miss1975

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About miss1975

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. YES.... HCG tal på 426. Er vist ikke helt gået op for os endnu, og kan nu gå 3 uger i vente på scanning efter nytår hvor vi forhåbentlig ser hjerteslag, måske endda 2 hjerteslag. Hvordan har I andre kunne holde ud og skulle vente på scanningen ??
  2. Er så nervøs... det er 8 forsøg. Frygter så meget det er en bio eller uden for livmoderen fordi jeg har så mange menses lignende smerter
  3. Er jeg mon endelig gravid ?? 19 dage siden jeg fik ÆL sprøjte, 17 dage siden ÆU og 12 dage siden jeg fik lagt æg op. Har ikke haft udflåd eller blødning af nogen art, er på Crinone to gange om dagen. Har løbende smerter, ligesom mens smerter. Skal have taget blodprøve i morgen. Har taget en test i dag der ser sådan ud (se vedhæftet) Hvad tror du ???
  4. Tusind tak for jeres svar. Var ikke meget værd i lørdags, sad helt alene da kæresten var på arbejde, og ingen (udover min chef pga fravær) kender til vores projekt. Har fået svar og som forventet negativ. Holder lige et par mdr pause, så kroppen og sindet kan få en pause, og så starter vi op igen. Denne gang med kort behandling (de første har været lange). Det eneste positive jeg kan finde i situationen er at jeg kan fejre nytåret fuldt ud med drinks og champagne :-)
  5. Sidder her og har brug for at råbe ud i verden at jeg hader min krop og ikke føler mig spor kvindelig.... Har test dag på mandag efter 2. forsøg med IVF. Men efter to dage med kraftige menses smerter og fortsatte i dag sammen med pletblødning og nu alm klar blødning, så følger andet forsøg det første besøg og ender sandsynligvis med en negativ test. Vores historie er at jeg har endometriose og opereret på højre æggestok, der derfor ikke afgiver særlig mange æg, mens venstre producer ok fint. Vi er begge 38 år, og henvist direkte til IVF pga alder og endometriose. Vi har mødt hinanden i en sen alder, og har været igang med behandlingen siden sommer. Vi ønsker os det så meget, og det gør så ondt at være personen som har "skylden". Har så mange tanker og spørgsmål, ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Mon næste forsøg bliver til noget ? Hvad kan jeg gøre anderledes ? Skal vi videre i det private ? Træner jeg rigtigt ? Spiser jeg rigtigt ? Holder vores forhold til det her ? Er ønsket om børn større end kærligheden til mig, fra min kæreste ? Hvordan finder jeg min selvtillid igen ? Hvordan føler jeg mig kvindelig ?