MarieB8

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    178
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MarieB8

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Er der nogen af jer, som har været ude og flyve med jeres babyer, og har i nogen tips?
  2. Er det i Lyngby, lige overfor storcenteret? Det opdagede jeg lige igår, og vil starte på. Har ellers gået hos APA, men de er totalt booket op for 6-9 måneder.
  3. Super fedt, tak. Har du prøvet deres rytmikhold, og ved du hvad det koster? Det lyder så hyggeligt!
  4. Er der nogen herinde, der kender til legestuer nord for København? Jeg bor i Holte.
  5. Min nervøsitet går også på, hvis han så lige pludselig kun vil flasken, og ikke vil amme mere. Det er jeg ikke klar til at stoppe med. Jeg vil gerne til koncerten, men det er mest min kærestes ønske. Det skulle mere være for at få en aften sammen alene. Men hvis mit hovede er andetsteds hele aftenen, er det måske mere en ulempe end en fordel.
  6. Nu er det selvfølgelig ikke mit barn. Men mega god ide med blid start med korte dage, hvis man har mulighed for det. Når jeg skal tilbage fra barsel den 1/9, går min kæreste på barsel. Han kører så Valdemar ind, når han er 1 år. Derefter læser jeg resten af min studietid på 2/3 tid, så han ikke bliver hentet for sent. Jeg har også et spørgsmål til jer. Den 12./5 har min kæreste og jeg nogen koncertbilletter, som vi har fået i julegave. Derfor skal Valdemar passes. Valdemar er ammebarn, og har ikke fået sutteflaske siden han var en måned gammel. Derfor havde vi i tirsdags en "prøvepasnlng". Og han vil ikke tage sutteflasken. Jeg har meget svært ved at gå fra ham, vel vidende at han i 6-7 timer ikke får noget at spise. Min kæreste, mor og far synes at jeg skal bruge de næste 10 dage på at vende ham til sutteflasken. Men jeg er altså af den overbevisning, at nu har vi valgt at han er et barn der ammes, og så må vi også tage konsekvensen heraf. Nemlig at han så ikke kan passes om aftenen, så længe jeg ammer. Er det mig der er sart?
  7. Man fraråder vist generelt slankekure mens man ammer. Man anbefaler et minimums kalorieindtag på 1800 kalorier, da der går 500 kalorier til amning om dagen. Jeg har nemlig en veninde som også gerne vil på 5:2 kuren, men hun ammer stadig, det er kun derfor jeg har hørt om sammenhængen :) Heldigvis er der ingen problemer for dig jo. Hvordan gik din fastedag? Var det hårdt?
  8. Håber det virker for dig. Betyder det, at du ikke ammer (mere)?
  9. Man kan købe bideringe, som man kan komme i køleskabet. Det skulle lindre. Og så skal du have tandpasta med flour. Jeg ville gå på apoteket. Hvordan takler hun det?
  10. Jeg ville godt nok heller ikke give chokolade. Jeg ammede bare bagefter.
  11. Det var det samme her. Lidt pylret om aftenen og måske lidt dagen efter. Ingen feber. Hun skal sagtens være klar til søndag
  12. Tak. Vi var lige ved lægen og få tjekket infektionstal i morges. Heldigvis tegner det ikke alvorligt. Kun et tal på 12 (under 10 og man er rask). Nej, det er virkelig ikke sjovt. Heldigvis vil han gerne spise.
  13. Åh min lille mand har feber. Det er hjerteskærende.
  14. Er der ingen der overvejer at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger om bryst i 6 måneder? Vi har først besøg af sundhedsplejersken om en måned, når han er 5 måneder. Men jeg ved ikke hvornår vi starter på skemad. Indtil videre trives han godt med udelukkende at få bryst.