Minnie3

Nye medlemmer
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Minnie3

  1. Jeg har følgende, som jeg er så heldig at jeg ikke får brug for: 10 stk. ÆL test (strimmel) holdbar til sep. 2017 2 stk. ÆL test (pind) holdbar til marts 2017 2 stk. GT test (pind) holdbar til juli 2017 Hvis en vil have dem sender jeg dem gerne - modtager betaler porto på kr. 16.
  2. Kan anbefale en god - elektrisk - brystpumpe. Det har jeg været SÅ glad for. Altså, det er totalt nederen at malke ud, men det er skønt (også for Far) at kunne tage afsted til egen træning et par gange om ugen og vide, at junior og far storhygger derhjemme. Har også en håndpumpe, men den bruger jeg kun, når jeg er væk så længe at jeg har behov for at få "lettet trykket" mens jeg er væk fra junior, og den er altså ikke nær så god. Jeg valgte at fortsætte med min fritidsaktivitet allerede et par uger efter fødslen, og det har hele vejen fungeret super godt. Det første halve år var jeg totalt "hysterisk" og ville absolut ikke have at junior skulle have andet end MM, så jeg malkede en del ud og der stod altid en flaske på køl. Efterhånden som junior begyndte at spise anden mad synes jeg også det var OK at han fik MME, når han var alene med far, men i starten foretrak far, at der i hvert fald var MM i fryseren, så han var 100 % på at have noget i huset som junior ville have. Så,ja, det kan fint lade sig gøre - hvis du, baby og far ellers er indstillet på det!
  3. Vi er nok alle forskellige - og jeg er så en af dem, som har holdt fast ved min fritidsaktivitet efter fødslen. Tidligere var jeg nok afsted for at træne mindst 4 gange om ugen og det har jeg skåret ned på (men så til gengæld fået mulighed for at træne hjemme). Da baby var knap en uge gammel var jeg afsted alene for første gang. Ikke for at træne, men for lige at sige hej til kammeraterne. Var nok hjemmefra max 1 time, men det var meget rart lige at ramme det virkelige liv - og imens hyggede Far max med den lille. Jeg har også selv hold, og der valgte jeg at tage "barsel" den første måned for lige at se, hvordan vi fik logistikken til at hænge sammen, men det er heldigvis gået fint, så nu går jeg til træning 2 aftner om ugen, har selv hold søndag morgen og træner lidt efterfølgende (til denne ene træning har jeg så baby med i barnevogn og det betyder naturligvis at jeg ikke altid får trænet helt så meget). Dette kræver naturligvis at jeg er helt enig med min mand om prioriterne, men det er vi heldigvis. Han ved, hvad det giver mig af energi at komme lidt ud og han nyder at have lidt tid selv med baby. Dette fungerer i øvrigt fint selvom jeg ammer. Jeg malker ud og sørger for at der altid er rigeligt med mælk i køleskabet, som min mand kan give på flaske. Så, hvis du har lyst, så behøver man altså ikke at opgive sin fritidsaktivitet! Men har du mere lyst til at koncentrere dig om baby, så findes der nok også spændende fritidsaktiviteter, når børnene bliver store.
  4. Synes medierne er fulde af historier om at danske kvinder bliver ældre og ældre inden de (vi) får børn - og jeg bidrager helt sikkert selv til statistikken! Alligevel føler jeg mig ret unormal ved at være så gammel som førstegangsgravid. Jeg har absolut ingen lyst til at dele det med andre end min mand til efter NF - og selv tanken om at skulle sige det til den tid kan ikke rigtig glæde mig. Håber jeg kommer til at tro noget mere på det! Er der mon andre som vil dele jeres erfaringer med at være lidt oppe i årene?
  5. Mange tak for jeres svar - det var dejligt at se, at der var andre, som ikke er helt unge. Og ikke mindst at høre nogle af jeres tanker og erfaringer med det. Må også sige i løbet af de sidste uger er det blevet noget mere virkeligt for mig, og nu tør jeg faktisk tro på det. Venter nu spændt på NF (næste uge) og så håber jeg at kunne fortælle det - og ja, det er jeg begyndt at glæde mig til ;-)