Louisea

Medlemmer
 • Content count

  158
 • Joined

 • Last visited

About Louisea

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Hvor gør det mig ondt!!
 2. Jeg havde købt gravitamin, men glemte at tage dem og har nok kun taget 20 i løbet af graviditeten, så tog kun jern og der har ingen problemer været :-)
 3. Hvor dejligt at læse :7himmel :7himmel Vores søn vejede 3480g ved fødsel og var 49cm, tabte omkring 300g, da han ikke spiste det første døgn overhovedet, men i mandags vejede han 4770g og er 54cm :-)) Jeg ammer primært men han får en aftenflaske og det synes jeg er OK, sådan for det meste da haha, vil helst gerne amme 100% men vil heller ikke stresse over det, vi fik ikke meget ro i starten og det har været et kompromis, men han trives og det er det vigtigste
 4. Til lykke med hende!! :loveshower
 5. Hej ladies Nogle der oplever at jeres små pus lyder snottet, men er det slet ikke? Lyder som en modsætning, men han kan virkelig lyde som en lille grissebasse, eller som om noget muligvis blokerer luftvejene? Han er slet ikke utilpas og er rask, men har af og til de der lyde - og så tænker man jo forkølelse, men nej..
 6. Okay - jeg har heller ikke taget ham op de gange han har gjort det, det svinger lidt i dagene om han gør det eller ej, men det kan godt passe med at bearbejde indtryk, der sker så mange ting med ham udviklingsmæssigt og vi har heller ikke buret os inde herhjemme, så lidt ud kommer vi da, og han er begyndt at lægges ud i barnevognen af og til også. her har jeg nogle gange rettet lidt på dynen og så er han stoppet, han har godt gang i benene til tider og ja, vi må vel prøve os frem :-D
 7. Hvor meget drypper i i babyens næse? Af modermælken altså :-))
 8. Hvordan har i det alle sammen? Går det godt med jeres lille ny? :-) I dag skal vi til 5 ugers undersøgelse og er spændt på hvor meget han vejer og hvor stor han er. Synes tiden er gået vildt hurtig og alligevel er der så stor en udvikling samtidig. Jeg starter i mødregruppe om små to ugers tid og vi starter hos mig, så glæder mig! Håber i alle har det godt!!
 9. Hej Har i andre oplevet at jeres børn mosler eller møffer rundt i søvne/ halvt søvne i løbet af natten? Vores dreng er lidt over 5 uger og ligger nogle nætter og møffer rundt i en times tid, han har lukkede øjne og virker egentlig ikke vågen, men han har bøvset af efter mad, ren ble, og virker heller ikke til at have ondt - så hvad mon det betyder?? :-) Nogen der kender til det?
 10. Her hysser vi ikke på hinanden, vores dreng sover fint i "larm" eller under snak og så videre, ville blive skør af at skulle kæmpe for stilhed hver gang han sover :-) Jeg har heller ikke tænkt på at dæmpe mig omkring en barnevogn, står selvfølgelig ikke og larmer i fx en elevator, men viser almen høflighed når jeg er ude. Håber du kan finde lidt ro til din lille :-)))
 11. Rart at vide at man snart er i mål :-)) Kom så baby!
 12. Så er det nok snart :-D Ih hvor spændende. Ikke altid nemt når alle går og prikker til en, om man ikke snart har født, men babyen kommer sku nok ud på et eller andet tidspunkt haha. Krydser fingre for at der snart sker noget :loveshower :loveshower
 13. Hvor er hun fin!!
 14. til lykke med hende!! :-)))