LunaSS

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About LunaSS

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 02/10/1985
 1. Min datter er 6 mdr og har stort set aldrig sovet særlig godt. De sidste par måneder er det bare blevet værre og værre - indtil vi fandt ud af hun havde problemer med ørene. Efter hun havde været på pencillin i et par dage sov hun 4 timer i streg om natten - hvor før var det mellem 30-45min af gangen. Så jeg tænker om i har fået tjekket ørene? Håber i snart finder en god løsning :kram - for ja det er nedslidende med ingen søvn!
 2. Nej selvfølgelig, det kunne jeg heller ikke finde på. Synes det er stærkt af dig at ligge det herud! Det var også til hele din tråd :) Synes det er vildt sejt at du har tabt dig så meget! Super super flot! Og godt træningsprogram, men pas nu på ikke at belaste kroppen for meget.. Du skal også passe på dig selv :)
 3. Hold da op Sandie hvor er det flot!! Du er sgu sej! :balloon Ha en rigtig god dag :)
 4. Rigtig gode billeder Sandie! Der hvor nadja ligger med hovedet på lammeskindet, det er bare sødt!! Smuk pige du har!
 5. Super, hvor er i søde! Tusind tak for jeres svar, dejligt at høre at det er helt normalt.. Vi forsøger med flaske, men den er hun bestemt ikke vild med :( Men det kommer vel!
 6. Hej, Jeg håber i andre mødre kan hjælpe mig lidt :) Min datter er 4 mdr nu og vil om aftenen kun ammes i søvn (liggende i vores seng). Hun falder i søvn ved mit bryst og så er det ret svært at få brystet ud af munden igen ): Hver gang jeg tager det forsigtigt ud så vågner hun og vil have mere eller have brystet igen. Om dagen vil hun kun vugges i søvn i barnevognen - hvilket vi forsøger at vende hende af med ved at vugge lidt og stille den. Før har vi gået lange ture, hvilket jeg elsker - men det hjælper jo ikke når vi gerne vil have at hun ikke skal vugges altid. Men mit spørgsmål er om i har nogle råd til hvordan jeg får vendet hende af med at ligge med mit bryst? (Og forresten så bruger hun ikke sut, vi kæmper stadig.. men det er bestemt ikke et hit!) Og har i nogle gode fif til at få hende til at sove uden at blive vugget? Eller er den metode ok vi bruger? Mvh Jo - lunas mor :)