Mama Chris

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Mama Chris

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Jeg har virkelig også haft den ondeste kvalme+ opkast idag ! Havde gjort mig klar til arbejde og pludselig kom det bare ... Så blev også putte på sofaen af min mand. Det har været hel vildt idag men er heldigvis ved at være på retur:) Digestive og Faxe kondi har virkelig været et hit idag. Uh jeg har også hørt det med uge 7 og den rammer jeg på torsdag så det kan jo sagtens passe :-) Kan anbefale primperan (stikpille) hvis det bliver værre og mere konstant med kvalmen :-)
 2. Mange tak for svar :-) Det er heldigvis blevet meget bedre :-)
 3. Det er heldigvis blevet bedre og har kun varet i 2 dage og jeg tænker det måske kan hænge sammen med jeg har haft alt for travlt på det seneste. Jeg mener egentlig over længere tid mine 2 veninder der har været gravide før fortalte også der toiletmønster ændrede sig lidt i løbet af graviditen da der kommer tryk tarmene når livmoderen udvides så mon ikke det er okay og det bare er lige at holde øje med det?
 4. Jeg vil rigtig gerne høre jer om der er andre end mig der har oplevet først at have hård mave og så have lidt tynd mave efterfølgende? Er der andre der også har oplevet det ?
 5. Uh jeg har allerede en bule på maven så jeg ved ikke helt om vi kan holde det hemmeligt til efter NF men nu må vi se ;-) Jeg har sagt det på min arbejdsplads da jeg er sygeplejerske og gerne vil passe lidt på mig selv.
 6. Jeg vil også være med :-) Jeg er 5 + 4 uger henne og vi glæder også helt vildt. Det er den første sammen vi har to skønne sammenbragte børn fra tidligere MIT RIGTIGE NAVN: Christina TERMIN: September (ca. Har ikke været hos lægen endnu ) FØDESTED: Hvidovre eller Herlev (arbejder selv på Herlev) SCANINGER: ingen endnu JM KONSULTATION: ingen endnu men egen læge 23. Jan. Til opskrivning af vandrejournal VENTER PIGE/DRENG/TVILLING: vides ikke endnu men vi vil gerne vide det :-) MULIGE NAVNE: dreng: Benjamin pige: Sofia STØRRE SØSKENDE: Cille på 9 og Merle på 5 (min mands fra tidligere er her hver 3. Weekend) TAGET PÅ: ingen endnu GENER: en del menstrationslignende smerter. Meget træthed SÅDAN VIL JEG FØDE: Hvad der er bedst for barnet PROFESSION: sygeplejerske på Akutmodtagelse HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min mand og evt. Veninde ANDET: min mand er brandmand og derfor døgnvagt så skal muligvis have veninde med til fødslen indtil han kommer