Kahog

Medlemmer
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

About Kahog

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/15/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Lokation
  Grindsted, Aalborg
 1. Et kort lille pip herfra: Lørdag d. 30 august var det endelig slut med at vente - 6 dage over termin fik vi - ganske heldigt - den ønskede lillesøster. Efter en meget hæsblæsende fødsel blev hun og jeg indlagt på barselshotel til ammeetablering, for at se om det kunne gå lidt nemmere denne gang. Vi var der indtil tirsdag. Her havde hun taget en lille bitte smule på for første gang, og jeg var ved at blive skør derinde, så vi tog hjem. Desværre har hun nu tabt sig yderligere, men vi tager den nu med vores sundhedsplejerske. Vi har prøvet turen før, da begge de to store har kørt på samme måde, men det tærer lidt på kræfterne.
 2. Altså jeg satser da på at den ikke bliver derinde for evigt - men det er bare ikke så sjovt at blive ved med at vente. Men om senest en uge, så sker der noget
 3. I søndags nåede jeg min terminsdato, men stadig ingen baby. Jeg var ved jordemoder i går, som siger at en evt. igangsættelse først vil blive fredag i næste uge!! Jeg håber virkelig at der sker noget inden. De to store herhjemme, er virkelig ved at synes der skal ske noget. Min datter har fortalt i børnehaven at hun blev storesøster i fredags, og da pædagogerne ikke kunne huske at have set mig, så troede de på hende. Det var ret sjovt at komme og hente hende. Jeg har født før termin med de to andre, så det er virkelig en anderledes fornemmelse nu at være i sådan rigtig "venteland".
 4. Har fordrevet ventetiden med at lave en lille hue også. De to store er meget glade for deres, så de mente at baby også må have en. Nu håber jeg bare at mit gæt på en str er nogenlunde
 5. Tak for de søde ord. Jeg glæder mig til at bruge det. Lige nu er jeg ved at lave en hue, for mine to andre børn har bestemt at baby skal have en jordbærhue ligesom de selv har.
 6. Stort tillykke med Benedicte. Amning er hårdt, har selv været igennem to særdeles slidsomme forløb, men det lykkedes begge gange.
 7. Tillykke med lillepigen - godt at høre at du er på vej ovenpå igen. Pas godt på dig selv
 8. Krydser fingre for dig, at det er NU så
 9. Stort tillykke med Laura, glæder mig til at se billedet af hende
 10. Stort tillykke med ham, lyder som alt bare gik godt
 11. Jeg skal ind til ammesamtale i dag, og er faktisk lidt spændt på hvad der kommer ud af det. Jeg har ammet begge mine andre børn, men det har været særdeles svært at etablere, og er nok kun sket på ren stædighed. Min ældste kunne slet ikke sutte da vi blev sendt hjem da han var 4 timer gammel, og selvom de bagefter måtte erkende at det nok var en fejl, så ændrede det ikke på at vi lå og kørte mellem vores hjem og patienthotellet til den vagthavende jordemoder og fik hjælp i to dage, da han faktisk slet ikke fik noget at spise. Han tabte sig 500g på de første ca 5 dage. Efter megen bøvl kom der dog gang i det, og han endte med at blive fuldammet til han var 7 mdr. Da jeg ventede nummer 2 var jeg klar på amning igen, for det var jo kommet til at virke sidst. Vi var dog obs på at vi ikke skulle hjem igen med et barn der ikke kunne sutte, men det kunne hun umiddelbart da vi blev udskrevet med hende. At det så viste sig at hun ikke rigtig fik noget at spise, fordi hun ikke suttede rigtigt, er en anden historie. Sammen med at hun kastede en del op, de første uger, så havde hun tabt sig fra 3750 til 3000g da vores sundhedsplejerske kom første gang da hun var en uge. Da hun var et par dage gammel endte vi efter megen ringen rundt og frustartion inde på barselsgangen og snkkede der med en sygeplejerske og fik gode råd til at komme i gang, men det tog tid og det tog 5 uger for hende at hente den tabte vægt. Som jeg snakkede med min jordemoder om, så orker jeg ikke alt det køren rundt og kæmpen for hjælp denne gang, jeg har jo også to andre børn. Hun har derfor henvist til denne samtale for at finde ud af hvad der skal ske denne gang. Jeg synes jo dog at det er lidt mærkeligt, for jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal forvente af det
 12. Er der mon andre, der som mig har været i gang med at lavet noget til baby? Jeg har strikket et nyt babytæppe, selvom vi har mange efterhånden herhjemme. Mine to store har deres egne, som de stadig hygger med, så et nyt måtte jo til. Denne gang har jeg lavet Det Hele Kongerige eller Kronprinsesse Mary Tæppet, som det vist også kaldes. Vil i se?
 13. Af lige præcis den grund har jeg aldrig rigtig fortalt hvornår min termin er. Men jeg kan sagtens forstå dig, man venter og venter - jeg er glad for at jeg har født før termin de andre to gange, så presset over at synes man har ventet længe nok har jeg aldrig nået til. Men bare rolig er helt sikker på at også din baby kommer ud - håber for dig at det er lige om snart.
 14. Håber at alt er gået som planlagt i dag, og at du nu hygger dig med begge dine piger.
 15. Ihhh Stort tillykke med lillesøster Idun. Det er da så tæt på august som det kan være uden at være det.