Jannie33

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jannie33

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 08/21/1977

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Sønderborg
  1. Jeg fundet på at sy sådan nogle smarte hagesmække, som er lidt ligesom et slags forklæde. de krydses bagpå og er store foran. yderstoffet er almindeligt bomuldsstof og det bagerste stof er sådan noget frotte med det der vådliggerstof på. Her ses en: Giv mig jeres ærlige mening.
  2. Vær opmærksom på det er ca. Nogle børn er jo større og mindre i de forsk. aldre. Ligesom vi også er er det ;o)
  3. Har jeg fået konstateret af min læge, og det gør bare så nas. Jeg skal sove med nogle skinner i en mdr. om natten, så mente han det gik over. Er der nogle herinde som har haft det ? Jeg laver ikke noget pt. og heller ikke gravid, gravide kan nemlig godt få det. Jeg kan knapt bære en tallerken fra bordet til vask. Så gør det ondt i fingrene. Jeg kan faktisk heller ikke skrive på computer.
  4. Jeg har samlet dimser fra dåser i meget lang tid, nu vil jeg godt prøve at lave en taske hvis jeg kan, men jeg mangler en opskrift. eller ihvertfald en ledetråd til hvordan man starter. Nogen herinde der kan hjælpe.
  5. Min datter på 14 mdr. har næsten konstant rød ende, til tider er den næsten hel flået til blods. Hun har lige haft svamp og det har vi så smurt med brentan og zinksalve ovenpå. Nu giver vi så bare zinksalve. Vi har tidligere brugt inotyol. det virkede tit men nu virker det bare ikke mere. Hun er meget følsom og græder når hun skal skiftes og vaskes. Vi har prøvet forsk. bleer uden held. Nu tænker jeg så lidt i stofble baner, men de er jo dyre (all.in.one imse vimse) og vil helst undgå det. er der nogen som har nogle gode råd ?