cristina27

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    38
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About cristina27

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/16/1986

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hmm der var en smule blod på papiret her til morgen så mon ikke min menses kommer nu her. Så det var nok bare en rodet cyklus. Øv. Tak for svar.
  2. Jeg ved det ikke. Jeg havde heller ik taget æl test denne måned, fordi den de andre måneder havde været der omkring i cyklus. Tak for dit svar håber der er andre der også skriver. Vh.
  3. Hej. Jeg søger bare nogen med erfaringer, hvis her er nogen der har prøvet det samme. Jeg stoppede med p piller for et år siden og har haft en rimelig normal cyklus, svinget mellem 25-28 dage. Aldrig blødninger i mellem. Denne gang havde manden og jeg sex dag 15 og dag 18 fik jeg en lille blødning, denne også på dag 19 og 20. Men slet ik i nærheden af menstruations blødning. Da det blev dag 23 hvor menses som regel sku komme havde jeg kun rigtig meget udflåd, det ska lige siges at sådan har det været de sidste par gange inden menses, men nu er jeg på dag 31 og ingen menses endnu. Men heller ikke rigtig mere udflåd. Kan det være min krop der har rykket helt rundt så den tror at man havde menses der på dag 18? Eller kan man virkelig være heldig? Vi har prøvet lidt over et år nu. Jeg har taget en g test men den var negativ. Jeg ved godt man ikke kan sige om jeg er gravid eller ej, jeg vil bare gerne høre om andre har prøvet noget lignende og hvad resultatet var. Det ska lige siges at det føles som om at menses har været på trapperne men der sker ik noget. Vh cristina
  4. Somummy taak jeg er sikker på det hjælper :)
  5. Synes simpelthen det er så dejligt for alle jer der blev gravide og hold da op hvor jeg glæder mig til at jeg selv står med en positiv test en gang :)
  6. okay ja det var os det jeg synes jeg læser når det er, altså at det er værst på æl dag. Det er det så bare ikk hos mig.. men ja det er nok forskelligt.
  7. Hej piger. Jeg tænkte på en ting, hvordan er det når i har æl? Jeg spørger fordi jeg har læst at det der æl slim man for sku være inden æl og så i mens men ved mig har jeg lagt mærke til at jeg for rigtig meget 3 dage og så på 4 dagen er der ikk rigtig noget men det er der jeg for den positive æl test. Er det så normalt ?
  8. SaraLk Tillykke har lige set dine fine test :)
  9. Øv jeg har fået menses her til morgen :(
  10. Deva Tillykke :) hvor er det fantastisk med så mange der for positive test.
  11. Jeg synes der er længe til lørdag hvor menses forhåbentlig bliver væk. Selv om jeg synes jeg begynder at ku mærke de typiske tegn.. men håber stadig :)
  12. Stort tillykke til jer med positive test :)
  13. Deva spændende håber for dig :)
  14. Øv så fik jeg en omgang influenza. Så det da nok bare derfor jeg har haft kvalme de sidste dage :/ æv
  15. Sikke meget du også har været igennem. Så kan jeg godt forstå du tager en dag af gangen. Håber for dig at den bliver hvor den ska denne gang, det ska den :)