Bruger1234

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Bruger1234

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    29-09-2014
  1. Jeg havde ligamentsmerter - slemme - fra sidst i uge 5, så det kan man altså godt. Havde mavekramper og var i det hele taget helt til rotterne. Troede jeg havde fået en slem omgang maveinfluenza, men nej, det var en bette spunk:-)
  2. Jep- nåede bare ikke sp labgt, før jeg skrev:-)
  3. Hvorfor tager du både folsyre og gravitamin? Gravitamin indeholder jo i forvejen den anbefalede mægde folsyre, du skal have om dagen.
  4. Det er ligesom med årstallene: År 1734 er i det 18. århundrede. Tog også lige mig lidt at vænne mig til det.
  5. Min kære mand er vildt skruk, så han har både købt Stokke sengen, der også kan blive til en juniorseng og en Stokke vugge. Det vil sige, at baby skal sove inde ved os i vuggen ved siden af sengen. Vi har kun en toværelses lejlighed, så det giver sig selv, at baby skal sove hos os. Det bliver dog ikke i vores seng. Vi har to stuer, som har køkkenet mellem sig (det hele er et åbent koncept) og der tænker vi at bruge den lille forstue som børneværelse. Her kommer kommode, puslebord, legetøj osv. til at være, men baby sover i soveværelset sammen med os.
  6. Så giver det mere mening. Ja, så er det da spændende, hvad der ender med at være rigtigt.
  7. Du er da superfin, men jeg forstår ikke helt det, der står på billedet?
  8. Hvor er du sød. Tak:-)
  9. Ihh, så kom den jo! Og det er jo kun fem dage efter mig. Det er da fantastisk. Min læge sagde også, at jeg slulle have foretaget en sukkerbelastningstest, da jeg både har bmi over 27 og har sukkersyge i familien, men dem skal jeg åbenbart selv bestille tid til efter nf. Ville da hellere bare have fået en tilsendt. Det havde da været lettere.
  10. Jeg er desværre kun 10+5, men kan nu godt leve med de 2kg alligevel. Er mest af alt ked af, at jeg kan mærke min krop blive slap.
  11. Kan regne ud, du ved, du skal fæde der nu? Hvor hyggeligt! Jeg bor i Sabro, så ja, det er vel stadig Århus:-) Jeg er helt klart game. Har lidt efterlyst nogen fra århus og omegn, man kan følges lidt med:-)