me33

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    518
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About me33

  • Status
    Afhængig

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    17-08-2015
  • Lokation
    Aalborg
  1. August er jeg virkelig pjattet med. Men min venindes dreng hedder det, så jeg kan ikke bruge det. Ida og August lyder da sødt
  2. Jeg tilslutter mig lige her og kan sige, at jeg startede på Bidro sidste cyklus og er nu gravid :)
  3. Tak :) Det er bare den bedste gave ;)
  4. Jubiii...2.søndag i advent tog jeg en positiv test og i dag er den endnu bedre :glad December er simpelthen min lykkemåned :)
  5. Opper også :P
  6. Hejsa :) Jeg har testdag tirs. 9/12 og vil også gerne på :)
  7. Hejsa..jeg hopper med her
  8. Det er noget løjerligt noget. Ifølge min cyklus, havde jeg ægløsning i går. Men tænker, at manden og jeg sørger for at være sammen, og så tester jeg de næste par dage, og ser om jeg kan fange en positiv.
  9. Hmm..har lige taget en og der er teststregen mere tydelig end tidligere i dag. Men ikke lige så tydelig som kontrolstregen. Det var nøjagtig det samme i går. Oveni har jeg både i går og i dag haft den vildeste mavekrampe. Så det må da være ægløsning men lidt underligt, at det er over flere dage eller??
  10. Jeg tog en ÆL test i eftermiddag og den var meget svagt positiv, så jeg håber, at den er der i morgen. Nu er manden så taget til kbh med arbejde indtil torsdag, så jeg ringede og beordrede ham hjem senest i morgen. Så kan vi forhåbentlig nåes (vi var også sammen i går).
  11. Ej, hvor øv. Kan godt forstå dig.
  12. Hop tidligt i seng, så du/I ikke er for trætte. Det bliver rart, og tænk hvor øv du vil have det, hvis du ikke bliver gravid i denne omgang ☺️
  13. Han kommer først sent i morgen men hellere det, end sent torsdag og misse denne gang :)
  14. Så har jeg lige taget en ÆL-test, og den viser svagt positiv - meget svag, så jeg tænker at den nok er der i morgen. Nu er udfordringen så, at manden er taget til københavn indtil torsdag pga. arbejde. Har ringet og sagt, at han bare har at komme hjem i morgen - senest. Ihh altså - typisk.