Elisamus

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,908
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Elisamus


  1. Vores søn på 3 mdr er flaskebarn siden han var 14 dage gammel og han gylper helt vildt. Når vi fx bøvser ham af kommer der ofte en stor klat gylp på gulvet. Andre gange kan der 1 time måske 2 timer efter et måltid komme gylp ( ligner mavesyre med hvide plamager og til tider lugter det af bræk), men er det refluks? 


  2. On 13/4/2017 at 7:29 PM, henri87 said:

    Nej nej nej vores putninger er bare blevet helt umulige! Nu har det ellers været så nemt de sidste mange måneder. Han VIL bare ikke i seng. Vi laver alle de ting vi plejer inden han bliver lagt men så begynder han at græde og råbe 'nej' mange gange

    Der er vi os igenå:icon_crybad:


  3. Manden har hele tiden sagt at lillebror skulle begynde med E, da jeg så spurgte i går hvad lillebror skal hedde så fik jeg bare den at det måtte jeg selv bestemme og jeg kunne bare vælge noget end med E:blink så blev preggo her tøse sur og sagde sådan skulle det fandme ikke være. Ej men det var jo så svært at finde noget pænt med E. Men vi er da blev eninge om enten Esben eller Eskild. Så må tiden vise hvad vi vælger.


  4. Kan man holde barnedåb og 30 års fødselsdag sammen? 

    Jeg fylder nemlig 30 dagen efter vi har tænkt os at holde barnedåb men jeg kan mærke at jeg ikke kan overskue at holde 2 fester derfor overvejer vi at holde beggeg ting samtidig men kan man det? Og hvad ville i sige til at blive indviteret til barnedåb og rund fødselsdag samtidig? 


  5. Hej tøser

    da jeg ammede vores datter spiste jeg mælkebomben og husker den smagte mega godt. Jeg venter nu lillebror og har faktisk mega meget lyst til mælkebombe muslien fordi den smagte så godt. Nu det store spørgsmål, sker der noget ved at spise den mens jeg er gravid, altså vil det flyde med mælk :chin:(er 23 uger henne) men tænkte at jeg mangler måske nogle gode fedtsyre siden jeg har vildt lyst til det:D


  6. 14 hours ago, Puttefutte said:

    Jeg frygter også at skulle sygemeldes under graviditeten og skulle fortælle chefen det :prik

     Hvordan mærker du bækkenløsningen?

    Er selv nervøs for om jeg har begyndende bækkenløsning...

    Jeg har ondt i skambenet, sæde knoglerne og nederste af lænden. Det gør onst når jeg går og kan bestemt mærke en negativ udvikling siden i fredags. Jeg skal arbejde 4 timer fra i dag og er nu vej hjem, glæder mig til at smække benene op i sofaen. 


  7. Hvordan startede jeres 2 (eller efterfølgende) fødsler kontra den første?

     

    ved vores datter gik slimproppen og 2 dage efter havde jeg sivende vandafgang. Nu venter vi barn nr 2 og tænkte på om det blir samme start som ved nr 1.


  8. On 24/2/2017 at 11:09 PM, LiKa said:

    Jeg har købt sandaler i sidste uge. Handler typisk sko i en lille lokal butik pga servicen, og hvis man vil have noget at vælge imellem så skal man være tidligt ude. Vi kan så komme og få tjekket om de passer og byttet tættere på sæsonen :)

    Det er da service


  9. Er jeg den eneste der synes arbejdet blir mere og mere uoverskueligt jo længere vi kommer hen og maven vokser. Han aller mest lyst til en deltids sygmelding og iskias nerven er begyndt at drille igen. Synes der er laaang tid til 24 maj.


  10. Butikkerne har så travlt med at de har kun få stk af hver str og hvis man skal sandaler så skal være hurtig ude. Hvad plejer i at gøre? Hvad er jeres erfaring med at købe på nettet. Er bange for de ikke vil passe i fx breden ( k. Har smalle fødder sagde de da vi købte vinterstøvler) 


  11. Jeg vil gerne brokke mig over at det er så umuligt at komme igennem til egen læge at man er nødsaget til at kontakte lægevagten. Jeg havde 15-20 opringninger og blev sat i kø i 15 min uden at komme igennem til en sekretær. :gal jeg er på arbejde og kan altså ikke bruge så lang tid på at kunne komme igennem til en forpulet sekretær:gal