Den uperfekte

Medlemmer
 • Content count

  295
 • Joined

 • Last visited

About Den uperfekte

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 06/11/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Næstved
 1. Marmik et stort kram herfra også, og som Emilie og Marlene skriver tror jeg også du må tage en snak med ham. Jeg har fra SP fået et skema vi skal krydse afvi forhold til fødselsdepression - manden også. Måske det er sådan noget der er på spil i mild grad. Mændene er jo sat lidt ud på et sidespor i den første tid. Jeg har tendens til at "det jeg gør er det mest rigtige", det har manden her påpeget, at han gør det ikke på min måde, men det er godt nok det han gør med Lauge. Det er jo rigtigt, og jeg bliver nød til at træde et skridt tilbage indimellem - giver det mening? Jeg ved jo ikke hvordan det er hos jer.
 2. Et start kram herfra. Det er på ingen måde sjovt for dig. Og brok dig bare alt det du vil herinde :-) Prøv evt at sige til din mor noget ala: det er ikke det pæneste telt, men det er det vi har råd til. Har du nogel ideer til hvordan vi kan pyntet det? I min optik er rammerne ikke det vigtigste, men det er nok svært at forklare, når hun går op i at det bare skal se pænt ud. Prøv senere at dig og din (kommende) mand finder alt det i glæder jeg til ved festen. På den måde får i fokus tilbage på det positive. Hvis I gør det hver dag/aften, er jeg sikker på i nok skal finde glæden igen.
 3. Tror også jeg køber bogen. Princippet virker meget logisk for mig. Jeg tænker dog, at han jo nok kommer til at spise grød om morgenen, så det vil jeg begynde at introducere sammen med den normale mad.
 4. Er der nogen, der har erfaring med baby tegn? Jeg har læst, at det kan skabe lidt ro inden barnet lære at tale. Hvornår går man igang?
 5. Tusinde tak. Der blev jeg lige lidt klogere på en lørdag morgen Emilie hvor har du fundet info om blw? Har du bare søgt på Google?
 6. Forresten, kan man sige noget om, hvornår de bliver højre eller venstre håndet? Lauge slår mest ud efter legetøjet med venstre hånd, og kom til at tænke på det
 7. Kæmpe tillykke. Dejligt for jer. Jeg overvejer også blw. Lauges mave er stadig ikke helt tiptop (han blev 3 måneder i mandags), så at skulle gå i gang med grød om en måned, virker urealistisk. Hvis han trives på bryst indtil omkring de 6 måneder, bliver jeg ved med fuldamning. Tror vi har besøg af 3. Tiger. Han revet uro og sover ikke længecad gangen.
 8. Lauge gør det tit om aftenen hvor det er tydeligt at han bare hygger sig og bruger mig som sut!! Eller hvis han skal prutte :-) Det er jo hårdt for dem at sutte, så måske det er for at aflaste musklerne??
 9. Jeg talte med frisøren om det i slut januar, da hun spurgte om jeg fællede mindre. Det havde jeg ikke tænkt over, men ugen efter tænkte jeg: sikke god shampoo mit hår er blevet tykkere :-) Min frisør fortalte, at mange oplever at fælle mindre under graviditeten, da mange (der ammer) oplever at fælle mere. Kroppens måde at forebygge hårtabet. Nu fæller jeg igen. Tror det er samme mængde, som inden graviditeten.
 10. Jeg læste på et tidspunkt hvor DR havde lavet en udregning, at det første år koster et barn 40.000kr (første barn). Det er start udstyr, tøj, bleer og at man bruger mere vand, varme og el. Køb brugt! Vi har købt alt brugt, da det er sindssygt hvad tingene koster bare fordi der står baby på. Jeg går ikke op i mærker, da jeg synes det er ligegyldigt hvad der står i nakken, så længe det er pænt. Fx er Bilkas 808 nogle af de bedste natdragter og i økologisk bomuld. Med Kiwi- kort får man hver 4. pakke libero gratis, så ryger de ned i en pris som kan være med i forhold til de billige mærker - men bleer et smag kg behag. Her passer libero indtilvidere bedst til ham. Hvis du vil have en ny barnevogn kan du nemt komme op på 10-12.000kr. De fås brugte i god stand til til 3000 i samme mærke. Så det kommer meget an på hvad du er til
 11. Lauge blev vaccineret igår, så vi havde en aften og nat med en meget trist dreng. Han fik feber 38,8 og var noget pylret. Heldigvis ville han gerne spise og var ikke apatisk, så var ikke rigtig nervøs bare bekymret for ham. Det meste af natten ville han ikke sove for sig selv, men kun hos mig. Synes stadig han er pylret idag. Hvor lang tid har jeres børn været påvirket af vaccinen?
 12. Tillykke med jobbet til manden. Håber brylluppet lykkedes for jer.
 13. Puha.. Lyder til at du er presset fra flere sider og måske mest fra dig selv? Perfekt er jo hvad man selv gør det til. Tænker, at hvis der er mad og drikke og folk hygger sig, har det været en succes. Det er svært at beskrive for mig, og det tager tid, at nå dertil, hvor man tager tingene mere roligt. Jeg øver mig stadig :-) Mælkeproduktionen stimuleres bedst om naturen - ammer du om natten? Jeg bruger ammenet på Facebook, der kan jeg finde mange svar eller på deres wiki på hjemmesiden. Jeg tænker, at hvis du prøver at lave en strategi, tænker noget ala det skal nok gå, og hver gang hun ikke vil, tager du hende fra og prøver 5-10 min senere. Accepterer at det ikke kører lige nu, og tager en dag ad gangen. Håber det bedste for dig.
 14. Jeg synes vask ved 60gr tager det.
 15. Jeg læste om problemet på ammenets Facebook side (kan varmt anbefales). Rådet var bl.a. at stimulere brystet inden amning til mælken løbet, da det kan være hårdt for barnet at få mælken ud. Jeg ved ikke om det kan hjælpe? Jobsøgning er så hårdt mentalt. Man giver lidt af sig selv i ansøgningen, og hvis man så bliver spist af med et standard svar, er det frustrerende. Pøj pøj med det.