MAP

Medlemmer
 • Content count

  262
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by MAP


 1. Før jeg gik på barsel prøvede jeg en masse. Men så blev jeg  gravid og fik på barsel og så gav det ikke mening at købe en. Men nu skal jeg til at starte igen, så nu skal jeg tage en beslutning.

  Og selvom jeg prøvede en masse blev jeg  ikke klogere synes jeg. 

   

  Jeg har også hørt dårligt om supermarked cykler, så det skal ikke være sådan en.

   

  Tak for jeres anbefalinger, dem vil jeg kigge på!


 2. Ville i lade jeres barn på 3 år og 5 måneder tage i sommerhus i Jylland (Vi bor i København ) fra torsdag formmiddag til søndag eftermiddag med mormor oh morfar. Hun er helt tryg ved dem men har kun prøvet a sove ude 1 overnatning.

  Lillebror på 6 måneder er syg med opkast og diarré. Så j3g bliver nødt til at blive hjemme med ham


 3. De kan bære det ;) :whistling

  Det er godt nok nogle flotte kroppe. Puha.. Gad vide hvor mange timers træning manden skal bruge i træningscenter for at se sådan ud


 4. Selvfølgelig har du mælk nok <3

  Kender du ammenet? De har en wiki, som svarer på rigtig mange spørgsmål.

  Tænker det kunne være relevant for dig at læse denne: http://www.ammenet.dk/wiki/ammestrejkeom ammestrejke og denne: http://www.ammenet.dk/wiki/uro-ved-brystet om uro ved brystet :)

  Lige omkring de 4 mdr. ligger der både et appetitspring og et udviklingsspring. Det kan være rockerhårdt (og er faktisk en ret hyppig årsag til at mødre tror, de ikke har nok mælk).

  kæmpe kram. Det går over igen, men det er forskelligt, hvor længe det varer. Nogle børn reagerer et par dage, mens andre børn kan reagere længere.

  Det vigtigste er at holde øje med, at baby får nok. Dvs 5-6 gode våde bleer i døgnet og aff. ca. dagligt :)

  Det er mega hårdt


 5. Han bliver 19 uger på tirsdag. Og ligger der ikke ey tigerspring der ?

  Jeg tror ikke helt på de der spring. Kan det virkelig være derfor han ikke gider spise? Han er også blevet ekstrem svær om aftenen.

  Hvor lang tid være det?


 6. Og du er sikker på at der er mælk nok endnu ?

  Kan jo være at han protestere allerede inden fordi han ved at han ikke får nok ud af det.

  Altså, det er kun et skud i tågen

  Jeg er 99 % sikker på det er nok mælk. Når han endelig gider og spise, kan jeg klemme mælk ud bageftet. Og kr føler også der er noget i brysterne - ☺


 7. Jeg tænker om der er noget der gør ondt når han ligger og skal spise? Det kunne godt lyde sådan :unsure har du prøvet forskellige ammestillinger?

  Ja jeg prøver lidt forskelligt . Men det er ikke til at vide hvad der virker når han nogle gange vil og andre ikke. Jeg tror ikke det er noget der gør ondt .

  Jeg fik ham til at tage fat i nat. Men først efter han hævder skreget lidt. Men her i morges ville han ikke. Måske kan vær for træt..


 8. F på 4 måneder er begyndt ikke at ville ammes. Når jeg ligger han til begynder han at SKRIGE og lave flitsbue 7 ud af 10 gange. De andre gange tager han bare brystet i munden uden at brokke sig. Vi har aldrig haft problemer med amningen før.

  I det seneste døgn har jeg ammet 4 gange. Det plejer det gå 3-3,5 time imellem.

  Hvad gør jeg?


 9. Min mand har det psykisk svært i øjeblikket. Han har en del stress. Han skal til psykolog i dag, i håber selvfølgelig det vil hjælpe.

  I går sagde han, han tog på arbejde. Men jeg har fundet ud af at han var hos en eller anden Body sds og ikke var på arbejde overhivedet.Jeg synes jeg har været støttende osv i det her forløb, men føler mig løjet for. når han siger han er på arbejde men bruger hele dagen på noget andet.

  Skal jeg bare slippe det og ikke nævne det? Eller hvad ville i gøre ?


 10. Altså nu har jeg downloaded det. Og jeg må finde nogle pokestops eller hvad de hedder. Altså man kan få de der bolde. Men hvordan finder jeg selve Pokemon?


 11. Jeg havde også virkelig massiv kvalme fra uge 6-16.

  Jeg tog marzine, altså de der søsyge tabletter. Nogle dage tog jeg 3 fordelt over dagen, men tilsidst kun 1.

  Det hjalp så jeg kunne hænge sammen. Jeg blev enorm træt, men det er da bedre end kvalme

  De fås uden Recept på apoteket