bare se tiden an. Jeg ville jo bare så gerne kunne sige noget til min mand og lige nu ved jeg ikke om jeg bare skal sige ingenting, indtil jeg er mere sikker på hvad der sker!