guggi

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About guggi

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-01-2015
  1. Prøv at bevare troen selvom det er skide hårdt. Vi var selv ved at mindste alt håb efter 9 ægoplægninger (4 af dem med friske æg) på OUH. Vi fejler heller ikke noget og fik hver gang at vide at det var nogle rigtig fine æg. De ville bare ikke sætte sig fast. Klinikken i Fredericia belv vores redning og jeg belv gravid i første forsøg. Kender også et andet par som var hele møllen igennem på ouh, men hvor det også først lykkedes i Fredericia. De kan altså bare et eller andet derovre :-)
  2. Jeg ville ogs starte på folsyren med det samme, hvis jeg var dig. Min jordemoder sagde, at kroppen (babyen?) kun optager folsyren til og med uge 12, så du kan ikke "indhente" det senere i graviditeten. Jeg er i uge 22 og tager en vitaminpille, kalktilskud, fiskeolie og jern.
  3. Hej med jer Jeg er ansat i det private, og har derfor ikke fuld løn i forbindelse med fravær ved graviditetsundersøgelser (læge, jordemoder osv.). I forhold til barselsloven får jeg dog dagpenge i de timer, jeg er væk. Inden så længe skal jeg starte til fødselsforberedelse, og så bliver jeg i tvivl om, om jeg også har ret til dagpenge de timer, jeg er væk i den forbindelse, eller om jeg selv skal betale for timerne i form af afspadsering. Er der mon nogen, der kan hjælpe? Fødselsforberelse er jo frivilligt og ikke som sådan en graviditetsundersøgelse, så umiddelbart tænker jeg, at jeg selv skal betale for de timer, jeg er væk....
  4. Jeg er i uge 17 med tvillinger og har ikke på noget tidspunkt været ramt af hverken opkast, kvalme eller madlede. Jeg har kun døjet med træthed, men det kom først efter uge 7 engang. Så ja, nyd det, selvom det engang imellem kan være rart lige at blive mindet om, at man faktisk er gravid :-)
  5. Vores forløb lyder nøjagtig som jeres mrsmom. Vi gav 2000 ekstra for assisted hatching og 500 for akupunktur. Vi købte også en pakke med 3 forsøg for at få lidt ro på. Og tro mig, når det så lykkes i første forsøg så er man fuldstændig ligeglad med at de 2 andre forsøg går tabt. Vi var også begyndt på godkendelsesprocessen til adoption og i forhold til det så er en pakke med 3 forsøg jo billigt.
  6. Ingen tvivl om at de er rigtig søde på OUH hvilket nok også er grunden til at man stoler på at de gør alt hvad der står i deres magt for at man skal blive gravid. Jeg ved ikke om de ikke gør mere fordi de ikke må, men det skader jo i hvert fald ikke at være lidt kritisk og spørge hvorfor de ikke prøver nogle andre metoder. I Fredericia lykkedes det i første forsøg. Jeg fik taget 3 æg ud som alle udviklede sig som de skulle, så jeg fik sat to op og en i fryseren. Og begge har så sat sig fast. Jeg kan i hvert klart anbefale jer at tage til en samtale i Fredericia hvis sidste forsøg på OUH ikke lykkes.
  7. Du kan se priserne på deres hjemmeside her: http://www.ivf-syd.dk/index.php/priser Der var heller ikke noget i vejen med nogen af os, og hver gang på OUH fik vi at vide at vi havde lavet nogle rigtig fine æg, men de ville bare ikke sætte sig fast. I Fredericia lavede de blandt andet assisted hatching på æggene inden de blev sat op. Det er en syrebehandling af ægget som gør, at de nemmere kan komme ud af skallen og derved sætte sig fast. Vi fik at vide at nogen gange er skallen simpelthen så tyk at den ikke kan brydes og så har æggene ikke en chance. Nu ved jeg ikke hvilket sygehus I er tilknyttet, men jeg har i hvert fald fortrudt at jeg ikke satte flere spørgsmålstegn ved vores behandling på OUH. vi var jo igennem rigtig mange behandlinger hvor de havde mulighed for at prøve noget nyt, men alligevel var behandlingen bare den samme hver gang. Det er som om at de kun behandler inden for en bestemt kasse, og hvis man ikke lige passer ind i den kasse så gør de ikke noget for at tilpasse behandlingen. Nu ved jeg jo ikke hvor I går til behandling men hvis de heller ikke har gjort så meget for at tilpasse behandlingen til jer, så kunne du jo godt gå dem lidt på klingen ved jeres 3. forsøg og spørge om de f. eks kan lave assisted hatching på æggene.
  8. Vi fik også 4 gange IVF på OUH (+5 gange med fryseæg). Normalt får man dog kun 3 forsøg med friske æg, men vi fik et ekstra forsøg, fordi vi en af gangene havde deltaget i et forsøg. Desværre var alle gangene uden held. Herefter fortsatte vi på privatklinik i Fredericia (mod betaling selvfølgelig), men her lykkedes det i første forsøg, og vi venter i dag tvillinger :-)
  9. Jeg har lige kigget på mit seneste skema, og jeg tog også 225 hver dag uden at blive overstimuleret (og endte med en positiv test)
  10. Jeg kan også kun anbefale dig at være ærlig om jeres situation overfor venner og familie. Efter utallige ture hjem i bilen fra familiefester og venne-fødselsdage, hvor jeg sad og græd, fordi en eller anden havde spurgt "om vi ikke også snart skulle igang", besluttede vi os for at være ærlige og sige, at vi havde problemer med at blive gravid, men at vi var ved at få hjælp til det. Og så er det en rigtig god ide at finde på en eller anden fast vending til de personer, som du egentlig ikke rigtig har lyst til at snakke med om det. Jeg sagde f.eks. tit, at "der desværre nogle gang er lidt længere leveringtid", når bekendte spurgte, om det ikke snart var vores tur. Vi har selv været hele møllen igennem, og jeg kender udemærket godt frustrationen, når de andre "springer over i køen". Til sidst begyndte de par, der ikke engang kende hinanden endnu, da vi smed p-pillerne at blive gravid, og det føles virkelig som et slag i ansigtet. Det tog i alt 4 år og 10 måneder fra vi smed p-pillerne til vi stod med en positiv test og venter i dag tvillinger, men jeg har været ved at miste håbet rigtig mange gange undervejs. Næsten 5 år virker selvfølgelig meget uoverskueligt for dig lige nu, men det er mere for bare at sige, at det kan lade sig gøre, selvom det trækker ud.
  11. Puhhh,... selvom jeg i dag er gravid i 9. uge har næsten 5 års barnløshed også sat sine spor hos mig, og da jeg læste artiklen, trillede tårene ned af kinderne. Det er så svært at få andre til at forstå de følelser, man sidder med, når man går gennem det ene mislykkede forsøg efter det andet.