Tobias Dame

Medlemmer
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About Tobias Dame

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Sverige
 1. Vi valgte her at se nogle gode film sammen (når baby sov selvfølgelig). At fortælle hinanden hvor højt vi elsker hinanden og kysse og kramme. Vi kom heller ikke i gang med at være intime lige efter fødslen, så for os var det rart at vi gjorde de andre ting. Skal måske også lige tilføje at vi prøvede at være sammen når der skulle mades og skiftes ble, således at vi brugte tid sammen og tid med baby også.
 2. Nu spørger jeg nok dumt, men hvordan skal tapen sidde for at det virker? På tværs eller på langs? For det vil jeg helt sikkert prøve det næste gang :)
 3. Jeg meldte klart ud til min familie inden Liam kom at jeg ikke ønskede billeder på FB af ham. Det respekterede de. Dog kan svigermor ikke helt forstå at hun ikke skal gå rundt og vise billeder på sin mobil til gud og hver mand (hun stopper sågar tilfældige folk i butikker for at vise ham frem). Så det skal vi liiiiige have en snak om næste gang vi ses ;)
 4. Hej Piger, Min kæreste og jeg kom til at snakke om at når vi skal til Lalandia i April måned, hvad er så det bedste til en lille dreng på 8 måneder: Bare en badeble eller en badeble og badetøj (t-shirt + short)? For vi tænker at det er koldt når han ikke lige er i vandet? Vi vil selvfølgelig tage nogle håndklæder med som vi kan komme om ham, men er det nok? P.S På forhånd undskyld, jeg sover da helt! Beklager det er i det forkerte forum -.-
 5. Den er rigtig sød :)
 6. Jeg har oplevet det samme med min kæreste. Men efter at jeg tog snakken med ham, så blev det noget helt andet. Han vidste nemlig slet ikke hvad han skulle sige eller gøre, med vores søn. Men jeg gav ham nogle ideer til hvad han kunne, f.eks synge, snakke, lave ansigter o.s.v. Så nu er TV'et slet ikke spændende mere :) Men som MorAnja siger, så kommer det med alderen af barnet.
 7. Da jeg købte min Duo Edge (Emmaljunga) fik jeg både barnevognsdelen og klapvognsdelen med det samme
 8. Nu fødte jeg slet ikke i Københavnsområdet, men puha, sidder helt med tårer i øjnene :(
 9. Okay, tak for jeres mange svar! Jeg må prøve at se om jeg kan lokke lidt mere i ham så han ikke sjatspiser hele tiden. For puha, alle de flasker der skal koges hele tiden, man bliver jo helt bims :D Han spiser lige omkring de 1000 ml om dagen, og det syntes jeg er rigtig meget! :o Men jeg prøver og ser og det ikke bliver bedre, som i siger, det kan jo sagtens være et appetitspring/tigerspring :) (Og jeg syntes også selv at det var ALT for tidligt at starte på rigtig mad, men en veninde sagde det var muligt :huh) P.S Glemte lige at skrive at han tager fint på
 10. Hej Alle, Jeg er simpelthen nødt til at spørge hvad jeg skal gøre. Min dreng er SÅ sulten HELE tiden. Her til aften har han skreget efter mad kl. 19 og 20. Første gang spiste han 140 ml og anden gang 90 ml. Han har indtil for 1 1/2 uge siden spist hver 4 time, men nu spiser han med 1-2 timers mellemrum. "Før i tiden" spiste han imellem 120-140 pr. flaske (da han spiste 6 gange i døgnet), men nu spiser han 120-140 hver 4 time, og ud over det 80-100 enten hver time eller hver 2. time. Det skal lige siges at han er født 8 uger for tidligt. Pt. vejer han 4305 gram. Og hvis jeg omregner det til mad giver det 4305/6/6 = 119,58 pr. gang. Men han spiser mere end dette sammenlagt om dagen. Vi har selvfølgelig prøvet at skifte ble o.s.v før vi "bare" giver ham mad. Men det er tydeligt at se på den måde han sutter på sin sut at det er mad han vil ha' og at det skal være NU! Så mit spørgsmål er, kan det være fordi der ikke er nok næring i den mængde MME han får? Det er Nan Pro1, det samme som han fik på sygehuset. Og indtil nu har der ikke været noget problem. Jeg skal måske lige tilføje at vi har prøvet at give ham mere end de 140 ml MME, men så gylper han, det virker som om hans mave bare ikke kan have mere. Jeg tænker at det vel er på samme måde med os voksne, hvis vi f.eks. drikker 1 L cola kl. 7, kan vi jo ikke drikke 1 L cola igen kl. 8, selvom vi er sulte, uden at det kommer op igen(?). Er det en mulighed allerede nu, at starte på lidt grød eller andet babymad? For det er jo også synd for ham at han skal være SÅ sulten hele tiden. Hilsen Tobias Dame P.S Glemte helt at sige at han er MEGET interesseret i vores mad. Hvis han sidder på armen imens enten jeg eller kæresten spiser, så viser han tydeligt tegn på at han vil smage, f.eks. ved at "række ud" efter maden på gaflen og gøre bestemte bevægelser med munden, ligesom når han vil have en flaske. Også selvom han lige har spist. Ligesom at hvis vi laver mad imens han sover, så vågner han op og begynder at gøre sig bemærket at han også er sulten! (selvom han f.eks. lige har spist en flaske).
 11. Hmm... Tror jeg tog min ud (i navlen) 3 måneder før jeg skulle nedkomme. Da den var begyndt at gøre ondt. Men har ikke noget grimt ar eller noget den dag i dag. Men jeg smurte den også hver dag med olie
 12. Man mener min gik omkring 3 uger før jeg fødte :)
 13. Kondolere :kram :kram :kram
 14. Jeg er med på en lytter her. Min lille bølle har også krudt i måsen om natten :D Og han virker altså heller ikke vågen og er egentlig heller ikke interesseret i at blive taget op (da han så vågner)