Tessa

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    33
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tessa

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-01-2015
  1. Super dejligt og nemt. :yay :mam
  2. Hejsa med jer. Jamen jeg har jo INGEN graviditets symp. udover brysterne er vokset og lidt ømme. kan godt liige glemme det he he... og gud ja hvor skønt, jeg er GRAVIIIIID! he he Ingen kvalme ingenting er dog meget oppustet. Nogen der kender det? Selvfølgelig så er det jo sådan at så tænker jeg...eeej er det nu sandt det her :loveshower
  3. TAK :kuller Har også sagt.... "du har bare at blive derinde lille ven"
  4. Så begyndte jeg at slappe af og i dag var jeg ved lægen, blodprøver, urin prøve.. der er så fortsat blod i min urin. Jeg spurgte hende hvad det kunne betyde, hendes svar gjorde mig helt ude af den" i værste tilfælde kan du være ved at abortere! tyg på den og så cykle hjem. Har en ny tid igen i morgen, urinprøve og gyn.undersøgelse. er ikke i tip top humør nu.
  5. Tak skal du have har betalt mig fra en scanning, da fandt hun ud af jeg var 6+4 uger henne.
  6. Hejsa Har så svært ved at nyde at være gravid, er nu 9 uger henne og mærker intet til det. Ingen kvalme, ingen smerter som i starten. Er kun oppustet og lidt ømme bryster. frygten for at komme til scanning og der ingen hjerteblink er, fylder alt for meget i de her dage. Selvfølgelig ved jeg at det er pga. det har taget 4 år om at blive gravid og har stadig svært ved at tro det. Men for den da.... der er laaaaaang tid til 12 uge til scanning.
  7. Når ens søn siger, mor må jeg kalde dig citronella?
  8. Tak. Vi har prøvet i CA 4 år, så vi begge havde brug for at se er den der virkelig plus jeg har meget svingende cyklus, så ville gerne vide hvor langt jeg var i forhold til blodprøven, til nk scanningen. Det koster 400 kr
  9. Så blev jeg scannet og var en udvending. istedet for de 7+6 udregnet fra sidate mens. er det 6+4 uger. Fin hjerteblink og ligger godt:o)
  10. ja må se hvad de gør, er i hvert fald spændt.
  11. Tak for alle jeres svar. Det er noget vi selv betaler os fra , på en scanningsklinik.
  12. Skal til scanning i morgen og vil høre om i ved det.... Er 7+6 uger i morgen og er en klinik og ikke det offentlige.... ??
  13. Hej ja som overskriften selv siger det, ALDRIG kan jeg huske at have været så træt, heller ikke under min første graviditet. Kan sove når og hvor som helst he he Faldt i søvn på sofaen i går aftes,....viiild god film bom så var jeg væk. Stod op frisk og nu nogle timer senere føltes det som om det snart at sengetid igen...sidder og nikker med hovedet :whistling
  14. Uha alt det der læsen rundt ... om tab af spirren osv... aaiiij giver mig nervøse trækninger. glæder mig så ufatteligt til fredag, til scanning, til det andet bevis på alt er okay.
  15. mange gange tillykke :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower